Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
GrMila
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:28 am Temat postu: |
|
|
Tak tylko zazartowalam.. ja to wszystko rozumiem i dziwi mnie kiedy ktos mowi zebym sprobowala pierwszy raz samej gumki przeciez to zadne zabezpieczenie. Mysle ze mimo wszystko wizyta u ginekologa i tabletki to najlepsze rozwiazanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smerfu
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 11:06 am Temat postu: |
|
|
GrMila napisał: | Tak tylko zazartowalam.. ja to wszystko rozumiem i dziwi mnie kiedy ktos mowi zebym sprobowala pierwszy raz samej gumki przeciez to zadne zabezpieczenie. Mysle ze mimo wszystko wizyta u ginekologa i tabletki to najlepsze rozwiazanie |
To jak gumka pęka to się bierze tabletkę po (chyba do 24godzin) bez żadnych konsekwencji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GrMila
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 11:19 am Temat postu: |
|
|
Owszem, ale czy taka tabletke mozna nabyc bez recepty w aptece? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 11:19 am Temat postu: |
|
|
smerfu napisał: | GrMila napisał: | Tak tylko zazartowalam.. ja to wszystko rozumiem i dziwi mnie kiedy ktos mowi zebym sprobowala pierwszy raz samej gumki przeciez to zadne zabezpieczenie. Mysle ze mimo wszystko wizyta u ginekologa i tabletki to najlepsze rozwiazanie |
To jak gumka pęka to się bierze tabletkę po (chyba do 24godzin) bez żadnych konsekwencji. |
do 72h
ale Z konsekwencjami, bo tabletka mocno ingeruje w układ hormonalny, więc lepiej jej unikać. to nie cukierki _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GrMila
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Nadal nie wiem czy dostane ja bez recepty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 3:12 pm Temat postu: |
|
|
Musisz isc do ginekologa i on wypisuje recepte !! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 5:53 pm Temat postu: |
|
|
GrMila napisał: | Nadal nie wiem czy dostane ja bez recepty |
nie rozumiesz chyba co sie pisze.... jak mozna taki lek dostac bez recepty tylko i wyłacznie NA. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 7:44 pm Temat postu: |
|
|
GrMila napisał: | Tak tylko zazartowalam.. ja to wszystko rozumiem i dziwi mnie kiedy ktos mowi zebym sprobowala pierwszy raz samej gumki przeciez to zadne zabezpieczenie. Mysle ze mimo wszystko wizyta u ginekologa i tabletki to najlepsze rozwiazanie |
Ja z samą gumką kochałem się prawie rok czasu i nic się nie stało, więc nie wiem czym się denerwujesz 3/4 nastolatków używa tylko prezerwatyw, a z tego co widzę co tu piszesz to nie to, że jesteś bardzo ostrożna tylko jeszcze nie dojrzałaś do sexu...bardzo dobrze, że chcesz pójść do lekarza, ale po co od razu tabletki ? Moim zdaniem bez sensu...kupcie z chłopakiem droższe prezerwatywy (czytaj lepsze) i wtedy będzie prawie 100% skuteczność, niech wyjmie w porę to już w ogóle nie masz się czym martwić :] pozdrawiam i życzę powodzenia ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 8:08 pm Temat postu: |
|
|
ja tam durexy stosowalam (one nie sa wcale tanie) i pekaly ... a co do wyjecia przed to jeszcze sie chlopak nerwicy nabawi.
mozna kalendarzyk +
do tego 3 prezewratywy +
tabletki +
tabletke po
a i tak znajdzie sie plemnik Rambo.
Jak ma byc dziecko to bedzie ... ale szczerze to nie tak prosto zajsc za pierwszym razem. Z grona moich kolezanek ktore jest bardzo liczne tylko jedna zaszla za pierwszym ... przynajmniej tak mowi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GrMila
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 8:24 pm Temat postu: |
|
|
ja tez mam jedna i od razu zaszla po pierwszym razie moja mama zaszla od razu po pierwszym razie mama mojego chlopaka tez od razu po pierwszym razie moj wujek mial to samo moja babcia tez wiec nie dziwcie mi sie... niewszyscy przed slubem ale za pierwszym podejsciem wiec tu jest caly problem dlatego sie boje. od malego mi wpajali zebym uwazala ze oni nie chca nawet myslec co by bylo gdybym wpadla itd itp. Ja chce sie kochac z moim Skarbem jestem tego w 100% pewna tyle ze zawsze na psychice takie cos zostaje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|