Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dziewczyna
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 12:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sugerujesz że jestem jakaś nienormalna czy co???????
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 8:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie, nikt nie mówi że jesteś nie normalna Wink
Zadałaś pytanie, dziewczyny postarały sie odpowiedzieć ci na nie,
jeżeli nadal czegoś nie rozumiesz, nie bój sie zapytać, tylko zapytaj o rzecz której nie rozumiesz a nie o całość jeszcze raz sie dopytywać.

Myśle że teraz (następny twój post), będzie wyjaśnieniem całej tej sprawy już bez emocji, ale z życzliwością.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
dziewczyna
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cały czas staram się pisac z życzliwością, tylko nie zrozumiałam zdania. Byc może to moja pomyłka.

Apropo moich poprzednich postów: Tak naprawdę nie boję się ciąży, wiem tylko że są kobiety które mimo że bardzo się starają, to jednak nie mogą zajśc w ciąże (czytałam to również na tym forum, tyle że w innym temacie). Wiem, że nikt z was nie jest w stanie mi powiedziec czy jestem w ciąży czy nie. Nie czuje u siebie żądnych objawów. A apropo testu ciążowego, to jaki tes jest najtańszy i na czym polega? Z góry dzięki za wyrozumiałośc. Wink
Chciałam jeszcze zapytac co ozacza biały, kremowy śluz? Dni płodne czy niepłodne? Właśnie dziś taki mam.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biały i gęsty śluz to dni niepłodne.

Test możesz kupić "Quick". Cena ok. 12-15 zł. Istrukcja na opakowaniu.
Najlepiej robić test z rannego moczu.

Nie wiem zupełnie po co te nerwy. Spokojnie.
Nie złość się kiedy ktoś na forum nie odpisuje, nikt tu nie pełni dyżuru Wink
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 4:14 pm    Temat postu: mity rambo Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sznowne panie ciut przesadzacie z tą oceną żywotnością i zdolnością do zapłodnienia małego plemniczka.
Wiem, teoretycznie wszystko jest możliwe, dlatego czasami warto dla otrzeźwienia zapoznać się z pewnymi faktami.
Myslę, że na tej stronce znajdziecie odpowiedzi na dręczące was pytania: mediweb
[zakaz linkowania na forum]
i jeszcze prosze zaznaczyć: Zdrowie mężczyzny : Niepłodność męska - wiadomości podstawowe
Powrót do góry
arrrow

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! mam takie pytanie. Uprawiałem z moją Dziewczyną petting i dwa razy (w sumie na około 20 sekund) byłem w Niej. To było na samym początku "zabawy",daleko było do wytrysku. Było to w 21 dniu cyklu (czyli w dniach niepłodnych). Moja Dziewczyna ma 28dniowe cykle. Czy jest możliwe,żeby moja Dziewczyna zaszła w ciążę? to był nasz pierwszy raz (bez zabezpieczenie), okres spóźnia się jej 1 dzień...proszę o szybką odpowiedź!!!
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niemozliwe.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję! to w takim razie co może być przyczyną opóźnienia okresu?
Powrót do góry
arrrow

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ten powyżej to ja arrow;)
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 7:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stres,jakakolwiek infekcja,odchudzanie, zmiana trybu zycia,zmiana sposobu odzywiania,podroze i wiele innych powodow. To tylko jeden dzien. Nie ma sie czym martwic. Cykle nigdy nie sa regularne co do minuty. Kobiecy organizm nie jest maszyna Wink Napewno wkrotce twoja dziewczyna dostanie okres.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 14 z 97