Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
scarlett

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a bol brzucha?
majra_k

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 1:22 pm    Temat postu: Czy ciążą w moim przypadku jest możliwa? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

12 sierpnia skonczyl mi sie okres i od tego dnia codziennie wspolzyje z moim chlopakiem bez zabezpieczenie, w tamtym tygodniu robilam test i wyszlo mi ze nie jestem w ciazy. czy w kazdym cyklu jest mozliwe zajscie w ciaze czy zdazaja sie ze to sie nie udaje Question

----edited by Yalissea
Proszę nazywać tematy tak, by po przeczytaniu tytułu tematu, wiadomo było, o czym będzie dyskusja.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pauli86

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może brzuch Cię boli bo zbliża się okres? Możliwe też jest, że ból jest spowodowany tym, że się denerwujesz.
Bądź spokojna ciąża to nie jest w 100%
Powrót do góry
scarlett

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Pauli... tak mowi mi wiele osob ale ja jakos nie moge w to uwierzyc... ale bede dobrzej mysli
Gość

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochan nie jestes sama ktora nie potrafi zajsc w ciaze ja tez sie staram i nic!!!jest nas wiele!!!wiec jak cos to pisze na linku pragne zajsc w ciaze
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdarzaja sie tzw cykle bezowulacyjne. To zupelnie normalne. No i wiadomo ze trzeba oprocz staran tez troszke szczescia Wink Niewiele kobiet zachodzi w ciaze od razu w pierwszym miesiacu staran. Nie martwcie sie dziewczyny. Uda sie napewno. Ale powiem wam ze moja przyjaciolka ktora tez dosc dlugo starala sie o dziecko twierdzi ze w calym macierzynstwie najprzyjemniejsze sa wlasnie te starania. Potem jest ostro pod gorke Laughing
Powrót do góry
Pauli86

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę bardzo, jak teraz dostaniesz okres, to może zaczniesz bardziej ufać środkom anty które stosujesz.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Perry Mason

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 5:39 pm    Temat postu: Depresja a okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pewien problem. Otóż mojej dziewczynie spóźnia się okres już 7-8 dzień. Z tego, co mówi to jeszcze nigdy aż tak się nie spóźniał.. No i teraz tak: nie współżyjemy - ona jest jeszcze dziewicą. Ale w sierpniu korzystając z tzw. "wolnej chaty", pokusiliśmy się parę razy o petting w bieliźnie i bez. Generalnie jeżeli kończyłem, to albo w prezerwatywie, albo w żadne okolice jej narządów i po tym jej już nie dotykałem. Może z raz zdarzyło mi się gdy byłem bez zabezpieczenia dotknąć penisem tych okolic, ale było to wtedy kiedy jeszcze nie zbliżałem się nawet do końca. Wtedy też mogło się zdarzyć, że dotykałem tych miejsc palcami, którymi dotykałem wcześniej penisa. Słyszałem o tej wydzielinie preejakulacyjnej i wiem, że szanse na ciążę są, ale bardziej niż nikłe, ale to nie daje mi spokoju. Parę dni temu robiła test i wyszło negatywnie, ale wiadomo jak to z testami. No, ale teraz przejdę do tematu mojej wypowiedzi, otóż od 2-3 tygodni obserwuję u niej objawy depresji i dlatego będę ją dzisiaj namawił na pójście z tą depresją do lekarza. Z powodów rodzinnych przeżyła ostatnio spory szok emocjonalny i to jest jednym z głównych powodów. I teraz chciałbym się zapytać jaki wpływ ma depresja na cykl menstruacyjny? Bo jakiś na pewno ma, ale nigdzie nie mogę nic o tym znaleźć.. Prosiłbym osoby, które przeżyły coś takiego o jakieś info, bo martwie się zarówno o ten okres jak i o depresję i tak naprawdę nie wiem o co bardziej...

A i jeszcze zapomniałem dodać, że w okolicach 9-10 dnia cyklu złapała jakąś infekcję i miała temperaturę prawie 40 stopni przez jakieś dwa dni. Czy to też może przesunąć okres aż o tyle?
Aha, no i dodam jeszcze, że nie ma ona żadnych objawów, ani ciąży, ani zbliżającego się okresu.
Powrót do góry
Karolina86

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno ciąża jest wykluczona. Twojej kobiecie, okres spóźnie się najwidoczniej od stresu, który przechodzi.
Możliwe, że ta infekcja też przyczniła się do tego.
Pozdrawiam, wszystko jest Ok
Powrót do góry
Perry Mason

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też właśnie wydaje mi się, że spóźnianie okresu jest przez tą deprechę, ale wolałem się zapytać, bo nigdzie nic nie mogłem znaleźć o rozmiarze wpływu stresu i depresji na okres..

Może i szanse zajścia są nierealne, ale moi znajomi "wpadli" w dosć kuriozalny sposób. Otóż on skończył gdzieś w okolice jej uda, a ona była w stringach i nie wiedzą w jaki sposób te małe draństwa dostały się tam gdzie nie powinny... Dodam, że przez pierwsze 3 miesiące ona miała jeszcze okres. Wypadki chodzą po ludziach...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 23 z 59