Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 6:34 pm Temat postu: |
|
|
tak sie zastanawiam... czy przy braniu tabletek antykoncepcyjnych mozna wogole mowic o dniach plodnych....? _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 7:14 pm Temat postu: |
|
|
scarlett napisał: | tak sie zastanawiam... czy przy braniu tabletek antykoncepcyjnych mozna wogole mowic o dniach plodnych....? |
Nie absolutnie nie. Scarlett przeczytaj prosze ulotke ktora jest do pigulek dolaczona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tysia Gość
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 7:41 pm Temat postu: |
|
|
Czy ktos moze odpowiedziec mi na moje pytanie??????? Prosze... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaL
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 8:02 pm Temat postu: |
|
|
To znowu ja!
Czyli ciąże u sibie mogę wykluczyć zupełnie tak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosciu Gość
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 9:53 pm Temat postu: |
|
|
MagdaL..... czy mzoesz w koncu skonczyc katowac ???
boooze czy kazda magda jest taka pusta bo mi na to wychodzi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Halo halo. Troszke kultury osobistej. Zwlaszcza ze nie przedstawil sie kolega imieniem wiec Magda nie moze odwdzieczyc sie podobnie "cieta" riposta
Magdo mila potwierdzic lub wykluczyc ciaze moze badanie laboratoryjne na obecnosc bHCG we krwi albo zwykly test ciazowy kupiony w aptece.
Niestety nikt na forum nie ma zdolnosci jasnowidzenia (chyba )
My mozemy co najwyzej na podstawie tego co nam powiesz doradzic ci wyrazic wlasne zdanie i przypuszczenia.
Niestety nie mozemy niczego potwierdzic ani wykluczyc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 1:05 am Temat postu: Do Tysi.. |
|
|
Do Tysi..?!
I tak i nie.
Każdy następny stosunek po stosunku przerywanym może doprowadzić do ciąży, ponieważ w drogach moczowych pozostała niewielka ilość nasienia, która przy powtórnym wprowadzeniu członka do pochwy zostanie wypchnięta do jej wnętrza.
W twoim wypadku: stosunku w pierwszych dniach po miesiączce, prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest minimalne, gdyż nastąpił on w czasie dni niepłodnych. Zakładając, że masz w miarę regularne okresy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosciu Gość
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 1:06 am Temat postu: |
|
|
no wiec ok, my name is Bond... James Bond no i teraz czekam na riposte
ale tak serio to bez lipy kurcze no jak mozna tak katowac w kolko, przeciez to joba dostac idzie, jak dla mnie to ta dziewczyna sie zachowuje jak 10 latka albo i mniej nawet bo nawet one maja chyba trochu wiecej oleju w glowie i nie powtarzaja w kolko... mamusiu mamusiu a bedzie dziecko czy nie bedzie ? a mama na to ze niebedzie, to dalej wierci w brzuchu.. a mzoe jednak tatus zalal forme a Ty nie wiesz itepe....
jesooo wez se MagdoL drugi raz po stosunku POMEN i bedziesz miala problem z glowy...
przeciez jakby mi tak moja laska trula to bym chyba ja za jajniki powiesil |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 9:23 am Temat postu: |
|
|
No bond, najpierw to ty bys musial mieć Kobiete, a nie dziewczynke. Uwierz mi za podobny brak czułości i wyrozumiałości, dostał byś w twarz a drzwi zamkneły by sie za tobą wcześniej niżęli byś je otworzyły.
Po pierwsze działasz na granicy regulaminów i dobrego smaku, po drógie gdybyś był z jakaś dziewczyną wiedzial byś, że mimo tego zę czasem ich zachowanie doprowadza facetów do szału, to one tak mają. Trzeba nauczyć sie żyć z nimi, chyba że nie zamierzasz wchodzić w żadne głębsze relacje z kobietami.
Więc albo zminisz ton, albo będziesz ukarany - to jest oficjalne ostrzeżęnie moderatorskie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 10:02 am Temat postu: |
|
|
Ty, Jamesie Bondzie, od tego jest to forum, by komuś wytłumaczyć coś, jeżeli o to pyta.
Jeżeli Cię denerwuje coś, to napisałbyś to delikatniej, a nie w takiej formie jak to przedstawiłeś. Twoje zachowanie jest niewłaściwe, jesteś niekulturalny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|