Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 5:22 pm Temat postu: |
|
|
wiec byly to zapewne dni nieplodne i nie ma sie czym martwic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lp Gość
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 10:07 pm Temat postu: odp |
|
|
Mam nadzieje czekamy na kolejny okres i dlapewnosci zrobimy test dziekuje ci za odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
df Gość
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 10:09 pm Temat postu: odp |
|
|
A jest wogóle taka mozliwosc zeby plemniki sie dostały do pochwy i przebiły przez błone dziewicza/?? Ale dzieki za odp uspokoiłas mnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 10:24 pm Temat postu: |
|
|
wcale nie musza sie przebijac. blona dziewicza nie jest caloscia. posiada otwor przez ktory wydostaje sie np krew menstruacyjna. dlatego dziewictwo nie jest zabezpieczeniem przed zaplodnieniem. w wyjatkowych przypadkach mozna zajsc w ciaze nawet bedac dziewica. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malenka Gość
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 10:54 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny... te bole pierso nadal nie ustepuja w dodatku mam taki stan podgoraczkowy tzn 37,3(przed chwikla mierzylam).Niby to minimalny stan podgorączkowy ale jednak... moja mama mmowila ze czesto ona ma tak ze jak jej sie skończy okres to piersi ja zaczynaja zaraz boleć na nastepny okres i ja bolą cały mies.i twierdzi ze moze ja tez tak mam sama juz nie wiem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mon
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 12:40 am Temat postu: |
|
|
jezeli jak mówisz "przed chwilka mierzyłas" temp. to nie jest ona adekwatnym pomiarem, bo nalezy ja mierzyc zaraz przed wstaniem z łozka, codziennie mniej wiecej o tej samej porze, zeby zauwazyc skok w trakcie owulacji i spadek na przyjscie miesiaczki...w ciagu dnia z wielu roznych powodów mozna miec podwyzszona temp.
ale rozumiem Twje zdenerwowanie, bo ja tez mierzyłam temp w ciagu dnia i tez sie nia stresowałam, bo czasem miałam i 37,8 zupelnie bez powodu :]
idz do lekarza, ja sadze ze w tym przypadku to najlepsze rozwiazanie i wiem tez, ze pewnie nie jestem pierwsza osoba, ktora to mówi
ale forumowicze moga jedynie uspokajac i radzic, a fachowa porada to zupelnie inna bajka jednak
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malenka Gość
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 12:41 pm Temat postu: |
|
|
no ok ale powiedz MON czy mozliwe jestz e jestem w ciazy? bo ja sadze ze tyo malo prawdopodobne ale te piersi bolace najbardziej mnie zastanawiają |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 1:19 pm Temat postu: |
|
|
o rety....zakreciłam sie w odpowiedzi, a zapomniałam o najwazniejszym!!
wg mnie to nie jestes w ciazy, bo sam ból piersi nie jest jeszcze dostatecznym objawem...tymbardziej, ze mga one byc zwiazane z owulacja, jak to juz ktos wczesniej napisał
ale skoro pytałas o testy to wyjasniłam, a co do wizyty u lekarza to ja zawsze wychodze z zalozenia, ze nie zaszkodzi i nie mówie tutaj juz kwestii spr czy jestes/nie jestes w ciazy (bo to baaardzo mało prawdopodobne albo i nieprawdopodobne ) tylko tak kontrolnie...dla samej siebie
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mon
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 1:20 pm Temat postu: |
|
|
i zapomniałam sie zalogowac! z przejecia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malenka Gość
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Mon pisalas ze Bol piersi moze byc zwiazany z owulacja ale problem w tym ze owulacja mi sie juz skonczyla i jestem dokladnie tydzien przed opkresem a piersi jak bolaly tak ciagle bola |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|