Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 10:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---- edit by Paweł:

Prosze nie piasać 2 tych samych postów w 2 różnych tematach, nie usune tego bo już w obu są odpowiedzi.

Następnym razem powtarzajace sie posty będą usówane.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Cinek
Gość

PostWysłany: Sro Lip 19, 2006 7:43 pm    Temat postu: ;/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AGUS

moja dziewczyna ma takie same objawy... identyczne... mam nadzieje ze nie zaszlismy.. pozdr
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Sro Lip 19, 2006 8:01 pm    Temat postu: obawy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cinek.. ja zadnych objawow nie mam..;/ ale okresu tez nie najwyzej to co mnie brzuch bolal ale juz nie boli.. a na okres zcekam najlepsze jest to ze byl seks z zabezpieczeniem i chlopak wyszedl przed dojsciem ..;/ nie wiem w jaki sposob moglabym zajsc..

pozdrawiam
Powrót do góry
Korniczek
Gość

PostWysłany: Czw Lip 20, 2006 1:33 pm    Temat postu: POMOCY Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ktos moze mi to wytlumaczyc??Mialam okres od 8. do 11.lipca wlacznie.Kochalismy sie 17.i 19. bez zabezpieczenia,ale moj chlopak wyszadl w pore,we mnie nie bylo wytrysku.Nie wiem jak to jest z tymi dniami plodnymi:/Pomocy!!!! Sad
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli masz regularne miesiączki no to 17 lipiec to 10 dzień cyklu w którym trzeba uważać. Raczej nie powinnaś zajść w ciążę. Zrób test.

Ale wszystkie informacje dotyczące dni płodnych znajdziesz w dziale "Objawy ciąży".
Powrót do góry
Korniczek
Gość

PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 3:05 pm    Temat postu: dzieki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[quote="Yalissea"] Raczej nie powinnaś zajść w ciążę.

Bardzo mnie to zdanie ucieszylo:)Mam póki co objawy przepowiadajace miesiaczke-wiem,ze z tym róznie bywa,ale jak na objawy ciazowe za wczesnie.Dzieki za dobre slowo:)
Powrót do góry
sarun3

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 11:53 am    Temat postu: sarun3 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo was porsze pomozcie mi!!Tydzien temu zaczelam uprawiaAC SEKS z swoim chlopakiem mialam dni nie podne 3 razy robilsmy to bez zabazpieczenia nic sie nie dzialo nie spuscil mi sie bo robilsmy to powoli i ostroznie tylko jakies przezroczyzty plyn byl ale przeciez mam dni nie plodne za 3 dni mam dostac okkres i bardzo sie boje!!mam sie czego bac?? porsze piszcie mi!!najlepiej na poczte!!!prosze!!mam 17 lat i nie chce dzidziusia
Powrót do góry
Pauli86

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 12:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciąże, w Twoim przypadku jest ono niewielkie, ale zawsze jest. Pamiętaj, że stres może tylko opóźnić okres, więc zachowaj spokój i czekaj cierpliwie.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 3:23 pm    Temat postu: Re: ciąza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aguś napisał:
Czesc mam pytanie! Z chlopakiem przezylam swój pierwszy raz jakies 2 tygodnie temu zazwyczaj mam miesiączki nierówne wytępują częściej ale nieraz tez okolo 30 dni. Teraz jednak jest juz 24 dzien mojego cyklu a ja nie mam miesiączki jakies 2 dni temu mialam bóle poprzedzające miesiączke( zawsze mam 3, 4 dni przed miesiączką) i czekam na okres i się doczekac nie moge. Stosunek byl z gumką( prezerwatywa durex) a mój chłopak przed dojściem wyciągnął członka... Czy w takim razie możliwa jest ciąża. NIe ma żadnych objawów tylko ten ból brzucha no i jeszcze czesto sikalam ale to dlatego ze dużo piłam bo jest gorąco. NIe wiem co mam teraz sądzic mi się wydaje że w ciąży ne jestem ale.. ta niepewnośc bo nie chce miec dziecka jestem za młoda. PLX hELp !!!aha... prezerwatywa była kupiona w aptece! nie wiem juz sama co robic.. bo szczeze to po test nie sięgnę bo się boję!

ALe jak myslicie moglam zajsc w ciaze? jakie jest prawdopodobienstwo

ja mam to samo:(SadSad umieram ze strachu czekam na ta miesiaczke a tu nic:(SadSadSad Tez jestem za mloda:(Sad
Powrót do góry
tomasz12345

PostWysłany: Sob Lip 29, 2006 2:02 am    Temat postu: jeszcze jedna wątpliwość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taka sytuacja: ona zajmuje się ustami moim członkiem, kiedy czuję, że już jestem wystarczająco podniecony nakładam prezerwatywę, i ręką przytrzymuję członka, następnie dotykam prezerwatywy i przechodzę do dzieła. Czy jest to sytuacja, w której nastąpiło kropelkowanie i czy ona mogła zajść w ciążę?

----edited by Yalissea
Proszę zmienić nazwę tematu. Proszę nazwać temat tak, by po przeczytaniu jego nazwy można dowiedzieć się o czym będzie dyskusja.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 16 z 59