Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie zmusisz jej do uwierzenia w twoje slowa - sama musi sie przekonać

sposób jest jeden - powtarzac ze wszystko bedzie ok - do skutku - lub dodatkowo zrobic kolejny test - może to ja przekona - albo wizyta u lekarza
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
piotr20

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 9:45 pm    Temat postu: Pytanie o zajscie w ciaze...?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich mam takie male pytanie.. Tydzien temu piescilem sie z dziewczyna i wlozylem jej penisa 3 razy do pochwy dosc gleboko ale nie mialem wytrysku dopiero potem dziewczyna doprowadzila mnie do orgazmu... Czy jest mozliwosc ze zaszla w ciaze?? jak nawet nie mialem orgazmu jak "bylem w niej" Prosze odp na moj list... pozdrawiam
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwośc jest ale minimalna - zawsze na czubku penisa zbiera sie tzw. płyn ejakulacyjny w którym mogą być pojedyńcze plemniki.

Ryzyko jest malutkie ale warto pamietac ze jest
Powrót do góry
piotr20

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za odp
Powrót do góry
Quagmire

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 10:45 pm    Temat postu: Seks, a Piatek 13-tego? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Mam prosbe do serdecznego grona forumowiczow. Mam nastepujacy problem. Moja dziewczyna 7 Pazdziernika dostala okres, przesunal jej sie o 1 dzien, wiec wszystko ladnie, mamy zamiar sie jutro (Piatek) kochac, ale wymyslila sobie, ze jutro niechce, bo jest Piatek 13-tego i ona sie boi. Mowie jej ze wtedy bedzie miala dni nieplodne, bo po okresie, a na dodatek bedziemy sie kochac w gumie (Durex Extra Safe). Nie wiem jak ja przekonac do tego seksu. Niechce robic czegos na sile, ale mam ten minus, ze mam rzadko wolne mieszkanie, bo mieszkam z rodzicami, pokoj mam wlasny, ale to tak troche niezbyt kochac sie jak obok sa rodzice. A ona dzieli pokoj z rodzenstwem to juz wogole klapa odpada. Jutro nasz wielki dzien, bardzo mi zalezy. Moze mi ktos powiedziec jak moge jej przetlumaczyc rozsadnie zeby mi zaufala?

pS. Mam racje ze dni plodne sa po okresie? Jest ich 5 jak dobrze wiem? Jest wogole jakies ryzyko zaplodnienia jak peknie guma albo cos w tym stylu?

Bardzo prosze o rozsadne odpowiedzi Sad

Pozdrawiam!
Powrót do góry
alicja_188

PostWysłany: Pią Paź 13, 2006 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.jesli ten "krok" jest przez was zaplanowany i jestescie zabespieczeni,to powedz swojej dziewczynie,ze bedziesz uwazal,ze to jest wasz wielki dzien,a takze krok w zyciu,powiedz jej ze przesad "13 wpiatek" skonczyl sie juz dawno temu,tak naprawde jest to dzien jak codzien(ja np.w te przesad nie wierze),i rownie dobrze 14 lub 15 w piatek moglby byc pechowy.Ale jesli twoje dziewczyna sie zgodzi,uszanuj jej decyzje,poniewaz kazdy ma inny poglad na swiat i nie mozna tego zapominac.Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pią Paź 13, 2006 2:20 pm    Temat postu: Re: Seks, a Piatek 13-tego? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quagmire napisał:

pS. Mam racje ze dni plodne sa po okresie? Jest ich 5 jak dobrze wiem? Jest wogole jakies ryzyko zaplodnienia jak peknie guma albo cos w tym stylu?

Cykl kobiety liczy sie od pierwszego dnia miesiaczki. Zatem dni nieplodne na poczatku cyklu to nie 5 dni PO miesiaczce ale 5 dni miesiaczki. Przy cyklu 28-dniowym pewne jest pierwsze 6 dni. Do tego trzeba dolaczyc obserwacje sluzu bo cykl moze sie przesunac i tylko obserwujac sluz zorientujesz sie czy liczenie w danym miesiacu wystarczy Wink A co do dni nieplodnych to jak sama nazwa wskazuje zajsc w ciaze sie wtedy nie da.

Pozostaje jeszcze kwestia przekonania twojej dziewczyny. Zastanow sie czy to naprawde dobry pomysl. Bo byc moze to bzdura i byc moze za jakis czas bedzie sie sama z tego smiala ale faktem jest ze teraz sie boi. Nawet jesli ja namowisz i zgodzi sie,nie sadze zeby mogla sie zrelaksowac i miec wspaniale przezycia skoro po jej glowie bedzie ciagle chodzila mysl ze jest piatek trzynastego Wink A potem przez miesiac bedzie sie wkrecac ze pewnie jest w ciazy bo to byl piatek trzynastego.
Rozumiem ze to mial byc wasz wielki dzien ale przeciez bedzie jeszcze wiele okazji i moze warto odpuscic teraz zeby ona nie czula sie lekcewazona przez ciebie co w przyszlosci pewnie zaowocuje wiekszym zaufaniem i czuloscia z jej strony Smile

Porozmawiaj z nia na ten temat bez krytyki i namawiania do zmiany zdania bo moze sie okazac ze ten lek przed pechem kryje cos wiecej. Nie wiem ile macie lat i czy to mial byc wasz pierwszy pelny stosunek ale byc moze ona boi sie wlasnie tego pelnego wspolzycia. Moze jeszcze nie jest gotowa na to. To tylko moje przypuszczenia ale przemysl to Smile
Powrót do góry
Quagmire

PostWysłany: Pią Paź 13, 2006 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odpowiedz!
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 13, 2006 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja w ogóle w przesądy nie wierzę... wytłumacz dziewczynie, że to są bajki, niczym nieudokumentowane pierdoły. Podobnie jak z czarnym kotem czy przejściem pod słupem, albo pod drabiną... a a i jeszcze kominiarz, powinno się ślubować w miesiącu z literką "r", widok wrony - kłótnia, nie zdejmuj pierścionka komuś z palca - pokłócisz się z nim, albo najlepsze... na jęczmień - czarna nitka...Very Happy

Ale jeżeli coś pójdzie źle, to sama się utwierdzi w tych przesądach, będziesz miał tydzień gadania, że to właśnie przez piątek 13-go:D

Dzisiaj miałam świetny dzień - piątek 13-go Smile
Powrót do góry
ledares

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra test zrobiony tylko jest mały problem.Robilismy bobo-test, jest na nim napisane ze mozna juz odczytac wynik po 3-4 minutach tylko my nie odczekalismy az tyle mineła moze minuta i na fioletowym tle pojawila sie jedna kreska bodajze w miejscu C co oznacza brak ciąży tylko ze jak spojrzalem na ten test pare godzin pozniej to tło juz było białe i uwidaczniały sie na nim dwie kreski.Jedna bardziej intensywna od drugiej i ta niby "ciążowa" to wlasnie ta mniej intensywna i boje sie ze poprostu jak na poczatku sprawdzalismy i była jedna bardzo wyrazna linia to tej drugiej "ciazowej" nie bylo widac poniewaz cale tlo bylo fioletowe, poszedlem pozniej z tym testem do apteki w ktorej go kupowalem i opisalem tą samą sytuacje co tutaj i tam mi powiedzieli ze ten test nalezy po 5 minutach wyrzucic bo jezeli ciazy nie wykryl to po tych wlasnie 5 minutach moze pod wplywem reakcji z powietrzem i atmosferą zmienic wynik i pokazywac ciaze.Co o tym myslicie? kolejny test juz i tak kupiony i znow sprawdzamy...okresu nadal nie ma ale objaw ciazy poki co tez nie...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 27 z 59