Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tomek03

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest lekki bo troche juz o tym sie naczytalem Wink w koncu miala po wytrysku spermy troche na dłoniach a pozniej znalazły się u niej gdzie niekoniecznie bylo sucho.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eh.. ale wkrecasz sobie Smile powiedz jak dlugie ma cykle Twoja dziewczyna i ktory to byl dzien gdy uprawialiscie petting Question
Powrót do góry
tomek03

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napisalem PW czekam pozdr
Powrót do góry
edmund

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 9:38 pm    Temat postu: peeting i ciaza ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Ile czasu moze sie spozniac okres ?
Czy choroba tygodniowa - 2 tygodniowa (antybiotyki) moze az tak wplynac na przesuniecie okresu ?
Spoznia sie juz 5 dni. Sad

Jesli chodzi o stosunki to raczej nic niebezpiecznego nie bylo.
w 5-6 dniu (pierwszy dzien po zakonczeniu okresu) cyklu peeting,lecz bez wytrysku w okolo 9-10 stosunek zabezpieczony globulka + prezerwatywa i tez do wytrysku nie doszlo.

Byc moze przy peetingu otarlem sie delikatnie o pochwe lub mialem ten plyn na palcach,szczerze mowiac to nie wiem.
Wydaje mi sie ze nie ale po tym spozieniu zaczlem sie zastanawiac i rozne mysli zaczely mi przychodzic do glowy.

Cykle regularne 28 dni od dobrych kilku miesiecy zero spoznienia.

Dziewczyne bola piersi oraz brzuch mowi ze czuje sie jak przed okresem ale trwa to juz wlasnie 5 dni.

Czy to moga byc objawy ciazy ?

Czy choroba moze opoznic az tyle czasu okres ?

I jeszce pytanko

Na wszystkich forach, artykulach jest napisane ze plyn ktory wydobywa sie w trakcie podniecenia zawiera plemniki i moze dojsc do zaplodnienia w ten sposob i ze jest to bardzo prawdopodobne.
Tu jest mowa ze plyn ten nie zawiera plemnikow i ze dopiero na moment przed wytryskiem moze wyciec troche plemnikow.

Skad takie przekonanie ze ten plyn nie zawiera plemnikow ?
Ktora wersja jest prawdziwa ?

Pozdrawiam

---edit by Wind_Of_Hope---
post przyłaczam do odp. działu Smile
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozliwe ze przed okresem ma takie bole moja sa juz poltora tygodnia przd miesiaczka wiec spokojnie a jesli byla chora i brala tabletki to tez normalne ze sie moze spozniac no i oczywiscie stres
Powrót do góry
edmund

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nigdy sie nie spoznial tyle czasu.
Stresu nie bylo dopiero zaczyna sie pojawiac teraz bo 6 dni to chyba troche za dlugo.
Oby wszystko skonczylo sie dobrze.
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale byla chora i brala tabletki i to dlatego a jak ma bole to wszystko oki.I pewnie teraz sie stresuje wiec molze sie opuzni
a powiedz mi jeszcze kiedy byl ten petting??bo obajwy sa po 2,3tygodniach

posty połaczyłam ---- emilka
Powrót do góry
edmund

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byl to 5-6 dzien cyklu,jeden dzien po skonczeniu krwawienia.

Pozdrawiam
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma powodow do obaw. Od pettingu nie zachodzi sie w ciaze. Przeciez byla juz o tym mowa. Okres moze spozniac sie przez wiele czynnikow. M.in przez stres i chorobe lub przeziebienie. Dlatego moim zdaniem jest ok. Okres napewno sie pjawi. Mozecie zrobic test 12 dni po stosunku albo poprotu wybrac sie do ginekologa - on Wam wszystko powie i zbada przy okazji dziewczyne, powodzenia
Powrót do góry
yxia

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 6:15 pm    Temat postu: zaplodnienie podczas pettingu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam , mam pytanie , uprawialismy petting z chlopakiem, do wytryski do szlo na zewnatrz ale wiem ze przez palce tez moze dojsc do zaplodnienia i tego dotyczy moje pytanie czy u mnie moglo dojsc do zaplodnienia ;/ ; ostani okres mialam 6 stycznia dlugosc cyklu 28 dni / ostanio regularne/
dziekuje z gory za odpowiedzi Smile

---edit by Wind_Of_Hope---
temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41