Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
RafiK

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 12:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WItam mam dylemat:
dwa-trzy dni temu uprawialem Petting z dziewczyna dotykalem penisem jej warg sromowych byl mokry od projekulantu (czy jakos tak) po jakichs 10 minutach spenetrowalem ja palcami (suchymi) czy jest mozliwe ze cos zostalo na wargach sromowych i wepchnelem ten "projekulant" głębiej?? ma dni płodne poniewaz okresu dostala 9 stycznia a dzisiaj skarzy sie na bule w okolicach jajnikow "podbrzusze" bule piersi i ze czesciej niz zwykle musi odwiedzac lazienke w celu oddania moczu co mam o tym myslec ona sie boi ze zaszla w ciaze ? z waszych wypowiedzi ktore wyzej przeczytalem nie jest to mozliwe czy to tylko jej wyobraznia bierze gore?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 12:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 2-3 dniach nie można jeszcze stwierdzić ciąży... objawow tez sie nie miewa. Szansa na zajscie w ciążę jest mała...

Powrót do góry
RafiK

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 12:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy te bule mozna zaliczyc do jajeczkowania ?
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No napewno w poczatkowych dniach nie ma objawow wiec nie ma co sie martwic a jak sie czlowiek tresuje to nawet mus ie wydaje ze je ma zreszta wiem cos o tym wiec poczekajcie poprostu do okresu:)
Powrót do góry
lilithek

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak najbardziej bole owulacyjne Smile. tez to mialam, w podobnej sytuacji sie znalazlam, tez sie wystraszylam i wszystko jest okej Very Happy okres dostalam jak powinnam. piersi i bole podbrzusza sa normalne w czasie owulacji. czasami ich nie mamy, czasami mamy. poza tym do kibelka zaczyna sie latac w okolicy 2-3 tygodnia :p jak nie pozniej. 3 dni to zbyt wczesnie, zeby miec jakiekolwiek objawy Razz. Twoja dziewczyna panikuje ^^.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

RafiK nie ma powodow do obaw. Nie doszlo do wytrysku wiec do zaplodnienia nie doszlo, pozdrawiam
Powrót do góry
Sigurros

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 6:32 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkich.
Mam dość dziwne pytanie,nie jest nawet bezpośrednio związane z tematem, ale strasznie mnie gnębi. Mam 17lat i dotej pory uprawialismy z chlopakiem tylko peeting ..tyle ze teraz chcielismy sie posunąć troche dalej...Myslicie ze to jest odpowiedni wiek...wiem ze to moja decyzja ale poprostu ciekawi mnie co o tym sadzi resszta spoleczenstwa???
3majcie mocniusio
buzka
Powrót do góry
Managuador

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz co ja mysle ze jak masz 17 lat to chyba sam/a wiesz co jest dobre a co zle.Pozatym trudno mi powiedziec czy to jest dobry wiek bo nie tylko od wieku to zalezy. Moim zdaniem to powinna byc tylko i wylacznie twoja decyzja jesli kochasz go a on kocha ciebie jesli oboje tego chcecie to mysle ze nic nie stoi na drodze.

Ja jak pierwszy raz kochalam sie z moim mezem mielismy po 16 lat ale bylam pewna ze to znim spedze cale zycie i to byla moja najlepsza decyzja w moim zyciu. Seks bardzo nas zblizyl Smile
Powrót do góry
Sigurros

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 9:04 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki Managuador Wink
kochamy sie...nawet bardzo....wiec chyba nic nie stoi na przeszkodzie...
tylko strasznie boje sie ciazy. Okres spóźnia mi sie juz dwa dni.Ale od pettingu nie zachodzi sie w ciaze,prawda? no i nie wiem czy gdybysmy jutro "poszli na calosc" (oczywiscie z prezerwatywą ) to mogloby dojsc do zaplodnienia??? Bardzo prosze o odpowiedz..strasznie to dla mnie wazne..
buzka
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli bedziecie stosowac prezerwatywę to prawdopodobienstwo jest małe. Ale wydaje mi sie że nie jesteś jeszcze gotowa do współzycia, bo boisz się...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41