Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Perry Mason
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 11:26 pm Temat postu: |
|
|
No w końcu się doczekaliśmy Jeszcze nigdy nie cieszyliśmy się tak z okresu
Parę wniosków, które wyciągnąłem z tego incydentu:
1. Dla świętego spokoju trzeba się jakkolwiek zabezpieczać nawet podczas zabawy i przy tym uważać na maxa.
2. Jeżeli człowiek nie czuje się dojrzały na godne przyjęcie ewentualnej wpadki, to trzeba też ostro pomyśleć czy jest się dostatecznie dojrzałym, żeby rozpocząć współżycie. Biorąc się za petting tez warto się parę razy zastanowić i przde wszystkim MYŚLEĆ podczas, co, gdzie i czym się dotyka
3. Zdecydowanie za dużo myślę
(4). Schudłem parę kilo przez te kilka dni
Dzięki Wam wszystkim za wsparcie duchowe przez te parę baaardzo długich dni Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 12:13 am Temat postu: |
|
|
Piekne wnioski. Jaka to orzezwiajaca mysl-sa na swiecie jeszcze mezczyzni ktorzy umia wyciagac wnioski a nie tylko *** ze spodni
Ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo. Mimo to zajrzyj do nas czasem. Moze doradzisz cos innym
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadia83 Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 9:50 pm Temat postu: cze |
|
|
Mam pytanko stosowalam wczesniej przez rok czasu tabletki antykoncepcyjne ale od 3 miesiecy mam przerwe ale zamierzam je nadal brac jednak tkwi w tym problem ze moge byc w ciazy czy to mozliwe???kochalam sie ze swoim chlopakiem ale on nie skonczyl do konca i powiedzial ze nie mam sie czego bac a ja sie tak strasznie teraz boje ze caly czas o tym mysle i nie wiem czy powodem moze byc to ze czuje jakby mnie rozpychalo w brzuchu czy to z nerwow czy moge byc w ciazy???prosze pomozcie mi???licze na powazne odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Najlepszym rozwiązaniem będzie tu test.
Ale nic nie piszesz o dniach jakie miałaś wtedy : płodne czy niepłodne... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 8:20 am Temat postu: |
|
|
ja też podczas stosowania tabletek miałam bole brzucha.
to tylko hormony nie masz się raczej czym martwić
przy tabletkach tak bywa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilka555 Gość
|
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 9:14 pm Temat postu: jeszcze jedna wątpliwość |
|
|
wiesz troche nie zrozumiale sprecyzowales pytanie ale odp wg swojego uznania:)
jezeli mialo miejsce kropelkowanie i doszlo do penetracji bez zabezpieczenia to jest mozliwosc zajscia w ciaze sam zapewne dobrze wiesz ze podczas kropelkowania tez znajduja sie plemniki mala ilosc ale jest!! jezeli masz na mysli kropelki ktore znalazly sie na twoich palcach a potem dotkneles nimi prezerwatywy to taka mozliwosc tez jest ale bb mala hmm zabardzo nie wiem jak ci pomudz sprecyzuj lepiej pytanie to postaram sie jakos ci pomudz na ta chwile pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 6:58 am Temat postu: |
|
|
No nie możliwe... no jak... . Uważam, że dziewczyna nie jest w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 11:49 am Temat postu: |
|
|
Nie ma takiej możliwości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilka555 Gość
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 7:25 pm Temat postu: |
|
|
wiesz dobrze ze dziewczyny cie zrozumialy mysle ze mozesz brac ich zdanie pod uwage mi tez zostawily odp na moim poscie a jutro sie wszystko okaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilka555 Gość
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 8:37 pm Temat postu: |
|
|
nie sadze zebys mogla byc w ciazy wiadomo jakies prawdopodobienstwo oczywiscie ze jest ale skoro ''wyciagnol przed'' i jestes tego pewna to powinno byc ok ja bym polecila ci rozmowe z chlopakiem ja mam troche bardziej skaplikowany problem i nie mam wsparcia a najlepsze pocieszenie mozna znalezc w kims bliskim to jest najlepszy pocieszacz na forum mozesz jedynie poszukac rady chodz i nie tylko poczekaj a potem ewentualnie zrob test a pawelka zostawcie w spokoju chlopak ma tez swoje zycie i tak duzo nam pomaga jak na mezczyzne to szczyt:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|