Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy warto się kochać?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak ja już słysze o tabletkach "po" to mnie coś trafia Confused Fakt faktem mozna wziąść jak już naprawde sie wpadnie ale dla mnie to jest juz forma aborcji... no coz każdy ma inne zdanie.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie kazdy ma inne zdanie. Ja tak nie uwazam. Rozmawialam o tym z 2 lekarzami i wytlumaczyli mi oni wszystko dokladnie. Tabletka po nie jest aborcja ani wczesnoporonna bo plodu jeszcze nie ma.
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jednak uważam inaczej, ale tak jak mówisz każdy ma inne zdanie Smile

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie ma ciąży jeszcze. tak samo można uważać, że regularna antykoncepcja też jest wczesnoporonna.
ciąża jest w momencie implantacji zapłodnionej komórki jajowej. wtedy zaczyna się wydzielać hormon ciążowy. wcześniej nie ma ciąży, nie ma oznak ciąży, a komórka może być usunięta wraz z miesiączką. i tak się dzieje w 50% przypadków

no, ale cóż są osoby nieuznające prezerwatyw, bo to też wbrew naturze. różni ludzie, różne poglądy.

ale koniec tego offtopa tu !

GrMila

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A skad bede wiedziala ze wpadlam ? i gdzie mozna dostac taka tabletke ?
Powrót do góry
Princess

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tabletka po jest super rozwiazaniem!!
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak... super rozwiazanie pod warunkiem ze nie jest to stala forma "antykoncepcji" tylko jednorazowa od czasu do czasu.. Taka ilosc hormonow nie jest obojetna dla organizmu kobiety.

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem zwykła prezerwatywa powinna wystarczyć...po co od razu jakieś tabletki itp, wiąże się to z truciem organizmu, najpierw zobaczcie jak to jest, a później decydujcie się na inną formę zabezpieczenia...
Powrót do góry
GrMila

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale jaka moge miec pewnosc ze ona nie peknie ? Tego sie boje Sad hehe zalozyc dwie czy jak) Razz?

----

Zawsze jakas dodatkowa pomoc w zabezpieczeniu Very Happy

-------edited by emilka------
nie pisz dwóch postów bezpośrednio pod sobą. używaj "zmień"
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 7:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Genialny pomysl ... ale mysle ze lepiej odrazu 5 naraz Smile
Jak ktoras peknie to kolejnka jest, tylko czy to nie boli pindola? Czy chlopak wogole sie podniesie w takim uscisku Wink
Trzeba przetestowac Razz

W moich doswiadczeniach z prezerwatywami okolo 40 % z nich pekalo - zazwyczaj na pieska. Dlatego ja wogole nie mam do nich zaufania.

Przez kosciul ze wzgledu na aborcje sa tylko stosowane metody naturalne :].

Ale nie przesadzajmy ... duzo kobiet nie zachodzi za pierwszym razem. Pozatym jesli sie cos robi to nalezy robic to z glowa. A skoro mysli sie o ginekologu i zabezpieczeniu to o czyms swiadczy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 2 z 10