Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kkasia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niech mi ktos odpowie... prosze
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tydzien przed okresem sa dni nieplodne Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie tak Wink

Powrót do góry
she18

PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 8:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaraz, zaraz... czyli jeśli np. okres przyszedł 3 dni wcześniej niż powinien (powiedzmy w poniedziałek) to dni płodnych w takim razie nie miałam od 7 dni wstecz (czyli od poprzedniego poniedziałku) tak? dobrze to kumam?
Powrót do góry
Alko13

PostWysłany: Nie Cze 03, 2007 10:10 am    Temat postu: Czy mogłam zajść w ciąże??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalam sie tydzien temu z chlopakiem i podczas stosunku na prezerwatywie pojawila sie krew. Okres mialam miec tydzien temu i nadal go nie mam. Dzisiaj znow podczas stosunku na prezerwatywie byla krew a okresu nadal nie mam. Czym to moze byc spowodowane??Czy jest mozliwe zeby cos u mnie w pochwie bylo uszkodzone??albo czy jest to mozliwe ze jestem w ciazy?? prosze o szybka odpowiedz!! bardzo sie boje Sad Sad Sad

----edit by emilka----
uzywaj maksymalnie trzech emotikonow pod rząd
Powrót do góry
piotrek8484

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 8:26 pm    Temat postu: czy jest czym sie stresowac? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej,
troszke zeschizowałem, kochałem sie z dziewczyna w 23 dniu cyklu.
Była prezerwatywa, nie pekła, tuz przed wytryskiem wyjalem penisa.
Czy w taki przypadku jest mozliwosc zaplodnienia, miesiaczka pojawiła sie 4 dni pozniej. Czy w moim przypadku jest jakas mozliwosc zaplodnienia.
Podumowujac: prezerwatywa nie pekla, wyszedlem tuz przed i wytrysk był na zewnatrz, pojawila sie miesiaczka, do zblizenia doszlo w 23 dniu cyklu wiec to chyba juz dni niepłodne, co o tym myslicie.
Prosze o sensowna odpowiedz, nawet jesli moje pytanie wydaje sie wam bez sensu.
dzieki.
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po
1) byla prezerwatywa
2) nie pękla
3) wytrysku nie bylo wewnatrz
4) chyba to byly dni nieplodne
5) bylo krwawienie!!!!!

wszystkie te czynniki wskazuja na to ze nie ma zadnych obaw by Twoja dziewczyna mogla zajsc w ciaze. Pozdrawiam Smile
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z poprzedniczką, nie ma takiej możliwości Wink
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 19, 2007 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popieram poprzedniczki w 100% Wink Smile nie ma co sie martwic

Powrót do góry
piotrek8484

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 12:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki, mam nadzieje ze rzeczywiscie nie ma mozliwosci zaplodnienia, wkoncu była prezerwatywa a to chyba najwazniejsze, co nie ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 44 z 59