Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Ależ spokojnie, nie jesteś w ciąży. No bo jak ?
A to że masz 16 lat, to nie znaczy że nie możesz kupić testu ciążowego. Jeśli się boisz to idź do apteki z chłopakiem.
Spokojnie.Masz nieregularne miesiączki, więc to pewnie kolejna nieregularna.
Nie denerwuj się, to opóźnia miesiączkę.
Pozdrawiam.
Aaa... i na smerfojagody, nie zakładaj dokładnie dziesieciu takich samych tematów. Wystarczy jeden! Napewno ktoś go przeczyta i Ci odpowie. W ten sposób zaśmiecasz forum.
Trzy znaki interpunkcyjne wystarczająco oddają sens wiadomości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malenka Gość
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 11:47 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Dziewczyny pomózcie !! Kochalam sie z chlopakiem 5 dni pzed spodziewanym okresem(czyli w dni nieplodne) bez prezerwatywy ... nie doslzo do wytrysku we mnie oczywiscie,musialam chlopakowi dokonczyc"recznie".Dostalam orkesu tak jak wyliczylam,mialam wsyztskie objawy,okres byl obfity tak samo dlugi jak zawsze.Jednak zaraz po miewalam dziwne nudnosci i brzuch mnie bolal, a gdy chcialam isc sie zalatwic czulam taki bol brzucha jak przy biegunce i zalatwialam sie tak jak przy biegunce...zrobilam test.wyszedl negatywny,po kilku dniach go powtrorzylam i znowu wyszeld negatywny.mysle ze te mdlosci byly spodowane moja psychika. Uspokoilam sie na kilka dni.jednak teraz zaczely mnie bolec piersi a jest to moj 14 dzien cyklu(okresy mam b.regularne-zawsze 28dni).czasem odczuwam bole w podbrzuszu jednak zastanawiam czy to nie jest kolejna objawa ktora sobie wmawiam...Zadnych innych objawow nie mam . jak myslicie? czy jestem w ciazy?? blagam pomozcie tak bardzo sie boje
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Napewno nie jesteś w ciąży. Te bóle 14 dnia cyklu, to bóle owulacyjne (informacje z klasy 4, szkoły podstawowej)
Nie bój się. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
shatzy
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 9:36 am Temat postu: |
|
|
kupie test, chyba kupie, bo inaczej ten sters mnie zabije, ale zrozumcie!!! Ja mam tyle objawow ciazy!!! A wczoraj mi sie przez chwile wydawalo ze bede wymiotowac! Zastanawiam sie czy nie powiekszyly mis ie sutki, mam straszny apetyt na jedzenie, boluja mnie plecy... Ja po prostu teraz nie umiem nawet funkcjonowac normalnie i ciagle rycze jak mnie nikt nie widzi.. Czy jesli bylam z chlopakiem i mu dotykalam a on mial mokro, a potem on dotykal mi ale przez majtki, to moglo wtedy dojsc do zaplodnienia? Z tego co wiem to wystarczy jeden plemniczek ktory mogl sie do mnie dostac jakkolwiek... boje sie!!! a wodoatku mama ciagle sie mnie pyta gdzie mam okres i patrzy na mnie z byka za kazdym razem jak siegam po cos do jedzenia, mowi ze jem wiecej niz zwykle, pyta sie tez wtedy znowu o okres i mowi ze jak nie mam okresu to ona juz wie, dalczego am takie smaki... jest przy tym okropna a ja sie i tak bardzo boje.. moi rodzice mnie zabija jesli sie okaze ze bede w ciazy!o ile oczywiscie ja sama nie zrobie tego wczesniej...
i przepraszam za nieprzestrzegaie zasad forum... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 12:12 pm Temat postu: |
|
|
Zrób test. Będziesz spokojna.
Ale zapłodnienie w sposób przez Ciebie opisany w poście wyżej, nie jest możliwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 11:32 am Temat postu: |
|
|
malenka zapewniam cie ze nie jestes w ciazy , dlatego ze dostalas miesiaczke i test wyszedl negatywnie... Co do shatzy to lepiej zrób test ciązowy , im wczesniej tym lepiej ..Jednak z tego co piszesz nie powinno dojść do zaplodnienia ....A spozniajaca sie miesiaczka moze byc czyms innym spowodowana np. z stresem .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Neugier
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 5:02 pm Temat postu: |
|
|
shatzy nie panikuj,idź i zrób test,będziesz o niebo spokojniejsza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gostom
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 12:34 pm Temat postu: czy jest mozliwosc ze moze byc w ciazy>>>????<&g |
|
|
Witam mam pytanie ostatnio sie zabawialismy z moja dziewczyna i przez przypadek wytrysk trafił NA! jej pochwe. Ona jest jeszcze dziewica I czy jest mozliwosc ze mogł a zajsc w ciaze ?? PRosze o POmoc:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 1:51 pm Temat postu: |
|
|
w ktorym dniu jej cyklu to sie stalo? i w ktore miejsce dokladnie trafila ta sperma? to ze jest dziewica nie ma zadnego znaczenia w tym przypadku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hg Gość
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 3:31 pm Temat postu: odp |
|
|
ostatni okres miałą 15 poprzedniego miesiaca a stało sie to 12 tego miesiaca a sperma trafiła bardzien z w strone pupy tylko przy wycieraniu mogło sie tam cos dostac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|