Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 2:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

idź do ginekologa najpewniesze rozwiązanie
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli sama boisz czy krępujesz się kupić test ciążowy to poproś koleżankemoże albo jakąś zaufaną osobę.Poza tym nie przejmuj się tym co sobie ludzie pomyślą, to normalne że kobieta czasem kupuje test ciążowy:) A co do tego jak go zrobić, przy każdym teście jest instrukcja jak poprawnie wykonać test. A ceny wahają się od 10zł-30zł. możesz poprosić aptekarza/ke o najbardziej zaufany test. Nie martw się bo równie dobrze możesz mieć zanik okresu z powodu stresu. Piszesz że nie masz rególarnych okresów więc tym bardziej nie panikuj. Twój organizm musi się "oswoić" z nową sytuacja, tzn chodzi mi o początki życia seksualnego.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wstydz sie i kup w aptece test ciazowy .... bedzie wszystko ok...
Powrót do góry
mmm

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 7:15 pm    Temat postu: zapłodnienie przy zmianie tampona Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze odpowiedzcie mi naprawde dla mnie to jest bardzo wazne Sad i czy wogole to prawda ze jesli ma sie okres to jest wieksza szansa by zajac w ciaze???!!! Sad
Powrót do góry
smerfecia
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nawet w malej ilosci spermy znajduja sie plemniki ..Zrob test , ale przeciez w ciaze tak latwo sie nie zachodzi , wiec bedzie wszystko ok..Slyszalam ze podczas okresu jesli masz regularny cykl sa dni nie plodne ..
Powrót do góry
mmm

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 8:48 pm    Temat postu: zapłodnienie przy wymianie tamopna Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy tampon mogł mnie jakos ochronic od tego????
Powrót do góry
smerfecia
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie martw sie na pewno nie jestes w ciazy , zaplodnienie jest nie mozliwe ..A pozattym tampon pewna ochrone ci zapewnił.
Powrót do góry
mmm

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 9:16 pm    Temat postu: zapłodnienie przy wymianie tampona Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki bo ja juz nie wiem co mam myslec , wyobrazm sobie ze mnie brzuch boli i wogole......ale jestes pewna ze nic nie bedzie??
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak mi sie wydaje , bo niby jak mialo dojsc do zaplodnienia ?? naa pewno bedzie wszysko ok..
Powrót do góry
mmm

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 9:37 pm    Temat postu: zapłodnienie przy wymianie tampona Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok dzieki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 19 z 59