Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Netka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno nie jesteś w ciąży,uważam,że dość skutecznie się zabezpieczyliście i nie powinno być żadnych negatywnych skutków Very Happy Powinnaś jednak nie bagatelizować sprawy opóźnienia miesiączki i wybrać się do ginekologa na kontrolę.Opóźnienie może być spowodowane np.stanem zapalnym,a wtedy warto wcześniej "zabrać się za leczenie" Very Happy Very Happy Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
już nie niespokojna
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie dostałam okres <jupi>Smile
Mam nadzieję, że wszystko okej... tyle piszecie o ciążach z okresami...
;d
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 02, 2006 7:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za odp. ale co mam zrobic jak ja juz 6 dzien nie dostaje miesiaczki Sad i dostaje juz na głowe
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Kwi 02, 2006 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojeni ja już 18 dzień nie mam okresu:) a wszystko jest w porządku: tzn nie jestem w ciąży. Nie panikuj i idź do ginekologa. Skieruje cie pewnie na badania hormonalne albo cos takiego.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To i tak nieźle Sad Ja nie mam już 27 dni Confused I chyba nie zamierza przyjść Sad
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim przypadku, gdy ciąża jest niemożliwa, nalerzy iśc do ginekologa i powiedziećże okres jest tak bardzo spóźniany i poprosic o skierowanie na badania hormonów
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2006 10:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już to pisałam gdzies, ale chyba nie pytałam Sad Czy jeśli zrobiłam test w 35 dniu po miesiączce ostatniej (6 lutego, czyli robiłam 13 marca) mogę być pewna? Dwa testy tego samego dnia, różnych firm zrobiłam... i wyszły negatywne.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2006 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uważa że napewno nie jestes w ciąży. Jeżeli masz silne przeczucie że jednak jestes idź do ginekologa na badanie i upewnij się
Powrót do góry
eewelkaa

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2006 12:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez uważam ze jest to dobra metoda ja ze swoim chłopakiem stosujemy ta sama metoda i do tego zawsze dni niepłodne i nie ma żadnych stresówSmile głowa do gory idz moze na kontrole do ginekologa tak bywa.. powodzenia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2006 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rudziutka dziękuję Smile W czasie dni płodnych nie współzyłam wogóle, a jeśli miałoby zostać coś przeniesione reką, to graniczyłoby raczej z cudem. Tyle, że do tej pory okres występował: jeden miesiąc - 28 dni, drugi 32 dni. I tak dokładnie cały czas na przemian. A teraz nic. Objawów ciąży też raczej nie mam (mdłości, smaków itp.). Nie wiem czy mógł na to wpłynąć bardzo duży wysiłek fizyczny, ale to były tylko dwa dni. I tygodniowa dieta, ale to jeszcze w lutym było.

Poczekam jeszcze troszkę, a później chyba pójdę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 7 z 59