Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam cylk tak przeważnie 28-29 a to było 2 dni po okresie a miesiączka trwa 5-6dni więc mogły być już płodne ale sam początek. A jak narazie krwawienie się utrzymuje ale słabsze przedtem 2 razy się zatrzymało raz na chwile jakąś godzine dwie a potem wieczorem się zatrzymał całą noc niebyło i dopiero dziś od 9jest znowu ale mało jest tych skrzepów itd zawsze było krwawienie obfitsze no a teraz jast słabe dosyć. I to już by wychodził 4 dzień że to jest
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko to okres Wink nic nie boj sie i nast. razem zabezpiecz globulkami-bedziesz spokojniesza bo tak dalej myslac to mozna wykorkowac Rolling Eyes pzdr. Very Happy Exclamation

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz racje kupie te globulki wkońcu niezbiednieje mam nadzieje że to okres bo plamnienie ponoć jast jasnoczerwone i trwa tylko trzy dni a wydaje mi się że okres może chyba czasem się zmienić i być słabszy albo mocniejszy, a moja krew była w niektórych momętach jasnoczerwona ale przeważnie ma normalny kolor ja nigdy z takich powodów niepanikowałam ale teraz ostatnio mnie naszło
motka

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie które naprawde bardzo mnie nurtuje:(
uprawiałam petting z chłopakiem,on w pewnej chwili potarł penisem moje narządy,potem sie o siebie ocieraliśmy..dodam że miał na sobie bielizne a ja nie i twierdzi że do jego wytrysku było milion tys.lat świetlnych a że śluz czuł tylko wewnątrz majtek..ja natomiast boję się że jestem w ciążySad
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MOTKA nie jestes w ciazy,przez ciuchy plemniki nie maja mozliwosci sie przedostac,predzej wsiakaja w material.dozaplodnienia potrzebny jest wytrysk i to wewnatrz CIebie.wiec szanse sa zerowe,pozdrawiam.tak wnioskuje z tego co napislas:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Sonia Wink w 200% Razz nie ma mowy o zajsciu w ciaze przez pocieranie i to w bieliznie?! Rolling Eyes

Powrót do góry
motka

PostWysłany: Sob Sie 11, 2007 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo ja się wystraszyłam że może w tym płynie który występuje w momencie podniecenia,i który miał na bieliżnie mogło się coś znajdowaćSad a co za tym idzie że w momencie pocierania albo dotykania mnie członkiem w tamtym miejscu ze przez to mogło do czegoś dojść Embarassedi sprostuje że on miał tylko bielizne-ja niee Shocked
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Sob Sie 11, 2007 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MOTKA nie boj sie w ciazy nie jestes:)nie mam mozliwosci zajscia,bo tak jak ktos napisal kiedys na tym forum ze plemniki nie teleportuja sie ;p
Powrót do góry
motka

PostWysłany: Sob Sie 11, 2007 12:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sorki że to znowu ja ale możecie mi jakoś dokładniej wytłumaczyć czemu uważacie że nie jestem w ciąży?Sad bo ja się najbardziej boje o ten płyn który miał na bieliźnie:(
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Sob Sie 11, 2007 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Motka pierwszym najwazniwejszym powodem jest to ze nie doszedl w Tobie,po drugie plemniki nie przenikaja przez material tylko wsiakaja w nia,plemniki jesli nie aja dogodych warunkow na przezycie jakie daje i m wnetrze macicy to umieraja w tepie natychmiastowym.kolejna rzecza jest to ze mials dni nieplodne o ile pamietam?Smile jest rzecza niemozliwa zeby plemniki przeniknely przez bielizne Twojego partnera a tym bardziej zeby same wskoczyly do pochwy,to ne kaskaderzy;) mam nadzieje ze satysfakcjonuje CIe ta odpowiedz:) pozdrawiam i nie denrwoj sie tak bo nie masz powodu;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 33 z 42