Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 11:20 pm Temat postu: |
|
|
Mnie zawsze zaczynaja bolec podczas owulacji i bola coraz bardziej az do samego okresu.A potem jak reka odjal Moze i ty masz tak samo.Kobietki kochane to wszystko co opisujecie to jak dla mnie sa objawy napiecia przedmiesiaczkowego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
femme fatale
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 10:18 am Temat postu: |
|
|
a ja z kolei mam zaciemniona aureole wokol sutka ktory ostatnimi czasy przybral brazowa barwe, troche mnie bola piersi i widac na nich niebieskie zyly!ten objaw pojawil sie mimo tego ze dostalam po tym zblizeniu(nstepnego nie bylo) okres, ktory byl obfity i trwal 6 dni, i zrobilam 2 testy ktore pokazaly taki sam wynik-negatywny! nie wiem co mam o tym myslec! czym jest spowodowany ten objaw? mam nadzieje ze to jednak nie jest ciaza tylko jakies zaburzenia hormonalne...musze sie wybrac do lekarza! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 10:25 am Temat postu: |
|
|
Femme fatale, najlepiej się wybierz do lekarza.
To pewnie jakieś zaburzenia hormonalne, jak sama napisałaś, tym bardziej, że wyniki testu wskazują na brak ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmm
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 3:05 pm Temat postu: zapłodnienie przy zmianie tampona |
|
|
zrobiłam test ciazowy po 6 dniach po tym zdarzeniu pokoazało bark ciazy, nie jadem duzo tak jak powinno to sie robic bedec w ciazy no własciwie to o wiele mnie jadam niz jadłam do tej pory......to czy mam sie jeszvcze obawiac ze moge byc w ciazy??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmm
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 3:19 pm Temat postu: zapłodnienie przy zmianie tampona |
|
|
prosze odp mi.mam lekkie bole brzuucha ale to chyba normalne u kobiet.....mysle nad kupnem jeszcze jednego testu czy bedzie mi to potrzebne??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 10:35 pm Temat postu: |
|
|
To jest NIEMOZLIWE zebys byla w ciazy. A skoro w dodatku test wykazal brak ciazy to czemu wciaz myslisz ze jestes w ciazy? Przeciez cudow nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 7:47 pm Temat postu: bol brzucha |
|
|
Mam pewne zmartwienie. Od wczoraj boli mnie podbrzusze...tak jakbym miala miec okres albo jajeczkowanie Czy moge byc w ciazy?
W sobote kochalam sie z partnerem bez prezerwatywy... Stosuje tabletki antykoncepcyjne i dodatkowo globulki... Przestrzegam godziny i 7dniowej przerwy... Czy to wystarczy i moge spac spokojnie? _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 8:15 pm Temat postu: |
|
|
tak wystarczy i możesz być spokojna. Najprawdopodobnie to jajeczkowanie bo gdybyś była w ciąży to napewno jeszcze byś tego nie odczuwała _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 8:35 pm Temat postu: |
|
|
ale jajeczkowanie podczas stosowania tabletek antykoncepcyjnych? Troche mnie to dziwi, poza tym mam troche nabrzmiale piersi ale to chyba wlasnie od hormonow.... Czy to mozliwe, ze to moja psychika tak dziala? strasznie sie stresuje, ze moge byc w ciazy _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pauli86
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Nie masz się co denerwować, ja też stosuję tabletki antykoncepcyjne i wcale się nie zabezpieczam dodatkowo, a w ciąży nie jestem. Powiększone piersi są przyczyną zażywania hormonów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|