Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lip 26, 2007 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malwinka88 od samego pieszczenia to ciazy nie bedzie, musialo by sie sporo spermy dostac jakims cudem dos rodka a do tego wytrysk jest potrzebny:) a to na pewno ci sie okres zaczyna wiec spokojnie Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kamilka54

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 27, 2007 5:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam wczoraj test.... Jedna kreseczka.... ufff Smile)
Za parę godzin dostałam mój spóźniony 11 dni okres Very Happy
Czyli już wszystko ok Very Happy Ależ jestem happy Smile)
Dziękuje za wszelką pomoc i już uciekam bo wyjeżdżam na wakacje Very Happy
Papa
Powrót do góry
malwinka88

PostWysłany: Pią Lip 27, 2007 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję, że ktoś chociaż mnie uspokoił Smile już jest ok w nocy kranik się odkręcił Very Happy martwiłam się, bo nigdy mi się tak okres nie zaczynał, zawsze od razu niagara hehe Smile
a te wszystkie rzeczy to ja wiedziałam, ale naczytałam się tylu różnych, sprzecznych opinii, że chyba po prostu psychicznie potrzebowałam jakiejś informacji, która mnie uspokoi Smile
jeszcze raz dzięki i sorki, za kłopot Smile
Powrót do góry
julka1808

PostWysłany: Wto Sie 07, 2007 8:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć to znowu Ja. poprzedni okres minął i było ok. Ale teraz już nie jest ok,było przytulanko z chłopakiem potem on wyszedł do łazienki, potem mnie dotykał(minęło chwile) i tak w sobotę( 4. 08 ) był 29dc miesiączki brak, rano po 6 zmierzyłam temp i trochę sie wystraszyłam 37.4. Oczywiście panika i po test do apteki, w niedziele rano zrobiłam test wyszła jedna kreska, aż raziła w oczy. Temp dalej jest 37.4 nawet dziś 32dc i to mnie trochę martwi,piersi mnie bolą,dziś znów kupię test jutro go zrobię, chyba wpadnę w nałóg z tymi testami.

PS. Rano bolały mnie piersi,a teraz odczuwam jak by bolały mnie mniej, do tego zawsze lekko mnie wysypywało na twarzy, a teraz nic.
Powrót do góry
anulka0

PostWysłany: Sro Sie 08, 2007 10:43 pm    Temat postu: CZY MOGŁAM ZAJŚĆ W CIĄŻĘ PODCZAS PETTINGU? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie........jakieś 2 tyg temu troszkę się z moim byłym pieściliśmy..taki mały petting!Oboje byliśmy w bieliźnie i chyba(nie jestm zbyt doświadczona) nie były to bardzo ostre pieszczoty.....Po zakończeniu akcji poszłam do łazienki i zobaczyłam na majtkach odrobinę białej wydzieliny.....Nie wiem tylko czy była to sperma czy po prostu mój śluz?!
Nie jestem jeszcze pełnoletnia i mam problemy z miesiączką<znów znikła mi na 3 miesiące i wciąż się nie pojawiła>
Czy jest jakieś prawdopodobieństwo że zaszłąm w ciąże?.....
Pomóżcie mi prosze bo jestem kompletnie skołowana?!..............

----edit by emilka----
przyłączam temat do odpowiedniego.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anulka0 to co zobaczyłas to Twoj śluz hehe Very Happy spokojnie,miałas zapewne dni płodne i ciesz sie- to znak ze facet bardzo dobrze Cie zaspokaja. Przez sam petting bez wytrysku ciazy nie bedzie.Takze głowa do gory i nie stresuj sie! 3m-ce bez okresu?wybierz sie do ginekologa,przepisze Ci cos na uregulowanie Very Happy pzdr. Wink

Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 7:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisze tu bo niechciałam nowego wątku zakładać. Więc chciała bym żeby jakiś mod mi odpowiedział bo mam mętlik w głowie. Pisałam ostatnio o sutkach które swędziały ale to był objaw nadchodzącej@ bo dostałam potem. I więc tak ostatni raz do zbliżenia peetingu doszło coś około 23czerwca. Mój chłopak niemiał wytrysku chcieliśmy się kochać on założył prezerwatywe ale jakoś do niczego niedoszło potem ją zdjoł był w niej ten płyn i zadowalał mnie paluszkami on twierdzi że miał czyste ręce i nawet tego płynu niedotknoł. Po tem dostałam okres 2dni szybciej i trwał jakieś 5dni a zawsze trwał 6 był może jakoś mniej obfity ale nie jakoś specjalnie. Teraz dostałam okres 1dzień później i zatrzymał się po3 dniu dziś już jest zupełnie sucho. Niewiem czy to było plamnienie 2dni pierwsze można jeszcze do normalnych zaliczyć niebyła to sama krew ale też te skrzepy itp a 3już był sama krew. Jeszcze dodam że niemam żadnych objawów dosłownie nic prócz tej nieszczęsnej @ a to było by już coś około 1,5miesiąca więc objawy powinny być, moja mama pierwszą ciąże przechodziła strasznie cały czas wymiotowała od początku a ja nic, nawet zmęczona niejestem. Pomimo że skończyła mi się ta pseudo miesiączka to boli mnie brzuch tak jak podczas okresu. Niewiem jak było by możliwe zajście w ciąże w ten sposób to chyba co druga by w ciąży chodziła, doradzcie coś bo mam mętlik w głowie i mam jeszcze takie pytanie czy takie przerwanie miesiączki może być spowodowane stresem ja od jej początku się bałam że mi się zatrzyma no i się zatrzymała Crying or Very sad A do tego niewiem czy mogą być jakieś inne przyczyny takigo zatrzymania?? Błagam pomurzcie bo wykorkuje :cry:Dodam że teraz jest godzina 9 i znowu zaczeła mi krew lecieć jest to wtedy 4 dzień ale niejest zadużo tej krwi
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinia moze przejdz sie do ginekologa? watpie zebys była w ciazy! Tak jak napisałas zeby kazda dziewczyna zachodzila przez palce w ciaze to szpitale nie wyrabiałyby sie z porodami Shocked ...byc moze ze zatrzymała Ci sie ze stresu,nie przezywaj tak tego!Błagam..widzisz do czego nerwy prowadza? nie zazywasz zasnych antybiotykow?
po 5 tyg. juz objawy sa widoczne wiec nie wkrecaj sobie ze masz dzidzi w brzuchu i nie patrz sie tak na niego Razz czy sie zaokraglił itp. nic nie ma ! i marsz do lekarza. opowiedz mu wszystko i cos poradzi,a przez ciagły stres mozna zwiariowac Confused Shocked juz kiedys pisałam ze sex ma byc czyms najprzyjemniejszym a nie pasmem udreki i smutku. głowa do gory Razz Exclamation

Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie żadnych leków niebiore z tym krwawieniem to jest tak że leci a za chwile nie na jakiś czas i potem znowu... Niewpatruje się w brzuch niemam takiej zajawki Smile fakt zastanawiałam się czy czegoś nie przeoczyłam ale wydaje mi się że nie :no nie mam nudności jem normalnie poprostu nic się niezmieniło niedenerwowałam się niczym ale moja kumpela mnie zaczeła straszyć że wszystko jest możliwe. No i się boje Crying or Very sad Do tego w tym płynie ponoć niema plemników tylko przed samym wytryskiem a mojemu kochanie jeszcze brakowało sporo do wytrysku... ja narazie i tak niemoge do gina iść bo niemam jak mój chłopak wraca z zagranicy dopiero w przyszłym tygodniu i dopiero wtedy bede miała taką możliwość. A jak myślisz są jakieś sznse że to ciąża ?specjalnie nieuprawiam seksu od dłuższego czasu żeby temu zapobiec a tu takie coś Sad Co ja bym takiemu dziecku powiedziała" kochanie mamusia i tatuś mają ciebie nie dlatego bo się kochali tylko jesteś bo tatuś miał paluszki brudne" Sad Ja już mam schizy że to napewno to ...
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia nie jestes w zadnej ciazy Exclamation nie wiem jak mam przetłumaczyc-wysle Ci chyba test ciazowy i wynik mi przeslesz bo naprawde nie wiem jak pomoc Razz ...nie słuchaj kolezanki tylko w razie pytan wal na forum- tu nikt nikogo nie straszy i pomoze Wink wg mnie na bank nie jestes w ciazy, daleko było do wytrysku wiec spokojnie..nie pamietam jak to bylo z dniami?miałas płodne czy nie?

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 32 z 42