Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 3:48 pm Temat postu: |
|
|
Myszunia dokładnie ale to pilnowanie już nic niedaje bo wiesz hotele zarabiają... A te gorsze to nawet w samochodach pod clubem. Mam dwie kuzynki mają po 15 i 14lat i opowiadają mi jak to 13latki i mlodsze puszczają się z starymi prykami i mają za to kasiurke. Okrutne ale prawdziwe. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 3:51 pm Temat postu: |
|
|
Ja to swego czasu ... a okolo miejwiecej 3 lat temu czesto balowalam ze znajomymi po dyskotekach w Warszawie i nie mam zadnej znajomej oprocz jednej z liceum ktora by zrobila laske facetowi przed chwila poznanemu. Moze dlatego mi w to ciezko uwierzyc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 4:04 pm Temat postu: |
|
|
Laske jak laske ale one idą na całość. Chcą pokazać jakie są fajne a niektóre poprostu to lubią. Mam kolege którego jedna moja znajoma wyciągneła za dyskoteke na dżigi-dżigi. On poszedł rozebrał ją popatrzał i powiedział " Już mi się odechciało". Durzo chłopaków z tego niekorzytsa ale wielu też korzysta przy każdej okazji. Kilka razy rozmawiałam z kimś nowo poznanym na imprezie i ten ktoś chciał się znowu umuwić na pifffko. Tylko jak co do czego przyszło to np usłyszałam " Wiesz ja tak za darmo tyle jechac niebęde, jeśli może byś to i to, to bym przyjechał" Pfff odrazu takich olewałam. Są niestety takie co korzystają a faceci potrawią być beszczelni i odraz powiedzieć wprost o co im chodzi żeby czasami panna sobie nadziei nierobiła. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszunia
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha wiesz jaką opinię mamy MY POLKI przez takie dziewczyny, szczególnie w krajach anglosaskich? Laski łatwe, puszczające się, lecące na obcokrajowców. Jeszcze niecały rok temu, kiedy razem ze znajomymi, i wówczas z moim przyszłym mężem poszliśmy do klubu podszedł do Nas Anglik z kumplem i otwarcie zapytał czy któraś z Nas chce się "pobzykać" za drinka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 12:00 am Temat postu: |
|
|
Wiecie co...Tak czytając Wasze posty muszę Wam przyznać rację...Znam multum dziewczyn w moim wieku i kilka lat starszych które zrobią wszystko dla dobrej zabawy...Pewna małpa która dobrze jest mi znana na ognisku bzykneła się z chłopakiem który był zajęty co więcej zna jego dziewczyne i wiedziała że nie jest sam...U nas teraz jest moda na głupie nastoletnie (przepraszam za brzydkie słownictwo) cizie które zrobią wszystko za kilka głębszych i kawałęk pizzy...A są też takie że jeżeli gość ma fajną brykę to nie ważne czy charakter im się podoba i wygląd ważne że ma 200 na zegarze...Puste lale z biustem i tyłkiem na wierzchu...Tak wyrabia się opinia o Polkach a co najgorsze o nastoletnich dziewczynach...Bezsensu ... I potem patrząc na dziewczyny w moim wieku myśli się że to głupie gówniary dające dupy za byle co... Wrrr...Pozabijałabym lalunie... _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 12:02 am Temat postu: |
|
|
Emocje, emocjami, ale ja proszę o jeden ton niżej i troszkę wyluzowania w słownictwie. Podziękował. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 3:43 pm Temat postu: |
|
|
Ciężki temat o takich nastolatkach, które myślą, że świat opiera się tylko na sexie i brykach. Znam przypadek, gdzie dziewczyna poleciała na kolesia tzn sory na jego auto, zakochała się potem jakoś w gostku i co i wpadli. A mężczyzna okazał się bez wykształcenia, stary, brzydki i w ogóle wszystko co blee.eee Teraz tylko płacz i tragedia, bo żyć z nim nie chce. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Żyć razem nie trzeba, ale wspólna pamiątka w postaci dzidziusia pozostanie. A można sobie życie inaczej ułożyć...czasem takie dziewczyny nie mają skąd brać wzorców. Ale to ciężki temat. Jedna robi to dla kasy, inna z przekory, a inna z głupoty. Niestety, rzadko myślą o tym co robią i co pomyślą o nich inni. Niby opinia nie jest ważna, ale jednak większość osób zwraca na to uwagę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszunia
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
kiedy sobie pomyślę, że niektóre z tych dziewczyn póżniej wyżywają się na tych biednych dzieciach... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 10:24 pm Temat postu: |
|
|
Niektóre z nich nie zasługują na to by być matkami dzieci, którymi obdarzył je los. Takie jest moje zdanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|