Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 11:14 am Temat postu: |
|
|
a jesli bedziemy urzywali prezerwatywy w dni plodne?powiem Ci ze ja juz sie pogoubilam z moimi dniami plodnymi.sluz mam przez jeden dzien podobny do dni plodnych a piersi zaczynaja bolec mnie 21 dni i bola 1 dzien:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaL
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 8:48 pm Temat postu: |
|
|
Hej!Już odespałam wesele...Fajnie było, wytańczyłam się z moim chłopakiem! Rano zauwarzyłam że upływa ze mnie wydzielina tak jak przy owulacji!W sumie to dziś jest 10 dzień cyklu ale to chyab jest normalne prawda?Teraz obojętnie jaki objaw wywoluje u mnie nie pokój:/!mam tez inne problemy z moim chlopakiem, nie weim co robic... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaL
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Prosze odp mi na wyżej napisanego posta...
Jeszcze jedno..
Czy to że jest owulacja i wydzielina w trakcie jej, gwarantuje o tym ze miesiączka będzie?Tak samo jak z piersiami, Czy jesli zaczynają mnie boleć to mogę być pewna ze dostane okresu?Czy to są gwarantujące okres objawy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Okolo 10 dnia cyklu juz moze pojawic sie tzw sluz plodny.Wplyw na to moze miec to ze tyle tanczylas. Normalnie moglby splynac pozniej ale tak jakby go wytrzasnelas
Jesli mialas owulacje to oczywiste jest tez ze bedziesz miec okres.Chyba ze zaszlas w ciaze ale juz ustalilysmy ze to niemozliwe
Co do piersi to mnie zawsze zaczynaja bolec tuz po owulacji i bola az do miesiaczki. To normalne. Ja to traktuje jako znak ze juz mi minal okres plodny i moge szalec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaL
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 3:00 pm Temat postu: |
|
|
No własnie z tym tańczeniem to masz racje bo zanim poszlam na wesele to nic nie miałam a jak juz wróilam to byla wydzielina!To czyli jesli upływa ze mnie wydzielina to ogę być pewna ze dostanę okres i nie jestem w ciązy tak?Dzięki ze mogę na Ciebie liczyć! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 3:09 pm Temat postu: |
|
|
Nie kochanie. Jesli teraz zaczela wyplywac z ciebie wydzielina to oznacza ze wlasnie wkroczylas w dni plodne i gdybys teraz wspolzyla bez zabezpieczenia mozliwe ze zaszla bys w ciaze. Ale posrednio jest to jakis dowod na brak ciazy bo kiedy jestes w ciazy nie masz owulacji a co za tym idzie nie masz tez sluzu plodnego. No i dowodem jest tez to ze twoje dni plodne zaczely sie teraz wiec w ciaze wczesniej zajsc nie moglas. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Czarnulka
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Czy moglam zajsc w ciaze dwa dni przed zblizajaca sie miesiaczka?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 3:30 pm Temat postu: |
|
|
Nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Czarnulka
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuję tak tez myslalam ale zawsze lepiej sie upewnic.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tysia Gość
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 6:26 pm Temat postu: |
|
|
Czesc... Dzien po okresie Kochalam sie ze swoim Mężczyzną bez zabezpieczenia... Wygladalo to tak ze nie zostal we mnie do konca (stosunek przerywany)... Ale gdy jego sperma wydostala sie juz na zewnatrz to spowrotem wszedl we mnie... Czy przez coos takiego moge zajsc w ciaze???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|