Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
myszunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 11:46 pm Temat postu: |
|
|
mój mąż i Jego dobry przyjaciel stwierdzili dziś, że jakby 16-latka im powiedziała, że nie jest dziewicą, to by jej napewno nie szanowali |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 12:04 pm Temat postu: |
|
|
Introligator ma racje i to w 100% Bo 16 lat to nie tak mało jak dziewczyna ma powiedzmy 13 czy 14 to niejest nic dobrego. le mając 16 może być juz do tego gotowa i wcale nieświadczy o tym że się puszcza. Poprostu jeśli taka 16latka ma chlopaka rok,dwa to i tak zrobi to z nim i będzie bardziej dojrzała niż 19latka która traci dziewictwo w klubie bo jej głupio że jest jeszcze dziewcią. Wszystko zalezy od podejścia i są 16 które niemyślą ale są też takie które mają stałego partnera i kochają go. Niemożna wszystkich jedną miara mierzyć. Jeszcze nigdy niesłyszałam że ktoś niebedzie miał szacunku dla dziewczyny która straciła dziewictwo szybko. Moja przyjaciółka miała chlopaka 2 lata zrobiła to z nimw 16 urdziny byli potem jeszcze rok razem i się rozstali ona ma teraz 21lat i nieposzła jeszcze z żadnym innym do łóżka bo niebyła w związku. I czy z góry trzeba mówić że jest łatwa? Moim zdaniem nie, łatwe to są te które się puszczają z byle kim i do nich brak szacunku to rozumiem, ale żeby z góry kogois przekreślać ... _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie. Bo co innego, iść z kimś do łóżka ze wstydu, z ciekawości, bo było się pod wpływem alkoholu, a co innego z miłości, w wyniku świadomej decyzji. Jeżeli 16-latka chce to zrobić ze swoim chłopakiem, to lepiej, że z nim, a nie z przygodnym kolesiem po dyskotece. Byle tylko się do tego przygotowali i zachowywali odpowiedzialnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszunia
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 1:10 pm Temat postu: |
|
|
może dlatego, że my nie znany 16-latek gotowych na seks, tylko wlaśnie "puszczalskie" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 10:55 pm Temat postu: |
|
|
Nie mogę się zgodzić z tym że jak 16 latka nie jest dziewicą to się puszcza... Ja sama straciłam dziewictwo w wieku 16 lat z chłopakiem z którym dość długo chodziłam...Z nikim innych tego nie robiłam... A taka pewna moja znajoma ma 19 lat i chciało jej się (sorry za wyrażenie) bzykać to się upiła poszła do kolegi z którym kręciła i powiedziała że chce się z nim przespać on ją olał bo powiedział że pijanej nie będzie ruszał bo go jeszcze o coś oskarży więc jej koleżanka wylizała się z chłopakiem który był zajęty a ta 19-latka się z nim godzinę później przespała w altance na działce... I później smiała się że żałuje że z nim to zrobiła bo miał małego i jej nie zadowolił...Ejj sorry i twierdzicie że 16 latki się puszczają? Większość 16/17 latek robi to z kulturą i z miłości do partnera a te starsze niby dojrzałę psychicznie robią z siebie kretynki i dziewczyny lekkich obyczajów więc w tej kwestii nie macie racji |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:39 am Temat postu: |
|
|
A ja jestem za tym, ze jezeli dziewczyna w wieku 16 lat ma partnera (stalego), ktorego kocha i chcialaby z nim to zrobic to nie uwazam, ze ma sie ja nazywac kobieta lekkich obyczajow, bo nawet jezeli potem sie rozstana to nie znaczy, ze bedzie potem z kazdym nastepnym uprawiala sex, bo to nie prawda. Nie mozna mierzyc innych miara jednego przypadku, ktory nas zszokowal! Ja jestem z moim Kochanym od 2 lat i od roku czasu współżyjemy, tzn częściej jest miłość francuska od prawdziwego sexu, ale to nam obojgu odpowiada. Obecnie mam 18 lat. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Ja tak samo myśle dziewczyny, bo są putse * niedojrzałe a są też takie które poprostu wiedzą co robią.
Przestrzegam, przed niewłaściwym słownictwem!
Zibi _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Princess
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Macie swieta racje. Kazdy mowi prawde! Zakochana dziewczyna zrobilaby dla chlopaka wszystko. Kocha go tak bardzo ze chcialaby mu sie oddac i zazwyczaj tak jest i nie ma w tym nic zlego. Bo kazdy byl zakochany i kazdy wie jak mysli sie w wieku 16 lat. Wydaje sie ze to milosc na zawsze, ze nic tego nie zmieni. Inne sprawy przestaja istniec i nie ma w tym nic zlego. Gorzej jesli panna szuka sponsora bo jest takich mnostwo. Mieszkam w malym miescie a znam dziewczyny, ktore same zajmuja sie takimi sprawami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:12 pm Temat postu: |
|
|
A ja się nie zgodzę... Nie każda dziewczyna wskoczy do łóżka z facetem, który ją o to poprosi. Ja na przykład odesłałbym takiego delikwenta z kwitkiem. I nie wymyślajcie mi "bo nie jesteś w takiej sytuacji".
Nie i już. Znam się na tyle. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 9:01 am Temat postu: |
|
|
słabo ja tez bym nie poszła do łozka jakby on wymusił to na mnie przeciez to głupota..a tacy faceci wykorzystuja "tymczasowe zaćmienie" u laski i ciagna ja do łoza... ;/ pFFFFFFFFFFFFF _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|