Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
scarlett

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak sie zastanawiam... czy przy braniu tabletek antykoncepcyjnych mozna wogole mowic o dniach plodnych....?
KOBIETA

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scarlett napisał:
tak sie zastanawiam... czy przy braniu tabletek antykoncepcyjnych mozna wogole mowic o dniach plodnych....?

Nie absolutnie nie. Scarlett przeczytaj prosze ulotke ktora jest do pigulek dolaczona Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tysia
Gość

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ktos moze odpowiedziec mi na moje pytanie??????? Prosze...
Powrót do góry
MagdaL

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To znowu ja!

Czyli ciąże u sibie mogę wykluczyć zupełnie tak?
Powrót do góry
gosciu
Gość

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MagdaL..... czy mzoesz w koncu skonczyc katowac ???
boooze czy kazda magda jest taka pusta bo mi na to wychodzi...
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Halo halo. Troszke kultury osobistej. Zwlaszcza ze nie przedstawil sie kolega imieniem wiec Magda nie moze odwdzieczyc sie podobnie "cieta" riposta Razz
Magdo mila potwierdzic lub wykluczyc ciaze moze badanie laboratoryjne na obecnosc bHCG we krwi albo zwykly test ciazowy kupiony w aptece.
Niestety nikt na forum nie ma zdolnosci jasnowidzenia (chyba Wink )
My mozemy co najwyzej na podstawie tego co nam powiesz doradzic ci wyrazic wlasne zdanie i przypuszczenia.
Niestety nie mozemy niczego potwierdzic ani wykluczyc.
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 1:05 am    Temat postu: Do Tysi.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do Tysi..?!
I tak i nie.
Każdy następny stosunek po stosunku przerywanym może doprowadzić do ciąży, ponieważ w drogach moczowych pozostała niewielka ilość nasienia, która przy powtórnym wprowadzeniu członka do pochwy zostanie wypchnięta do jej wnętrza.
W twoim wypadku: stosunku w pierwszych dniach po miesiączce, prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest minimalne, gdyż nastąpił on w czasie dni niepłodnych. Zakładając, że masz w miarę regularne okresy.
Powrót do góry
gosciu
Gość

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 1:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec ok, my name is Bond... James Bond no i teraz czekam na riposte Razz
ale tak serio to bez lipy kurcze no jak mozna tak katowac w kolko, przeciez to joba dostac idzie, jak dla mnie to ta dziewczyna sie zachowuje jak 10 latka albo i mniej nawet bo nawet one maja chyba trochu wiecej oleju w glowie i nie powtarzaja w kolko... mamusiu mamusiu a bedzie dziecko czy nie bedzie ? a mama na to ze niebedzie, to dalej wierci w brzuchu.. a mzoe jednak tatus zalal forme a Ty nie wiesz itepe....
jesooo wez se MagdoL drugi raz po stosunku POMEN i bedziesz miala problem z glowy...
przeciez jakby mi tak moja laska trula to bym chyba ja za jajniki powiesil Razz
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 9:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No bond, najpierw to ty bys musial mieć Kobiete, a nie dziewczynke. Uwierz mi za podobny brak czułości i wyrozumiałości, dostał byś w twarz a drzwi zamkneły by sie za tobą wcześniej niżęli byś je otworzyły.

Po pierwsze działasz na granicy regulaminów i dobrego smaku, po drógie gdybyś był z jakaś dziewczyną wiedzial byś, że mimo tego zę czasem ich zachowanie doprowadza facetów do szału, to one tak mają. Trzeba nauczyć sie żyć z nimi, chyba że nie zamierzasz wchodzić w żadne głębsze relacje z kobietami.

Więc albo zminisz ton, albo będziesz ukarany Wink - to jest oficjalne ostrzeżęnie moderatorskie
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty, Jamesie Bondzie, od tego jest to forum, by komuś wytłumaczyć coś, jeżeli o to pyta.

Jeżeli Cię denerwuje coś, to napisałbyś to delikatniej, a nie w takiej formie jak to przedstawiłeś. Twoje zachowanie jest niewłaściwe, jesteś niekulturalny.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 10 z 97