Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jesli bedziemy urzywali prezerwatywy w dni plodne?powiem Ci ze ja juz sie pogoubilam z moimi dniami plodnymi.sluz mam przez jeden dzien podobny do dni plodnych a piersi zaczynaja bolec mnie 21 dni i bola 1 dzien:/
Powrót do góry
MagdaL

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!Już odespałam wesele...Fajnie było, wytańczyłam się z moim chłopakiem! Rano zauwarzyłam że upływa ze mnie wydzielina tak jak przy owulacji!W sumie to dziś jest 10 dzień cyklu ale to chyab jest normalne prawda?Teraz obojętnie jaki objaw wywoluje u mnie nie pokój:/!mam tez inne problemy z moim chlopakiem, nie weim co robic...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
MagdaL

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze odp mi na wyżej napisanego posta...

Jeszcze jedno..
Czy to że jest owulacja i wydzielina w trakcie jej, gwarantuje o tym ze miesiączka będzie?Tak samo jak z piersiami, Czy jesli zaczynają mnie boleć to mogę być pewna ze dostane okresu?Czy to są gwarantujące okres objawy?
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okolo 10 dnia cyklu juz moze pojawic sie tzw sluz plodny.Wplyw na to moze miec to ze tyle tanczylas. Normalnie moglby splynac pozniej ale tak jakby go wytrzasnelas Wink
Jesli mialas owulacje to oczywiste jest tez ze bedziesz miec okres.Chyba ze zaszlas w ciaze ale juz ustalilysmy ze to niemozliwe Wink
Co do piersi to mnie zawsze zaczynaja bolec tuz po owulacji i bola az do miesiaczki. To normalne. Ja to traktuje jako znak ze juz mi minal okres plodny i moge szalec Wink
Powrót do góry
MagdaL

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No własnie z tym tańczeniem to masz racje bo zanim poszlam na wesele to nic nie miałam a jak juz wróilam to byla wydzielina!To czyli jesli upływa ze mnie wydzielina to ogę być pewna ze dostanę okres i nie jestem w ciązy tak?Dzięki ze mogę na Ciebie liczyć!
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie kochanie. Jesli teraz zaczela wyplywac z ciebie wydzielina to oznacza ze wlasnie wkroczylas w dni plodne i gdybys teraz wspolzyla bez zabezpieczenia mozliwe ze zaszla bys w ciaze. Ale posrednio jest to jakis dowod na brak ciazy bo kiedy jestes w ciazy nie masz owulacji a co za tym idzie nie masz tez sluzu plodnego. No i dowodem jest tez to ze twoje dni plodne zaczely sie teraz wiec w ciaze wczesniej zajsc nie moglas.
Powrót do góry
Czarnulka

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy moglam zajsc w ciaze dwa dni przed zblizajaca sie miesiaczka??
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie.
Powrót do góry
Czarnulka

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuję Smile tak tez myslalam ale zawsze lepiej sie upewnic.... Smile
Powrót do góry
Tysia
Gość

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc... Dzien po okresie Kochalam sie ze swoim Mężczyzną bez zabezpieczenia... Wygladalo to tak ze nie zostal we mnie do konca (stosunek przerywany)... Ale gdy jego sperma wydostala sie juz na zewnatrz to spowrotem wszedl we mnie... Czy przez coos takiego moge zajsc w ciaze????
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 9 z 97