Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:32 pm Temat postu: |
|
|
Heh no ja nie wiem to chyba musieli mieć ostrego pecha...opowieść jak z filmu :/ no ja na prawdę nie wiem jak Cię przekonać, ale na prawdę nie ma się czego bać po prostu trzeba uważać i tyle...w sumie gadać każdy może i potrafi, gorzej z realizacją :/ jak Ci tak mocno zależy na tym seksie to mówię zwykła prezerwatywa wystarczy, a jak coś by poszło nie po Waszej myśli to zawsze są te tabletki, które można przyjąć do 72h... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GrMila
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 11:20 pm Temat postu: |
|
|
Wiem ze musze sie przelamac! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 11:08 am Temat postu: |
|
|
GrMila a ta twoja jedna uzywala jakies zabezpieczenia?
Co do twojej mamy mamy twojego chlopaka oraz twojego wujka i babci.
Po pierwsze to stare pokolenia u ktorych nie bylo mozliwosci edukowac o srodkach przeciw.
Bardzo gleboka wiara robila nununu dla jakich kolwiek zblizen przed slubem wiec lepiej bylo oklamac rodzicow i przytym by prawda sie nie wydala wszystkich dookola ze to byl tylko pierwszy raz.
Z drugiej strony to zawsze mialo (dla rodzicow) dobre konsekwencje bo straszylo dzieciaki ze odrazu za pierwszm razem zajda i dawalo im mysl ze skontroluja dzieci przed robieniem tych samych bledow co oni.
Przejzyj i policz ile jest postow w dziale ojawy ciazy dziewczyn ktore baly sie ze sa w ciazy na ilosc tych ktore tak naprawde sa.
Ja tez mam jedna kuzynke ktora zaszla przed slubem i po kilku latach dopiero gdy swiat sie duzo bardziej zmienil byla wstanie powiedziec ze tak naprawde to nie bylo za pierwszym razem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha nie takie stare moi rodzice akurat niesą staromodni i większość rodziców moich znajomych też nie. Nawet moi dzadkowie nieklepią jakiś moralizujących regułek. Ale to że twoja cała rodzina wpadła za pierwszym razem to głupi bajki i tyle. Jeśłi tak by było to wtakim razie nikt z nich niestosował żadnych zabezpieczeń i cudem wszyscy trafili w idealny dzień cyklu. Ile ty masz lat że wieżysz w takie bajki? Ja osobiście też znam jedną osobe która twierdzi że za pierwszym razem wpadła ale to jest jedna osoba z wielu które niewpadły odrazu. Ja się zgadzam z Tvishą zajrzyj do działu czy jestem w ciąży osobiście niepamiętam z tamtąd przypadku który by napisał że jednak wpadł. Większość par stara się o dziecko nawet rok a w twojej rodzinie wszystkim odrazu wychodzi to jest nierealne. Swoją drogą fajną masz rodzine skoro ci niepowiedzą jak się zabezpieczyć tylko straszą. A na pierwszy raz brać tabletki to bezsensu chyba że barzo sie boisz ja stosuje prezerwatywy już od dawna i dziecka niemam. Jak sięich odpowieddnio używa to są bardzo skuteczne. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GrMila
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 4:13 pm Temat postu: |
|
|
No moze i macie racje moze nie zrobili tego za pierwszym razem ja tego nie wiem u nas sie o tym nie rozmawia fakt jest faktem wpadli i tyle.. ja jestem jakas staroswiecka w takim ukladzie heh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Staroświecka i motto "korzystaj z życia"? Moim zdaniem niejesteś staroświecka ale zabardzo się boisz _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sanderejszyn
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 7:23 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli Go kochasz i chcesz z Nim kochac się to wystarczy że dobrze sie zabezpieczycie,a jeśli ty nie chcesz a On Cię kocha to zrozumie i poczeka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GrMila
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 11:52 am Temat postu: |
|
|
On mnie rozumie i niczego mi nie narzuca wciaz powtarza ze poczeka i dlatego mu ufam, chociaz nie powinnam sie bac tym bardziej ze mam juz ponad 18 lat. rozmawialismy duzo o tym i on twierdzi ze nawet gdybysmy wpadli to on by sie cieszyl ze dziecko bto nie jest problem tylko dar! wiec macie racje musze przestac sie bac! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sanderejszyn
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Dobre nastawianie Życzę powodzenia I Napisz potem co postanowiłaś |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 6:41 pm Temat postu: |
|
|
GrMila napisał: | No moze i macie racje moze nie zrobili tego za pierwszym razem ja tego nie wiem u nas sie o tym nie rozmawia fakt jest faktem wpadli i tyle.. ja jestem jakas staroswiecka w takim ukladzie heh |
Dalej będę się upierać przy tym, że nie jesteś staroświecka i że się boisz tylko nie jesteś na to jeszcze gotowa... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|