Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 12:28 pm Temat postu: |
|
|
es przeciez dzis jest dopiero 15 ?? co w czym problem dziewczyna ma wszystkie objawy nadchodzacego okresu wiec spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aerox81
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 1:32 pm Temat postu: |
|
|
witam
Chciałem zapytac też o coś bo mam pare problemów, przyblize może troche sytuacje jestem z moja dziewczyna juz prawie rok ja mam 19 lat ona 17 szanuje jej zdanie i nie wspolzylismy jeszcze razem.. narazie to było cos w stylu peetingu albo "sexu w ubraniu" okres zaczoł jej sie spozniac 4 dzien.. nie wiem czy chce mnie nastraszyc czy o co jej chodzi.. bo mówi ze jest w ciazy ale czy mogło dojsc do zapłodnienia jezeli jedyne wytryski były w spodniach albo w jej buzi? czy sperma przez organizm dotarłą do pochwy ? czy moze przez majtki plemniki przeszły bo zawsze jak dostałem wytrysku to ja miałem całe majtki ze spermy a i ona miala tez troche mokre.. odpiszcie szybko prosze was.. bo nie chce dac sie zmanipulowac przez 17 latke.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 1:38 pm Temat postu: |
|
|
po pierwsze przez sex oralny w ciaze dziewczyna nie zajdzie poniewaz sperma dostaje sie do zoladka i w zaden sposob tamtendy nie dostanie sie do pochwy, i nie ma takiej mozliwosci zeby przeniesc plemniki gdzies na ustach lub cos w tym stylu
jezeli chodiz o ubranie to plemniki wsiakajace w material momentalnie gina a zeby doszlo do zaplodnienia musza dostac sie do sluzu w dni plodne bo wtedy zachodzi rekacja chemiczna i moga "wedrowac" dalej
wiec twoja dziewczyna chyba chce cie troche jeszcze zniechecic do sexu bo nie jest gotowa - takie moje zdanie albo nie ma za duzego pojecia o tych sprawach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aerox81
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 1:50 pm Temat postu: |
|
|
No nie wiem bo jak jasię uczyłem na lekcjach biologi to te tematy były jakos pomijane.. a teraz to juz w 4 podstawowki biora troche mnie podniosłas na duchu ze mnie chcesz za przeproszeniem w konia zrobic zebym nie mowił brzydko.. no ale troche strachu chyba mi niezaszkodzi czyli moge smialo dalej z nia uprawiac "sex w ubraniu" ? bo na cos ostrzejszego nie jest gotowa i szanuje to |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 1:52 pm Temat postu: |
|
|
pewnie ze mozesz plemniki nie przedostana sie przez ubranie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aerox81
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 1:54 pm Temat postu: |
|
|
a przypuscmy bo my to robimy tlyko w majtkach wiesz takie ocieranie sie ciał jest super.. pełna podnieta ale tak u mnei dojdzie do wytrysku a jej w tym czasie sluz osiadzie na majtkach zlaczy sie ze sperma czy wtedy moze zajsc w ciaze ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 1:57 pm Temat postu: |
|
|
ale jak macie majtki na sobie to plemniki wsiakna w material wiec to sie nie liczy.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Upadły Anioł
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Z uwagi na tekst o charakterze prowokacyjnym, treść została usunięta. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 2:06 pm Temat postu: |
|
|
Upadly Aniol mi to podchodzi pod prowokacje i nie mam zamiaru odpowiadac na takie glupkowate posty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
es
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 2:45 pm Temat postu: |
|
|
pituszka no wlasnie 15 stycznia jest 27 dniem cyklu a okresu niema, za to chce sie jej dzisija spac. NO ale skoro ma oznaki wiec dlaczego go jeszcze nie ma, juto jest 28 dzien cyklu ehhh , martwie siee |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|