Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 13, 2006 12:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brzuch i piersi mogą boleć od owulacji. Wydaje mi się że to normalne.

A czy była sytuacja w której mogłąs zajść w ciążę?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 13, 2006 9:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no z tą dziewczyną to ja sobie zacząłem zartować Wink
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 13, 2006 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak Pawle, ale Dota napisała że uprawiała seks z koleżanką i że leżała z kolegą, a później zapytała czy po którejś z tych sytuacji mogła zajść w ciążę... no to napisałam sobie Very Happy

PS. Nie wiem ile masz lat Doto (moim zdaniem to 15 max), ale alkohol nie jest dla dzieci Razz
Powrót do góry
prozANKA

PostWysłany: Czw Lip 13, 2006 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a skad ta krew sie wydobywala?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lip 14, 2006 12:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to Ty powinnaś to wiedzieć Smile
Z pochwy, pewnie masz jakies zaburzenia, radziłabym przejść się do lekarza.
Powrót do góry
prozANKA

PostWysłany: Pią Lip 14, 2006 1:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no chyba nie takie jasne ze z pochwy skoro po oddaniu moczu krew byla na papierze.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lip 14, 2006 8:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może to przypadek że akurat przy oddawaniu moczu. a jesli wiesz że napewno nie, to idź do ginekologa.
Powrót do góry
naneczka

PostWysłany: Pią Lip 14, 2006 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zastanawiam sie ile masz lat. raczej nie moglas zajsc w ciaze( w szczegolnosci z kolezanka) chyba ze nie pamietasz co robilas z kolega. radze nie pic alkoholu.
Powrót do góry
Aguś
Gość

PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 11:57 pm    Temat postu: ciąza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc mam pytanie! Z chlopakiem przezylam swój pierwszy raz jakies 2 tygodnie temu zazwyczaj mam miesiączki nierówne wytępują częściej ale nieraz tez okolo 30 dni. Teraz jednak jest juz 24 dzien mojego cyklu a ja nie mam miesiączki jakies 2 dni temu mialam bóle poprzedzające miesiączke( zawsze mam 3, 4 dni przed miesiączką) i czekam na okres i się doczekac nie moge. Stosunek byl z gumką( prezerwatywa durex) a mój chłopak przed dojściem wyciągnął członka... Czy w takim razie możliwa jest ciąża. NIe ma żadnych objawów tylko ten ból brzucha no i jeszcze czesto sikalam ale to dlatego ze dużo piłam bo jest gorąco. NIe wiem co mam teraz sądzic mi się wydaje że w ciąży ne jestem ale.. ta niepewnośc bo nie chce miec dziecka jestem za młoda. PLX hELp !!!aha... prezerwatywa była kupiona w aptece! nie wiem juz sama co robic.. bo szczeze to po test nie sięgnę bo się boję!

ALe jak myslicie moglam zajsc w ciaze? jakie jest prawdopodobienstwo
Powrót do góry
naneczka

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 8:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej na pewno nie jestes w ciazy a te bole pewnie zwiastuja miesiaczke. nie martw sie w ciaze sie tak latwo nie zachodzi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 15 z 59