Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MagdaL

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja już przeanalizowałam wszytskie mozliwe sytuacje w ktorych byliśmy i wszytsko odpowiada mi ze w sumie bylo ok i bezpiecznie! Rozmawiałam też z moim chlopakiem i tez gwarantował mi że był ostrożny i że nie ma czym się martwić!Ale podczas dni niepłodnych nie można zajśc w ciąże prawda??Przepraszam jesli sie powtarzam...My uprawialismy sex 4 dni po moim okresie zyli byl to czas niepłodny wiec nawet jakby cos tam sie dostało to i tak by nie doszlo do zapłodnienia prawda?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale tak wlasciwie to czemu myslisz ze jestes w ciazy? Jakies objawy cie niepokoja?
Potwierdzam- w okresie nieplodnym cyklu nie da sie zajsc w ciaze.Wlasnie dlatego on sie tak nazywa Wink
Powrót do góry
MagdaL

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień po stosunku bolal mnie brzuch ale to tylko przez pare godz. Miałam tez dziwną i minimalna bo tylko raz ją na bieliżnie zobaczylam wydzielinę o kolorze brązowawym...Ale to chyba mnie nei powinno niepokoić prawda?Az tą ciążą to chyba mam jakieś urojenie..Chce być zapobiegliwa chyba! Ale ten moj 4 dzień po okresie napewno nie był płodny tak?Bo czytałam że dni płodne to zaćzynaja sie 8-10 dzień cyklu tak?
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 4:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno nie sa to objawy ciazy.Czy to byl twoj pierwszy raz? Ile masz lat?
Powrót do góry
MagdaL

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 4:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, to był mój pierwszy raz! Mam 17 lat! Ale czy mogę być pewna ze ten 4 dzień po okresie byl dniem niepłodnym?Już mi sie w głowi wszytsko kręci i przewraca..
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze uspokoj sie. To byl dzien nieplodny a dodatkowo zabezpieczyliscie sie prezerwatywa.Zreszta bardzo rozsadnie jesli to pierwszy raz Smile
Nie ma ryzyka zebys byla w ciazy.
To brunatne plamienie to byla krew.Po prostu stracilas dziewictwo Smile Nic strasznego.Wrecz przeciwnie- normalna rzecz. To wlasnie nazywamy defloracja.
Ale ja tu widze inny problem.Twoja reakcja na cala sytuacje mowi mi wyraznie ze nie bylas jeszcze tak do konca gotowa by to zrobic.I stad twoj strach irracjonalny przed ciaza.
Pamietaj kochanie ze masz prawo odmowic wszystkiego czego nie chcesz zrobic. Zwlaszcza w seksie.Poczatki twojego zycia seksualnego sa niesamowicie wazne i rzutuja na przyszle pozycie. Dlatego bardzo istotne sa trzy rzeczy-odpowiedni moment odpowiednie miejsce i odpowiedni mezczyzna Wink
Nie musisz decydowac sie na cos bo chlopak nalega bo kolezanki maja to juz za soba bo taka moda i z tysiaca innych blahych tak naprawde powodow.
W tym przypadku najwazniejsze jest to czego chcesz ty bo do pierwszych kontaktow podchodzi sie bardzo emocjonalnie i nigdy sie ich nie zapomina.
Smile
Powrót do góry
MagdaL

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ufff..Dziękuję, jesteś KOchana!Byłam i jestem gotowa na sex tylko razi mnie strach przed ciążą!Jestem ze swoim chlopakiem juz prawie 3 lata i dopiero teraz zdecydowalam sie "to" zrobić, myśle ze był to dobry moment!Teraz tez sie czuje juz dobrze i bede spokojna! A teraz lece na wesele juz z usmiechem na twarzy:)! Dziekuje z całego serca!:*
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Baw sie dobrze zatem i nie stresuj sie nigdy bez powodu.Wystarczy ze w zyciu trzeba sie stresowac jak jest powod Wink
Powrót do góry
lerka

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:32 pm    Temat postu: Dni płodne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie, czy kochajac sie z facetem w dni plodne duze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No pewnie, że jest. Dni płodne, sama nazwa za siebie mówi. Choć ciąża nie zawsze się udaje.

Mówię o zapłodnieniu bez zabezpieczenia, bo zamieściłaś temat w dziale "Metody naturalne".
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 8 z 97