Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MagdaL

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchaj Bondzie....

Będę pisała wszytskie swoje niepewności które chciałabym mieć wyjasnione a ty jesli masz ochotę możesz je kometować w sposób jaki tylko chcesz...Nie zwracam uwagi na takie osoby jak ty...Szkoda mi ciebie...

------------edit by drapaka----------
Bardzo proszę, staraj się ni wysyłać po 2 posty
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tysia
Gość

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak miesiaczki mam regularne... Pierwsze dni po okresie uznaje sie jako nieplodne wiec mam nadzieje ze dzidziusia nie bedzie... Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz!
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze do Bonda Wink
Mr Bond przejrzyj to forum. Gdybysmy ignorowali takie watpliwosci jakie ma Magda i setki innych dziewczyn to ile bylo by tematow na ktore toczy sie dyskusja? Skoro wlasnie takie sa pytania to widocznie aktualnie wlasnie na ten temat jest potrzeba wiedzy.
Niektorym sie napewno bebechy wywracaja od kolejnego pytania na ten sam temat ale nikt sobie nie pozwala na chamstwo. Jesli ktos nie chce nie pisze po prostu nic.
A jesli cie swedza palce Jamesie to pisz takie rzeczy na privie.
Ale najpierw dobrze sie zastanow co chcesz tym osiagnac. Czy rzeczywiscie ma to sluzyc osobie do ktorej piszesz czy moze podnosisz sobie w ten sposob samoocene.
Powrót do góry
MagdaL

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A juz dajcie sobie święty spokój z tym....BONDEM....
Chłopak nie dowartościowany i ma kompleksy i wyrzuca je tu na forum bo nikt inny go nie wysłucha!

Do KOBIETY :
Bardzo lubie czytać twoje rady, są one wyczerpujące na każdy list! Mnie rownież pomogłaś a testu ciążowego nie będę robić bo sluz płodny dał mi do zrozumienia ze nie jestem w ciązy tak jak pisałaś...
Dzięki bardzo!
Powrót do góry
gosciu
Gość

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 12:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja was tylko co niektorych podziwiam za ANIELSKA CIERPLIWOSC, bo ja takowej nie mam i naprawde z taka kobieta raczej zbyt dlugo bym nie wytrzymal, no albo ona ze mna, z dwoch jedno
P.S. i nie chcialem tu nikogo urazic ani sie nie wystraszylem ostrzezen od moda, po prostu przestawilem tylko swoje zdanie w pewnej dyskusji, a juz co niektorzy sadza ze brak mi 5 klepki no ale ok, mamy demokracje i kazdy ma prawo wypowiedziec co mysli :>
mowicie ze jestem chamski ?! to chyba zycia nie znacie...
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 1:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zalezy z kim sie porownujesz. W porownaniu z wiekszoscia osob ktore udzielaja sie na forum jestes-powiedzmy-niekulturalny Wink
Ale jak rozumiem swoim zachowaniem dajesz mi przyzwolenie na uzycie twoich srodkow. Zatem powiem ci jedna rzecz.
GDYBYS BYL MOIM FACETEM TO BYM CIE TAK W D*** KOPNELA W TEJ CHWILI ZE W LOCIE BYS Z GLODU ZDECHL!
A jesli kiedys bedziesz mial dziewczyne i ona bedzie sie tak zachowywac to co? Rzucisz ja? Przestaniesz ja kochac? Bedziesz ja wysmiewal?
Zastanow sie kotku co to jest zwiazek.
Jak na razie to sie zachowujesz jak ktos kto wrzucil do wyszukiwarki slowo kluczowe zwiazane z seksem i przypadkiem wyladawal na tym forum.
Powrót do góry
GISA

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lerka lmozesz zajść wtedy w ciąże więc uważaj chyba że chcesz byc mamą
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze no nie chce zajsc w ciaze,przynajmniej nie teraz i nie z tym facetem.w sumie zawsze jest ryzyko zajscia w ciaze....
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli bedziecie prawidlowo uzywali prezerwatywy ryzyko zajscia w ciaze jest niewielkie. Dla dodatkowego zabezpieczenia uzywajcie takiej ktora jest plemnikobojcza albo globulek zelow pianek antykoncepcyjnych.
Prezerwatywa wcale nie jest takim zlym srodkiem zabezpieczajacym. I jako jedyna chroni przed chorobami przenoszonymi droga plciowa.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no masz racje, praeciez zajscie w ciaze nie jest taka latwa rzecza...wkurza mnie tylko jedna rzecz, ze kobiety ktora nie chca miec dzieci bez problemu zachodza w ciaze a te ktore pragna za chiny nie moga zajsc...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 11 z 97