Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
myszunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
ale najgorsze jest to, że takim się nie odbiera |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 2:42 am Temat postu: |
|
|
a no wlasnie ... rozpoczecie zycia seksualnego nieodlacznie laczy sie z ciaza wiec moze dlatego nie rozumiem plycizny pojscia z kolesiem do lozka po kilku godzinach znajomosci. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszunia
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 11:01 am Temat postu: |
|
|
też tego nie rozumiem, ale tak się niestety dzieje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 8:33 pm Temat postu: |
|
|
No bo kochane jeśli dziewczyna ma troche oleju w głowie to niepujzie. A faceci i tak póxniej wolą normalne dziewczyny których nie ... połowa miasta. Ja znam taką agentke która sama wypisywała do chłopaka swojej przyjeciółki co to ona z nim niebędzie wyrabiać jak się spotkają. A to że panienki na auta lecą to już wogóle przeginka że ho,ho. Niby niemają skąd brać autorytetu to czerpią go z jakiejś DODY czyli słodka idiotka ze wszystkim na wierzchu, one chyba myślą że ona jest taka naprawde a nie robi to pod publike żeby na takich właśnie id... zarobić kase. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 8:36 pm Temat postu: |
|
|
jak ja poznalam swego obecnego xchlopca. Mialam wtedy 18 lat to jak spytal sie czy uprawialam kiedys seks a ja powiedzialam mu ze nie to byl zdziwiony i to bardzo... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszunia
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 12:02 am Temat postu: |
|
|
koleżanka mojego kuzyna mnie dziś oświeciła - to wstyd być dziewicą mając 16 lat :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 12:10 pm Temat postu: |
|
|
a to ten ostatni przypadek znam ... moja kolezanka na studiach byla jeszcze dziewica majac 21 lat i wstydzila sie powiedziec o tym swojemu chlopakowi ... jak to zrobila to powiedziala mi ale zakazala mi mowic bo uwazala ze bedzie jej ciezko mu spojrzec w oczy
Tzn 21 to moze nie 16 ale to swiadczy ze naprawde musiala sie wstydzic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem takiego podejścia. Wydaje mi się, że to zależy od chłopaka, na którego się trafi. Jeżeli jest czuły, kochający i nie zależy mu tylko jednym to nie będzie robił problemów z tego, że dziewczyna jest dziewicą. Tylko ograniczeni kolesie tak robią. Facet doceni prawdę i szczerość. Mój to rozumie, szanuje mnie i moją decyzję. Nie chcę tego jeszcze robić i nie ma problemu. I nie jest to też dla mnie powód do wstydu. A jeżeli dziewczyna robi to w wieku 16 lat dla szpanu, to naprawdę mi jej żal... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 4:49 pm Temat postu: |
|
|
16lat? Jak na dzisiejsze realia to i tak durzo, przeważnie dohodzi do tego jak mają 13-14 _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
introligator
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Prawda jest taka, że są szesnastolatki w pełni gotowe do rozpoczęcia współżycia, tak samo jak dziewiętnastolatki, które nie są jeszcze wystarczająco dojrzałe.
Wszystko jest kwestią indywidualną, i ja jako facet ani nie patrzę krzywo na dwudziestoletnią dziewicę, ani na rozdziewiczoną 16-latkę. Może zabrzmię "miękko" jak na faceta, ale podstawa to robić to z miłości i tak naprawdę to się liczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|