Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a zdarzalo ci sie zeby ci sie cykl skrocil?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo jesli nie to do ok 10 dnia cyklu ryzyko jest jeszcze bardzo niewielkie.
Powrót do góry
majra_k

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak raz mi sie zdarzylo i bylo to spowodowane choroba i przyjmowaniem lekow mialam wtedy 16 dniowy cykl. nie boje sie tego ze moge byc w ciazy tylko chciala bym wiedziec czy w tych dniach moglabym zajsc w ciaze?
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

istnieje taka mozliwosc. pewne jest tylko pierwsze szesc dni.
Powrót do góry
majra_k

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki Razz pozdrawiam
Powrót do góry
jagodka24
Gość

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecie co ja jestem przerażona
mam 23 lata 2 miesiące temu wzieliśmy ślub ale o dzidzie staramy sie juz pol roku i na razie nic
a jestem przerażona bo ja w wieku 14 i troche lat nie myslałam nawet o tym żeby uprawiać z kimś seks!!!!!zresztą mój obecny mąż jest moim pierwszym nie byłam jakąś cnotką niewydymką ale nie pozwoliłam nikomu na to (mimo że kilka razy byłam zakochana na zabój i do końca życia Laughing ) i wiecie co jestem z tego dumna Laughing

i chciałabym powiedzieć wszystkim młodym dziewczynom nie dajcie sie zwieśc słodkim słówkom
jak to mój mąż mówi "facet to myśli tylko o jednym a jak widzi jakąś laskę to myśli o tym jakby ją przeleciec i to każdy tak myśli"
i ja mu wierze i nie piszcie mi że to nieprawda bo każdy facet to tylko facet ja swojemu ufam ale wiecie............

a czytając te posty to sama obawiam się mieć dziecko bo za te kilka lat to dzieci zaczną się kochać w wieku 11 lat
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do tych facetów możę coś wtrące Wink

Bo przypomina mi sie pewna sytacjz życia wzieta.
Akcja toczy sie na sali gimnastycznej w szkole, gram z kumplem w pinponga - nie przemaczamy sie na w-f'ie Razz
NAgle przychodzi do nas nasza dobra koleżanka wygłupy jakieś teksty, nagle zaczyna machać ordynarnie piersiami przeszkadza nam, śmiejemy sie a ona nagle ni to żartem ni to serio powiedziałą "nie no nie mówcie że was to rosprasza". No żart jak żart, ale kurcze czego od nas sie wymaga.

Autentycznie ciężej sie grało w tego pinponga, mimo że nikt jej nie tknie jeżeli ona tego wyraźnie nie zechce, a ona jest pewna że żarty pozostają zartami (każdy jest człowiekiem i ma rozum, potrafi panować nad sobą i wie czego chce), ale natura pozostaje naturą, ja owszem panuje nad sobą i to że ona sie wygłupia nie znaczy że zaraz zacznie sie orgia na stole do pinponga (choć ciekawa fantazja nie powiem Razz) ale to działa na mnie jako faceta i musiał bym mieć problemy z orietacją (lub być homoseksualistą) aby na mnie to nie działało!!! !!! (a co pozwoliłęm sobie na 6 wykrzykników a upominam o 3 ale to jest 2x3).

Jasne że dziewczyna która ubiera sie prowokacyjnie nie jest winna gwałtowi, lecz niech myśli co robi flirtując Wink
Cholera tutaj jest nie sprawiedliwość, jak kobiecie sie spodoba facet i pomysli se o nim jak o obiekcie seksualnym to ok, ale faceci to już od razu nie wiadomo co. Wielke chalo żę pomyślał o seksie.
A wy drogie panie nie macie ochoty na seks? Takie to straszne obrzydliwe i niedobre? hmmm ? coś mi sie nie wydaje RazzRazzRazz

Działamy na siebie tak samo przyciagaja choć inaczej reagujemy i wyrażamy to Wink To jest właśnie to co nas łączy i dzieli zarazem Wink
Powrót do góry
MagdaL

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 9:50 am    Temat postu: Dni płodne i niepłodne----temat specjalny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

----edit by drapaka----
Temat został przyklejony z racji 28 stron...

Czy uprawiając sex w czasie dni niepłodnych istanieje w ogóle jakiekolwiek ryzyko zajscia w ciążę?Czy poprostu dni niepłodne wykluczają ciążę?
Powrót do góry
Jah

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To niestety nie jest takie proste.
Po pierwsze nie zawsze okres jest regularny. Po drugie należy zwrócić uwagę na to że plemniki w drogach rodnych potrafią przeżyć nawet 7-14 dni(różnie podają źródła).

Paweł gdzieś na forum dużo napisał na ten temat, jak możesz to przejrzyj ostatnie posty o zbliżonej tematyce.

Pozdrawiam
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dni nieplodne wykluczaja ciaze.Jedyny warunek jest taki ze umiesz je sobie prawidlowo okreslic Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 6 z 97