Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
RafiK
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 12:30 am Temat postu: |
|
|
WItam mam dylemat:
dwa-trzy dni temu uprawialem Petting z dziewczyna dotykalem penisem jej warg sromowych byl mokry od projekulantu (czy jakos tak) po jakichs 10 minutach spenetrowalem ja palcami (suchymi) czy jest mozliwe ze cos zostalo na wargach sromowych i wepchnelem ten "projekulant" głębiej?? ma dni płodne poniewaz okresu dostala 9 stycznia a dzisiaj skarzy sie na bule w okolicach jajnikow "podbrzusze" bule piersi i ze czesciej niz zwykle musi odwiedzac lazienke w celu oddania moczu co mam o tym myslec ona sie boi ze zaszla w ciaze ? z waszych wypowiedzi ktore wyzej przeczytalem nie jest to mozliwe czy to tylko jej wyobraznia bierze gore?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 12:36 am Temat postu: |
|
|
po 2-3 dniach nie można jeszcze stwierdzić ciąży... objawow tez sie nie miewa. Szansa na zajscie w ciążę jest mała... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
RafiK
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 12:52 am Temat postu: |
|
|
a czy te bule mozna zaliczyc do jajeczkowania ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 11:02 am Temat postu: |
|
|
No napewno w poczatkowych dniach nie ma objawow wiec nie ma co sie martwic a jak sie czlowiek tresuje to nawet mus ie wydaje ze je ma zreszta wiem cos o tym wiec poczekajcie poprostu do okresu:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilithek
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 2:54 pm Temat postu: |
|
|
jak najbardziej bole owulacyjne . tez to mialam, w podobnej sytuacji sie znalazlam, tez sie wystraszylam i wszystko jest okej okres dostalam jak powinnam. piersi i bole podbrzusza sa normalne w czasie owulacji. czasami ich nie mamy, czasami mamy. poza tym do kibelka zaczyna sie latac w okolicy 2-3 tygodnia :p jak nie pozniej. 3 dni to zbyt wczesnie, zeby miec jakiekolwiek objawy . Twoja dziewczyna panikuje ^^. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 6:18 pm Temat postu: |
|
|
RafiK nie ma powodow do obaw. Nie doszlo do wytrysku wiec do zaplodnienia nie doszlo, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sigurros
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 6:32 pm Temat postu: ... |
|
|
Witam Wszystkich.
Mam dość dziwne pytanie,nie jest nawet bezpośrednio związane z tematem, ale strasznie mnie gnębi. Mam 17lat i dotej pory uprawialismy z chlopakiem tylko peeting ..tyle ze teraz chcielismy sie posunąć troche dalej...Myslicie ze to jest odpowiedni wiek...wiem ze to moja decyzja ale poprostu ciekawi mnie co o tym sadzi resszta spoleczenstwa???
3majcie mocniusio
buzka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Managuador
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz co ja mysle ze jak masz 17 lat to chyba sam/a wiesz co jest dobre a co zle.Pozatym trudno mi powiedziec czy to jest dobry wiek bo nie tylko od wieku to zalezy. Moim zdaniem to powinna byc tylko i wylacznie twoja decyzja jesli kochasz go a on kocha ciebie jesli oboje tego chcecie to mysle ze nic nie stoi na drodze.
Ja jak pierwszy raz kochalam sie z moim mezem mielismy po 16 lat ale bylam pewna ze to znim spedze cale zycie i to byla moja najlepsza decyzja w moim zyciu. Seks bardzo nas zblizyl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sigurros
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 9:04 pm Temat postu: ... |
|
|
dzieki Managuador
kochamy sie...nawet bardzo....wiec chyba nic nie stoi na przeszkodzie...
tylko strasznie boje sie ciazy. Okres spóźnia mi sie juz dwa dni.Ale od pettingu nie zachodzi sie w ciaze,prawda? no i nie wiem czy gdybysmy jutro "poszli na calosc" (oczywiscie z prezerwatywą ) to mogloby dojsc do zaplodnienia??? Bardzo prosze o odpowiedz..strasznie to dla mnie wazne..
buzka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Jesli bedziecie stosowac prezerwatywę to prawdopodobienstwo jest małe. Ale wydaje mi sie że nie jesteś jeszcze gotowa do współzycia, bo boisz się... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|