Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Twoje objawy moga skutkami ubocznymi po tabletkach,ktore zazywalas,ja tak mialam przy przyjmowaniu cilestu.
Sadze,ze w ciazy nie jestes.
Ten drugi okres jest roniez krwawieniem z odstawienia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 4:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co piszesz wynika,ze podczas stosunkow mialas dni nieplodne,wiec szansa na zajscie w ciaze jest nie za duza,dni plodne powinnas miec na poczatku grudnia,wiec probujcie wtedy.Zycze powodzenia,trzymam kciuki za fasolke.Pozdrawiam.
Powrót do góry
Yaśkuu

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 5:05 pm    Temat postu: Re: czy moge byc w ciazy ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie...jakies 3/4 tygodnie temu uprawiałam petting z moich chłopakiem...obawiam sie ze moge być w ciązy.. w sumie to zrobiłam 2 testy wynik negatywny... okres był... ale jakos nie do konca jestem spokojna.. moze sobie poprostu cos wmawiam.. prosze o odpowiedz:)
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to mimo ze to jest okres z odstawienia tabletek to moge byc spokojna ze wciazy raczej nie jestem, czy tego moge byc pewna jedynie gdy dostane okres naturalny?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przez petting nie można zajść w ciążę. Musi być kontakt : pochwa+ sperma.
Powrót do góry
Yaśkuu

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm no własnie jest taki problem ze mój chłopak miał wytrysk ale poszedł do lazienki i sie umył ii pozniej powrócilismy do tej całej zabawy...
jesly był okres 2 testy negatywne chyba nie ma co panikowac prawda??
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 4:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na 100% nie jestes w ciazy Exclamation
Powrót do góry
Yaśkuu

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki Smile potrzebowałam takiego upewienia:) ale z drugiej strony to niezle mozna sobie wmówic ciąże...pozdrawiam:)
Powrót do góry
Monika123456

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 5:13 pm    Temat postu: Dziwne plamienia;/?? czy to są objawy ciązy?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć. Proszę pomóżcie mi. Kochałam się ze swoim chłopakiem w ta sobotę w dni nie płodne, gdzie powinnam mieć już okres, lecz niestety się tego nie doczekałam- czekam dalej cierpliwie. Mam nadzieje ze tylko się spużnia. Ale martwi mnie to, bo podczas stosunku chyba pękła nam prezerwatywa u nasady i płyn chyba dostał się do mojej pochwy, gdzie poczułam jakby cos po mnie ciekło. Po stosunku były nawet mokre plamki na prześcieradle. Do tego dostałam jeszcze przed wczoraj, wczoraj i dzisiaj plamieniaL. W tamtym miesiącu w listopadzie miałam okres, który zaczął się 5 a 23 i 24 miałam znowu jakieś dziwne plamienia tak samo jak i wczoraj i dzisiaj. Nie wiem czy to może mieć cos z tym wspólnego, ale od jakiegoś czasu czuje tez jakieś pieczenie w górnym boku brzucha przed żeberkami. Czy to mogą być objawy ciąży??. Proszę o pomoc. [/b]
Powrót do góry
Kamilka54

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm, wiesz tutaj trudno powiedziec bo jeśli ostatnio również miałaś taki okres to znaczy że mogą to byc jakieś zaburzenia hormonalne, bądź poprostu zwykły okres tylko mniej obfitszy. Nie zawszę są takie same okresy. Ja proponuję się wyluzowac i czekac na okres, a jeśli nie wystąpi to zrobic teścik ciążowy. A to pieczenie to nie jest objaw ciąży Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 30 z 59