Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 5:41 pm Temat postu: |
|
|
zgodzę się, TEN sposób jest naj najlepszy, ale to tak intensywnie kobitki Wind, a więc porozmawiaj tam ze swoim mężczyzną (jeżeli stosujecie to w ogóle-bo przyznam, że nie wiem ) no i powiedz nam jak zareagował.. hehe
co do diety tak poważniej to jeść częściej, a mało i nie jeść po 18, do tego zamienić autobus na szybki marsz (o ile jest możliwość) i bieganie wieczorkiem polecam ćwiczyć (o ile Ci się zechce), bo to pozwala zachować jędrne ciałko. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 10:14 pm Temat postu: |
|
|
nastja napisał: | Wind, a więc porozmawiaj tam ze swoim mężczyzną (jeżeli stosujecie to w ogóle-bo przyznam, że nie wiem |
yyy no wiesz?! a co my w sredniowieczu zyjemy? hehehe. tak Nastja raczki grzecznie na kolankach mamy i nic nie teges...oczywiscie ze stosujemy jak juz Cie tak ciekawosc zżera to nawet codziennie "dietujemy sie " hehehehe ok juz wiecej Wam nic nie zdradze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 10:56 pm Temat postu: |
|
|
kurczę zazdroszczę... ok to nie off top, więc będzie trzeba gdzieś indziej uciec z tym tematem, a może nie zaczepiać, bo nie wytrzymam do piątku z tęsknoty... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 8:44 am Temat postu: |
|
|
wind, to widzę, że wy intensywnie "ćwiczycie" i uprawiacie "ekstremalne sporty"
nastja, wytrzymasz z tęsknoty, jeszcze troszeczkę no, będzie dobrze okej, ja też nie będę odbiegać od tematu, bo to temat diety, a nie sprawy łóżkowe i sercowe hehe
ale najlepiej jest po prostu cieszyć się życiem i zdrowo żyć i się odżywiać ! _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 10:45 pm Temat postu: |
|
|
popieram Koniec off topa:D Tematy o seksie są w sprawach lóżkowych a nie w dietach to ze admin siedzi na uczelni pol dnia nie oznacza ze nie czuwa hihihi
Aczkolwiek poniekad to tez jest metoda na odchudznie wiec mogl troche przymknac oko na stalych uzytkownikow hihihi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 11:23 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | wiec mogl troche przymknac oko na stalych uzytkownikow hihihi |
ha mam nadzieje ze mowisz o mnie
<joke> oj Mi nie marudz wszedzie czasem zdarzaja sie off'y. ale ok juz koniec. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
justi85
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 1:11 am Temat postu: |
|
|
Widzę,że "nowoczesne" metody odchudzania zostały omówione A teraz tak na poważnie: czy któraś z Was stosowała aqua slim??? Ja już sporo się naczytałam na forach i w sumie raczej pochlebne opinie widnieją. Producent obiecuje, że zmniejsza uczucie głodu i pomaga spalić tłuszcz. Czy ktoś mi może powiedzieć coś na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gomenasai
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 8:49 pm Temat postu: Problem z nadwagą |
|
|
Mam 14 lat ,mam 164 cm wzrostu,ważę 63 kg.
Nie wiem jak sie odchudzać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagu
|
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 12:57 pm Temat postu: schudłam 38 kg ,chętnie pomogę |
|
|
Już jako dziecko miałam nadwagę, czasy szkolne to pasmo upokorzeń związanych z tym, że jako najgrubsza w klasie byłam mniej sprawna, nieatrakcyjna i czułam się gorsza. W szkole podstawowej zaczęłam się odchudzać, bo bardzo chciałam być szczupła tak, jak moje koleżanki.
W wieku 23 lat ważyłam 98kg, miałam za sobą szereg różnych nieudanych diet i oddałabym wszystkie pieniądze, żeby tylko ktoś pomógł mi schudnąć. Byłam bezradna. Wytrzymywałam pewien czas stosując głodówki, jedząc zupy kapuściane i licząc kalorie. Stosowałam też lek przepisany przez lekarza o nazwie Mazindol,odpowiednik leku Meridia. Faktycznie, schudłam, ale stałam się osobą zamkniętą w sobie, apatyczną i bez chęci do życia. Budziłam się rano i moja pierwsza myśl to myśl o tym, żeby znowu położyć się spać. Moje ciało zrobiło się luźne a włosy rzadkie, skóra obwisła a cera szara. Ta walka, która była błędnym kołem, trwała 10 lat.Niestety smutki i brak entuzjazmu do życia zaczęłam wynagradzać sobie słodyczami. Kupowałam wszystkie czasopisma, w których było napisane coś o odchudzaniu.Mimo, że wiedziałam na temat odchudzania wiele, moja waga znów niepokojąco rosła, a ja nie miałam już siły by walczyć o swoją figurę i zdrowie. Ale poradziłam sobie z tym i od 7 lat utrzymuje wagę,jestem zdrowa i zadowolona ze swojego wyglądu. Wiem ile wysiłku trzeba, żeby to osiągnąć dlatego trzymam kciuki za Wasze efekty.Jeśli będziesz chciała pogadać zapraszam na gg lub skype.Może uda mi się coś doradzić. Moje gg 5624013, skype: jagoda10002 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|