Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 01, 2006 1:33 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno nie jesteś w ciąży,uważam,że dość skutecznie się zabezpieczyliście i nie powinno być żadnych negatywnych skutków Powinnaś jednak nie bagatelizować sprawy opóźnienia miesiączki i wybrać się do ginekologa na kontrolę.Opóźnienie może być spowodowane np.stanem zapalnym,a wtedy warto wcześniej "zabrać się za leczenie" Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
już nie niespokojna Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 01, 2006 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie dostałam okres <jupi>
Mam nadzieję, że wszystko okej... tyle piszecie o ciążach z okresami...
;d |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 02, 2006 7:40 am Temat postu: |
|
|
dziekuje za odp. ale co mam zrobic jak ja juz 6 dzien nie dostaje miesiaczki i dostaje juz na głowe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 02, 2006 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Spokojeni ja już 18 dzień nie mam okresu:) a wszystko jest w porządku: tzn nie jestem w ciąży. Nie panikuj i idź do ginekologa. Skieruje cie pewnie na badania hormonalne albo cos takiego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 11:37 am Temat postu: |
|
|
To i tak nieźle Ja nie mam już 27 dni I chyba nie zamierza przyjść |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 1:39 pm Temat postu: |
|
|
w takim przypadku, gdy ciąża jest niemożliwa, nalerzy iśc do ginekologa i powiedziećże okres jest tak bardzo spóźniany i poprosic o skierowanie na badania hormonów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 10:36 am Temat postu: |
|
|
Już to pisałam gdzies, ale chyba nie pytałam Czy jeśli zrobiłam test w 35 dniu po miesiączce ostatniej (6 lutego, czyli robiłam 13 marca) mogę być pewna? Dwa testy tego samego dnia, różnych firm zrobiłam... i wyszły negatywne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 10:45 pm Temat postu: |
|
|
uważa że napewno nie jestes w ciąży. Jeżeli masz silne przeczucie że jednak jestes idź do ginekologa na badanie i upewnij się |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eewelkaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 12:28 am Temat postu: |
|
|
tez uważam ze jest to dobra metoda ja ze swoim chłopakiem stosujemy ta sama metoda i do tego zawsze dni niepłodne i nie ma żadnych stresów głowa do gory idz moze na kontrole do ginekologa tak bywa.. powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 9:20 am Temat postu: |
|
|
rudziutka dziękuję W czasie dni płodnych nie współzyłam wogóle, a jeśli miałoby zostać coś przeniesione reką, to graniczyłoby raczej z cudem. Tyle, że do tej pory okres występował: jeden miesiąc - 28 dni, drugi 32 dni. I tak dokładnie cały czas na przemian. A teraz nic. Objawów ciąży też raczej nie mam (mdłości, smaków itp.). Nie wiem czy mógł na to wpłynąć bardzo duży wysiłek fizyczny, ale to były tylko dwa dni. I tygodniowa dieta, ale to jeszcze w lutym było.
Poczekam jeszcze troszkę, a później chyba pójdę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|