Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ledares

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 06, 2006 1:37 pm    Temat postu: Wspólne obawy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam chcialbym sie was zapytac co o tym myslicie, wraz ze swoja dziewczyna boimy sie ze ona jest w ciazy a wszystko sie zaczelo tak, moja kobieta powinna miec 28 wrzesnia okres okres sie spoznil i go nie bylo, w nocy z 29 na 30 wrzesnia kochalismy sie bez zabezpieczenia, okresu nie było,i sie w nią zlałem. Dzis mamy 6 pazdziernik a okresu wciaz nie ma, moja dziewczyna mowi ze brzuch ja pobolewa czyli niby oznaki ze okres bedzie i wydobywa jej sie biała gesta ciecz, wszystkie te dni zyjemy w ciagłym stresie i boimy sie co z tego bedzie....głupi jestesmy ze kochamy sie bez zabezpieczenia:(..Co o tym myslicie??

---- edi by Paweł:
Prosze nie nadawać tematów "pomocy" lecz adekwatne do postu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 06, 2006 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

biała ciesz to prawdopodobnie upławy.

Proponuje zrobienie testu i powtórzenie go za ok. tydzien

Prawdopodobieństwo ciąży w tym przypadku istnieje

pozdrawiam
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 06, 2006 3:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mysle ze jezeli dwojka ludzi decyduje sie na wspolzycie musi liczyc sie z ewentualnoscia zostania rodzicami.Uwazam rowniez ze mozna wykonac test ciazowy lub udac sie do ginekologa.I na przyszlosc jesli nie mysli sie jeszcze o dziecku zaplanowac dasze zblizenia w ten sposob aby zmniejszyc prawdopodobienstwo ewentualnej ciazy.Wiadomo 100% pewnosci nigdy nie ma , ale poprzez prezerwatywy czy antykoncepcje hormonalna mozna po odbytym stosunku spac spokojnie i nie zadreczac sie pytaniami o ciazy , choc i tu wypadki sie zdarzaja,pozdrawiam
Powrót do góry
ledares

PostWysłany: Wto Paź 10, 2006 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobilismy test-wyszło ze nie jest w ciązy ale okresu jak nie było tak nie ma...myslicie ze wszystko jest ok?
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Wto Paź 10, 2006 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czas pokaze - trudno powiedziec tak lub nie

moge co najwyzej stwierdzic ze prawdopodobnie tym razem mieliście szczescie Smile
Powrót do góry
ledares

PostWysłany: Wto Paź 10, 2006 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj oby było jak mowisz bo w innym wypadku bedzie ciezko...jak okresu nie bedzie do wtorku to znowu zrobimy testy jak wszystko bedzie ok, to jednak chyba mamy szczescie i bedziemy czekac na okres
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Wto Paź 10, 2006 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nalezy być dobrej dla siebie myśli - testy zazwyczaj pokazują prawde wiec sądze ze nie macie sie co obawiać Smile
Powrót do góry
ledares

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli prawdopodobnie jest ok....a ile czasu moze sie okres spozniac?? w tym momencie jest dwutygodniowe spoznienie.A test nie byl moze robiony za wczesnie?? to był 9 dzien po stosunku, robilismy ten "bobo-test" tam jest napisane ze niby wykrywa juz 6-dniową ciąże i ze jest na 99% skuteczny.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie ze ona zbyt duzo o tym mysli i dlatego nie ma okresu ... tak dziala psychika niestety Smile
Powrót do góry
ledares

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak jest.Tylko ze ona nie moze sie zrelaksowac bo Dzien w dzien sie martwi i jej nie moge wytlumaczyc ze wszystko jest ok...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 26 z 59