Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MagdaL
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Ja już przeanalizowałam wszytskie mozliwe sytuacje w ktorych byliśmy i wszytsko odpowiada mi ze w sumie bylo ok i bezpiecznie! Rozmawiałam też z moim chlopakiem i tez gwarantował mi że był ostrożny i że nie ma czym się martwić!Ale podczas dni niepłodnych nie można zajśc w ciąże prawda??Przepraszam jesli sie powtarzam...My uprawialismy sex 4 dni po moim okresie zyli byl to czas niepłodny wiec nawet jakby cos tam sie dostało to i tak by nie doszlo do zapłodnienia prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Ale tak wlasciwie to czemu myslisz ze jestes w ciazy? Jakies objawy cie niepokoja?
Potwierdzam- w okresie nieplodnym cyklu nie da sie zajsc w ciaze.Wlasnie dlatego on sie tak nazywa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaL
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 4:30 pm Temat postu: |
|
|
Dzień po stosunku bolal mnie brzuch ale to tylko przez pare godz. Miałam tez dziwną i minimalna bo tylko raz ją na bieliżnie zobaczylam wydzielinę o kolorze brązowawym...Ale to chyba mnie nei powinno niepokoić prawda?Az tą ciążą to chyba mam jakieś urojenie..Chce być zapobiegliwa chyba! Ale ten moj 4 dzień po okresie napewno nie był płodny tak?Bo czytałam że dni płodne to zaćzynaja sie 8-10 dzień cyklu tak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Napewno nie sa to objawy ciazy.Czy to byl twoj pierwszy raz? Ile masz lat? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaL
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 4:40 pm Temat postu: |
|
|
tak, to był mój pierwszy raz! Mam 17 lat! Ale czy mogę być pewna ze ten 4 dzień po okresie byl dniem niepłodnym?Już mi sie w głowi wszytsko kręci i przewraca.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Prosze uspokoj sie. To byl dzien nieplodny a dodatkowo zabezpieczyliscie sie prezerwatywa.Zreszta bardzo rozsadnie jesli to pierwszy raz
Nie ma ryzyka zebys byla w ciazy.
To brunatne plamienie to byla krew.Po prostu stracilas dziewictwo Nic strasznego.Wrecz przeciwnie- normalna rzecz. To wlasnie nazywamy defloracja.
Ale ja tu widze inny problem.Twoja reakcja na cala sytuacje mowi mi wyraznie ze nie bylas jeszcze tak do konca gotowa by to zrobic.I stad twoj strach irracjonalny przed ciaza.
Pamietaj kochanie ze masz prawo odmowic wszystkiego czego nie chcesz zrobic. Zwlaszcza w seksie.Poczatki twojego zycia seksualnego sa niesamowicie wazne i rzutuja na przyszle pozycie. Dlatego bardzo istotne sa trzy rzeczy-odpowiedni moment odpowiednie miejsce i odpowiedni mezczyzna
Nie musisz decydowac sie na cos bo chlopak nalega bo kolezanki maja to juz za soba bo taka moda i z tysiaca innych blahych tak naprawde powodow.
W tym przypadku najwazniejsze jest to czego chcesz ty bo do pierwszych kontaktow podchodzi sie bardzo emocjonalnie i nigdy sie ich nie zapomina.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaL
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 4:58 pm Temat postu: |
|
|
Ufff..Dziękuję, jesteś KOchana!Byłam i jestem gotowa na sex tylko razi mnie strach przed ciążą!Jestem ze swoim chlopakiem juz prawie 3 lata i dopiero teraz zdecydowalam sie "to" zrobić, myśle ze był to dobry moment!Teraz tez sie czuje juz dobrze i bede spokojna! A teraz lece na wesele juz z usmiechem na twarzy:)! Dziekuje z całego serca!:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Baw sie dobrze zatem i nie stresuj sie nigdy bez powodu.Wystarczy ze w zyciu trzeba sie stresowac jak jest powod |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lerka
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 10:32 pm Temat postu: Dni płodne |
|
|
Mam pytanie, czy kochajac sie z facetem w dni plodne duze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 10:58 pm Temat postu: |
|
|
No pewnie, że jest. Dni płodne, sama nazwa za siebie mówi. Choć ciąża nie zawsze się udaje.
Mówię o zapłodnieniu bez zabezpieczenia, bo zamieściłaś temat w dziale "Metody naturalne". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|