Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 6:01 pm Temat postu: |
|
|
mam cylk tak przeważnie 28-29 a to było 2 dni po okresie a miesiączka trwa 5-6dni więc mogły być już płodne ale sam początek. A jak narazie krwawienie się utrzymuje ale słabsze przedtem 2 razy się zatrzymało raz na chwile jakąś godzine dwie a potem wieczorem się zatrzymał całą noc niebyło i dopiero dziś od 9jest znowu ale mało jest tych skrzepów itd zawsze było krwawienie obfitsze no a teraz jast słabe dosyć. I to już by wychodził 4 dzień że to jest _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 6:05 pm Temat postu: |
|
|
spoko to okres nic nie boj sie i nast. razem zabezpiecz globulkami-bedziesz spokojniesza bo tak dalej myslac to mozna wykorkowac pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 6:11 pm Temat postu: |
|
|
masz racje kupie te globulki wkońcu niezbiednieje mam nadzieje że to okres bo plamnienie ponoć jast jasnoczerwone i trwa tylko trzy dni a wydaje mi się że okres może chyba czasem się zmienić i być słabszy albo mocniejszy, a moja krew była w niektórych momętach jasnoczerwona ale przeważnie ma normalny kolor ja nigdy z takich powodów niepanikowałam ale teraz ostatnio mnie naszło _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motka
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 8:00 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie które naprawde bardzo mnie nurtuje:(
uprawiałam petting z chłopakiem,on w pewnej chwili potarł penisem moje narządy,potem sie o siebie ocieraliśmy..dodam że miał na sobie bielizne a ja nie i twierdzi że do jego wytrysku było milion tys.lat świetlnych a że śluz czuł tylko wewnątrz majtek..ja natomiast boję się że jestem w ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 9:58 pm Temat postu: |
|
|
MOTKA nie jestes w ciazy,przez ciuchy plemniki nie maja mozliwosci sie przedostac,predzej wsiakaja w material.dozaplodnienia potrzebny jest wytrysk i to wewnatrz CIebie.wiec szanse sa zerowe,pozdrawiam.tak wnioskuje z tego co napislas:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 10:00 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z Sonia w 200% nie ma mowy o zajsciu w ciaze przez pocieranie i to w bieliznie?! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
motka
|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 9:51 am Temat postu: |
|
|
bo ja się wystraszyłam że może w tym płynie który występuje w momencie podniecenia,i który miał na bieliżnie mogło się coś znajdować a co za tym idzie że w momencie pocierania albo dotykania mnie członkiem w tamtym miejscu ze przez to mogło do czegoś dojść i sprostuje że on miał tylko bielizne-ja niee |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 10:33 am Temat postu: |
|
|
MOTKA nie boj sie w ciazy nie jestes:)nie mam mozliwosci zajscia,bo tak jak ktos napisal kiedys na tym forum ze plemniki nie teleportuja sie ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motka
|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 12:55 pm Temat postu: |
|
|
sorki że to znowu ja ale możecie mi jakoś dokładniej wytłumaczyć czemu uważacie że nie jestem w ciąży? bo ja się najbardziej boje o ten płyn który miał na bieliźnie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Motka pierwszym najwazniwejszym powodem jest to ze nie doszedl w Tobie,po drugie plemniki nie przenikaja przez material tylko wsiakaja w nia,plemniki jesli nie aja dogodych warunkow na przezycie jakie daje i m wnetrze macicy to umieraja w tepie natychmiastowym.kolejna rzecza jest to ze mials dni nieplodne o ile pamietam? jest rzecza niemozliwa zeby plemniki przeniknely przez bielizne Twojego partnera a tym bardziej zeby same wskoczyly do pochwy,to ne kaskaderzy;) mam nadzieje ze satysfakcjonuje CIe ta odpowiedz:) pozdrawiam i nie denrwoj sie tak bo nie masz powodu;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|