Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 10:05 pm Temat postu: |
|
|
malwinka88 od samego pieszczenia to ciazy nie bedzie, musialo by sie sporo spermy dostac jakims cudem dos rodka a do tego wytrysk jest potrzebny:) a to na pewno ci sie okres zaczyna wiec spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilka54
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 5:53 am Temat postu: |
|
|
Zrobiłam wczoraj test.... Jedna kreseczka.... ufff )
Za parę godzin dostałam mój spóźniony 11 dni okres
Czyli już wszystko ok Ależ jestem happy )
Dziękuje za wszelką pomoc i już uciekam bo wyjeżdżam na wakacje
Papa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 9:17 am Temat postu: |
|
|
dziękuję, że ktoś chociaż mnie uspokoił już jest ok w nocy kranik się odkręcił martwiłam się, bo nigdy mi się tak okres nie zaczynał, zawsze od razu niagara hehe
a te wszystkie rzeczy to ja wiedziałam, ale naczytałam się tylu różnych, sprzecznych opinii, że chyba po prostu psychicznie potrzebowałam jakiejś informacji, która mnie uspokoi
jeszcze raz dzięki i sorki, za kłopot |
|
Powrót do góry |
|
|
|
julka1808
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 8:01 am Temat postu: |
|
|
cześć to znowu Ja. poprzedni okres minął i było ok. Ale teraz już nie jest ok,było przytulanko z chłopakiem potem on wyszedł do łazienki, potem mnie dotykał(minęło chwile) i tak w sobotę( 4. 08 ) był 29dc miesiączki brak, rano po 6 zmierzyłam temp i trochę sie wystraszyłam 37.4. Oczywiście panika i po test do apteki, w niedziele rano zrobiłam test wyszła jedna kreska, aż raziła w oczy. Temp dalej jest 37.4 nawet dziś 32dc i to mnie trochę martwi,piersi mnie bolą,dziś znów kupię test jutro go zrobię, chyba wpadnę w nałóg z tymi testami.
PS. Rano bolały mnie piersi,a teraz odczuwam jak by bolały mnie mniej, do tego zawsze lekko mnie wysypywało na twarzy, a teraz nic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka0
|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 10:43 pm Temat postu: CZY MOGŁAM ZAJŚĆ W CIĄŻĘ PODCZAS PETTINGU? |
|
|
Mam pytanie........jakieś 2 tyg temu troszkę się z moim byłym pieściliśmy..taki mały petting!Oboje byliśmy w bieliźnie i chyba(nie jestm zbyt doświadczona) nie były to bardzo ostre pieszczoty.....Po zakończeniu akcji poszłam do łazienki i zobaczyłam na majtkach odrobinę białej wydzieliny.....Nie wiem tylko czy była to sperma czy po prostu mój śluz?!
Nie jestem jeszcze pełnoletnia i mam problemy z miesiączką<znów znikła mi na 3 miesiące i wciąż się nie pojawiła>
Czy jest jakieś prawdopodobieństwo że zaszłąm w ciąże?.....
Pomóżcie mi prosze bo jestem kompletnie skołowana?!..............
----edit by emilka----
przyłączam temat do odpowiedniego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 2:02 pm Temat postu: |
|
|
anulka0 to co zobaczyłas to Twoj śluz hehe spokojnie,miałas zapewne dni płodne i ciesz sie- to znak ze facet bardzo dobrze Cie zaspokaja. Przez sam petting bez wytrysku ciazy nie bedzie.Takze głowa do gory i nie stresuj sie! 3m-ce bez okresu?wybierz sie do ginekologa,przepisze Ci cos na uregulowanie pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 7:46 am Temat postu: |
|
|
Pisze tu bo niechciałam nowego wątku zakładać. Więc chciała bym żeby jakiś mod mi odpowiedział bo mam mętlik w głowie. Pisałam ostatnio o sutkach które swędziały ale to był objaw nadchodzącej@ bo dostałam potem. I więc tak ostatni raz do zbliżenia peetingu doszło coś około 23czerwca. Mój chłopak niemiał wytrysku chcieliśmy się kochać on założył prezerwatywe ale jakoś do niczego niedoszło potem ją zdjoł był w niej ten płyn i zadowalał mnie paluszkami on twierdzi że miał czyste ręce i nawet tego płynu niedotknoł. Po tem dostałam okres 2dni szybciej i trwał jakieś 5dni a zawsze trwał 6 był może jakoś mniej obfity ale nie jakoś specjalnie. Teraz dostałam okres 1dzień później i zatrzymał się po3 dniu dziś już jest zupełnie sucho. Niewiem czy to było plamnienie 2dni pierwsze można jeszcze do normalnych zaliczyć niebyła to sama krew ale też te skrzepy itp a 3już był sama krew. Jeszcze dodam że niemam żadnych objawów dosłownie nic prócz tej nieszczęsnej @ a to było by już coś około 1,5miesiąca więc objawy powinny być, moja mama pierwszą ciąże przechodziła strasznie cały czas wymiotowała od początku a ja nic, nawet zmęczona niejestem. Pomimo że skończyła mi się ta pseudo miesiączka to boli mnie brzuch tak jak podczas okresu. Niewiem jak było by możliwe zajście w ciąże w ten sposób to chyba co druga by w ciąży chodziła, doradzcie coś bo mam mętlik w głowie i mam jeszcze takie pytanie czy takie przerwanie miesiączki może być spowodowane stresem ja od jej początku się bałam że mi się zatrzyma no i się zatrzymała A do tego niewiem czy mogą być jakieś inne przyczyny takigo zatrzymania?? Błagam pomurzcie bo wykorkuje :cry:Dodam że teraz jest godzina 9 i znowu zaczeła mi krew lecieć jest to wtedy 4 dzień ale niejest zadużo tej krwi _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 10:24 am Temat postu: |
|
|
kinia moze przejdz sie do ginekologa? watpie zebys była w ciazy! Tak jak napisałas zeby kazda dziewczyna zachodzila przez palce w ciaze to szpitale nie wyrabiałyby sie z porodami ...byc moze ze zatrzymała Ci sie ze stresu,nie przezywaj tak tego!Błagam..widzisz do czego nerwy prowadza? nie zazywasz zasnych antybiotykow?
po 5 tyg. juz objawy sa widoczne wiec nie wkrecaj sobie ze masz dzidzi w brzuchu i nie patrz sie tak na niego czy sie zaokraglił itp. nic nie ma ! i marsz do lekarza. opowiedz mu wszystko i cos poradzi,a przez ciagły stres mozna zwiariowac juz kiedys pisałam ze sex ma byc czyms najprzyjemniejszym a nie pasmem udreki i smutku. głowa do gory _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 10:46 am Temat postu: |
|
|
no własnie żadnych leków niebiore z tym krwawieniem to jest tak że leci a za chwile nie na jakiś czas i potem znowu... Niewpatruje się w brzuch niemam takiej zajawki fakt zastanawiałam się czy czegoś nie przeoczyłam ale wydaje mi się że nie :no nie mam nudności jem normalnie poprostu nic się niezmieniło niedenerwowałam się niczym ale moja kumpela mnie zaczeła straszyć że wszystko jest możliwe. No i się boje Do tego w tym płynie ponoć niema plemników tylko przed samym wytryskiem a mojemu kochanie jeszcze brakowało sporo do wytrysku... ja narazie i tak niemoge do gina iść bo niemam jak mój chłopak wraca z zagranicy dopiero w przyszłym tygodniu i dopiero wtedy bede miała taką możliwość. A jak myślisz są jakieś sznse że to ciąża ?specjalnie nieuprawiam seksu od dłuższego czasu żeby temu zapobiec a tu takie coś Co ja bym takiemu dziecku powiedziała" kochanie mamusia i tatuś mają ciebie nie dlatego bo się kochali tylko jesteś bo tatuś miał paluszki brudne" Ja już mam schizy że to napewno to ... _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 5:53 pm Temat postu: |
|
|
Kinia nie jestes w zadnej ciazy nie wiem jak mam przetłumaczyc-wysle Ci chyba test ciazowy i wynik mi przeslesz bo naprawde nie wiem jak pomoc ...nie słuchaj kolezanki tylko w razie pytan wal na forum- tu nikt nikogo nie straszy i pomoze wg mnie na bank nie jestes w ciazy, daleko było do wytrysku wiec spokojnie..nie pamietam jak to bylo z dniami?miałas płodne czy nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|