FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 12:12 am Temat postu: |
|
|
A w jakie dni uprawiałaś seks?
Wydaje mi się, że nie jesteś w ciąży.
Zmiany klimatu mogą wydłużyć cykl. Objawy miesiączkowe miałaś, więc spokojnie czekaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
>Lena Gość
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 10:20 am Temat postu: |
|
|
Trudno powiedzieć w jakie, myślę, że we wszystkie możliwe i w tym jest problem. Więc w płodne też. Dochodziliśmy zawsze z prezerwatywą, ani razu nie było wytrysku we mnie, więc jeżeli doszło do zapłodnienia, to przez ten cały płyn o którym tu ciągle jest mowa:)
Miałam też 2 razy bóle brzucha, takie jak przy zjedzeniu czegoś ciężkostrawnego, a dzis przeczytałam tutaj, że to może być jeden z objawów ciąży...
Nie ma w ogóle apetytu, piersi nadal mam nabrzmiałe.. nie wiem.. Okresu nigdy nie miałam regularnie, więc może to normalne.
A co do śluzu.. jest niepłodny, klejący, przezroczysty raczej, może troszkę białawy i nie ciągnie się. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 2:22 pm Temat postu: |
|
|
No to spokojnie. Myślę, że przyczyna leży w zmianach pogody. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>Lena Gość
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 9:51 am Temat postu: |
|
|
31 dzien i nic... Wszyscy o okół sa przekonani, że to nie może być ciąża, oby mieli rację Na bobo jeszcze nie czas dla nas:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>Lena Gość
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Teraz zmienił mi sięśluz, jest go bardzo mało, ale jest taki wodnisty bardziej, miejscami nawet się "ciągnął", nie wiem co to oznacza? Juz nie jest taki gęsty jak przez ostatnie parę dni i nie zostawia śladów na bieliźnie. Piersi nadal mam nabrzmiałe, ale nie mam żadnych objawów. Owulacja wystąpiła po mniej wiecej 15-16 dniach od początku ostatniej miesiączki, czyli ok 25 lipca...
---- edit by Paweł:
Logowanie poprawione |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmm
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 8:55 pm Temat postu: zapłodnienie przy zmianie tamponu |
|
|
majac okres zabawaiałam sie z moim chłopakiem, nie uprawalismy seksu,ale miał wytrysk i miałam lekko od niego reke, wytarłam to jakas chusteczka ubrałam sie i po jakims czasue poszłam do wc zmienic tempona jednak przed tem zapomniałam umyc rak... i dopiero po zmianie to zrobiłam,czy jest mozliwosc ze jesli zmieniałam tego tapmona ta sperma mogła byc jeszcze na moich palcach i czy mogła sie do stac do pochwy i dojsc do zapłosnienia!!???
---- edit by Paweł:
Cały dzial jest o "objawy ciąży", zmieniłem temat na bardziej oddający sens postu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 9:09 pm Temat postu: |
|
|
dam ci prostą i konkretną odpowiedź, NIE mogło dojść do zapłodnienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmm
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 12:28 pm Temat postu: zapłodnienie przy zmianie tampona |
|
|
a czy jsli troszke spermy dostało sie do mijej pochwy(to myła bardzo bardzo bardzo mało ilosc) i miłam tampona to czy moze dojsc do zapłodnienia????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
shatzy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
shatzy
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 1:12 pm Temat postu: Ratunku!!! Czy ja jestem w ciąży???!!! |
|
|
blagam napiszcie mi, czy ja moge byc w ciazy??? Jestem dziewicą, ale parę razy zdarzyło mi się być z moim chłopakiem w sytuacji intymnej, boję się, ze plemniki mogły dostać się do mnie w jakiś sposób, na przykłąd na palcu albo coś... A najgorsze ze ostatni raz miałam okres 1 czerwca!!! Nie mam okresu regularnego, bo przez 9 miesięcy nie miałam go wogóle z przyczyn zdrowotno - psychicznych, ale od kwietnia miałam mniej więcej co miesiąc(nie liczyłam nigdy dni cyklu i nie zapisywałam kiedy mam okres) a tu od 1 czercwa nie mam! W drugi weeken lipca spędziłam własnie noc z moim chłopakiem, czyli mniej więcej wtedy miał być okres, ale nie ma go wogóle!Wtedy , tej nocy, no musze przyznać, ze nie byłam ostrożna, głupio mi o tym mówić, ale on miał mokro, a ja mu dotykałam, a potem nie myłam rąk a ni nic... Czy plemniki mogły się przenieść do mojego organizmu na moimch lub jego palcach? Boję się, że jestem w ciązy, czy mogę być w ciąży jako dziewica? Dodam, że osotnio mam dziwne smaki, chce mi się słodyczy i (?) ogórków kiszonych, oprócz tego łączę potrawy w zestawienia lekko mówiąc BARDZO DZIWNE! Oprócz tego mam bardzo zmienne nastroje, często jestem w złym nastroju, łatwo mnie zdenerwować, choć zazwyczaj byłam opanowana, szybko się męczę jak coś robię i ogólnie czuję się zmęczona i nic mi się nie chce robić, co chwilę muszę latać siusiu... BOJĘ SIĘ! Dodam ze nie jestem pełnoletnia, a ciąża przekreśliłaby wszystkie moje szanse na szczęśliwe życie... a co do testu, to nie weim, nie robilam testu, boje sie isc kupic test, nie wiem nawet jak go zrobic, a poza ym to nie odwaze sie chyba go kupic, bo ... to takie krepujace. Czuje sie okropnie, mam 16 lat i jestem dziewica, nie chce za nic byc w ciazy!!!a co do kupna testu, to przeciez co sobie o mnie ludzie pomysla?Tym bardziej ze wygladam bardziej na 12 lat niz 16:( Moje zycie to ostatnio ciagla panika:( Blagam napiszcie co o tym myslicie???
Bardzo proszę o używanie max 3 znaków interpunkcujnych koło siebie
----------edit by drapaka-------- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|