Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kupcie Quick Vue. On naprawde jest dobry i latwy w"obsludze" Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ledares

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie ten test teraz zakupiłem:) no to zobaczymy co z tego bedzie bo te bobo testy jakies dziwaczne hehe
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 12:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie slyszalam jeszcze zeby Quick Vue zawiodl. Wszystkie moje znajome go stosuja.Mnie sie tez zdarzalo Wink Zycze wyniku zgodnego z oczekiwaniami Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 7:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja kolezana miała podobny problem i okres jej się sponiał miesiąc.. Wink
Powrót do góry
m0nika22

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 2:11 pm    Temat postu: ciąża czy choroba... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cze....mam wielki klopot i nie wiem jak sobie z nim poradzic... 15 sierpnia kochalam sie z chlopakiem z zabezpieczeniem (okres zawsze mialam od 4 do 4 wiec cykl trwal 30-31dni...wiec z moich wyliczen byly to dni nieplodne, jednak okresu dostalam 2 i..teraz to juz sama nie wiem) od tego wydarzenia mialam juz 2 normalne okresy, potem bylam tydzien w wojsku na szkoleniu i mialam klopoty z sikaniem- wszystko mnie bolala i chodzilam do toalety bardzo czesto.... bralam chyba Furosemit i mi przeszlo... ostatnio jednak mam objawy ktore sa podobne do ciazy: mam ciagle zawroty glowy, ktore przeradzaja sie w bol, bardzo mocno boli mnie brzuch (partjowo-raz okolice lewego jajnika, potem prawy, a najczesciej srodek brzucha) mam tez klucia w sercu i boli mnie zoladek.... dzisiaj zrobilam 2 testy ciazowe i wyszly negatywnie....co to moze byc odpiszcie bo ja naprawde bardzo sie boje.... Sad
Powrót do góry
m0nika22

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapomnialam dodac ze ostatnio byl u mnie chlopak....uprawialismy peeting rekoma i po jego odjezdzie zauwazylam ze cale majtki i spodniczke mam we krwi... czy to moze byc spowodowane tym ze za mocno "buszowal"?
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 6:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczeże mowiąc to zastanowiłabym sie nad samoistnym poronieniem...

zgłoś sie do ginekologa aby wykluczyć jakieś choroby.
Powrót do góry
gosik77

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skad samoistne poronienie?Razz najpierw by musiala byc w ciązy..a pisze że kochali sie w zabezpieczeniu.. miala niepłodne dni.. i potem miała jeszcze normalne dwa okresy.. ehh..
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te objawy to nie 100% pewnośc o braku ciązy Wink - różne rzeczy sie zdazają Smile

ale prawdopodobnie to jakieś choróbsko Sad
Powrót do góry
gosik77

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakie objawy?:> to że była na szkoleniu we wojsku i sie przeziębiła? dostała zapalenia układu moczowego ..pecherza.. a teraz poprostu moze złapała zapalenie jajnikow.. bo to jest bardzo mozliwe.. strasznie boli.. i jest nastepstwem przeziębienia.. Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 28 z 59