Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bujany007

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ufff wkoncu przeczytałem cały temat Smile No to tak ... Chcemy z Moja Kicia zacząć współżycie ... można powiedzieć że nastawiamy sie na tą sobote ... wtedy powinien byc 2 dzien jej miesiaczki ... noi pewnie zastosujemy gumke dla pewnosci ... noi mysle czy by jeszcze globułek ... sam nie wiem doradźcie jak będzie najlepiej... Z góry dziękuje :*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hejka Rossieee Exclamation Exclamation no widzisz Smile mowiłam ze wszycho ok Smile i czego bylo sie zamartwiac tak? a to ze brzucho nie boli to nie martw sie! wazne ze ciotka jest. Tym lepiej dla Ciebie ze nie cierpisz. Ja od paru miechow miewam "cudowne" okresy hehehe Razz. Moze dlatego ze jedziemy do konca i wogole mnie brzuch nie boli...no moze z 2h gora a tak meczylam sie pare dni Razz. pozdrofffki i nie martw sie niczym Very Happy Cool

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyy chcecie sie kochac w 2gi dzien okresu Confused Shocked no nie wiem czy to good idea... Confused moze złapac infekcje..poza tym to niehigieniczne..ale zrobisz jak uwazasz Razz. mozna zabezpieczyc sie gumka i dodatkowo globulka,dla pewnosci. zycze samych przyjemnosci! Very Happy

Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uważam, że globulka tu nic nie pomoże a jeszcze będzie przeszkadzać...
Jeżeli będzie wyciekać krew z niej, to globulka się zagęści razem z krwią i zostanie gdzieś w pochwie. Nie osiągnie też ona takiej skuteczności jak powinna.

Co do samego pomysłu na pierwszy raz w miesiączkę.. może pomyślcie o innym niepłodnym dniu? Wiem, wiem ... trudno się powstrzymać Wink ?
No jak dla mnie to nic dziwnego - seks w miesiączkę, nie mam uprzedzeń.
No ale wtedy brzusio boli.. i jeżeli ona jest dziewicą, to dodaj drugi ból ten "od pierwszego razu".
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 11:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buras20 nie moge powiedziec ci czy miala plodne dni czy nie bo nie wiem ile trwaja jej cykle i czy s aregularne... ale jezeli mieliscie gumke i bylo z nia wszysto ok to nie ma powodow do zmartwien Smile

bujany007 ja tez sie kocham podczas okresu ale nigdy nie na poczatku poniewaz wtedy jest najwiecej krwi i brzuszek boli... moze poczekacie na 4 dzien?? a jezeli twoja dziewczyna ma krotkie mieisaczki to moze juz 3 dzien bedzie dobry Smile podczas misieczki dziewczyna nie zajdzie w ciaze, do puki krwawi to sie zluszcza macica wiec o dzidzi nie ma mowy, gumka to dobre rozwiazanie- to wasz pierwszy raz wiec nie bedzie stresu ale globulki nie polecam Smile

a jezeli chodzi o mnie to moj okres ma zazwyczaj 6-7 dni, zaczynamy sie kochac od 4,5 bo wteyd jest najmniej krwi juz no i nie uzywamy gumek, moj mezczyzna konczy w srodku Smile
i musze jeszcze wam powiedziec ze w tych ostatnich dniach jezeli dochodzi do stosunku to podczas samego stosunku krew nie leci ale jak tylko sie wyciagnie penisa ze srodka to moze byc troche brudny i krew zaczyna leciec odrazu... a jak sie uzwya tamponow to po wyciagnieciu go troche czasu minie zanim krew wydostanie sie z szyjki macicy i dojdzie do wylotu pochwy poniewaz tampon jest w srodku i odrazu po wyplynieciu krwi z szyjki ja pochlania i dlatego jak sie go wyciagnie troche czasu mija:)
mam nadzieje ze ktos mnie zrozumial hehe Cool
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind wiesz ze ja tez po tym jak moj mezczyzna zaczol konczyc w srodku zauwazylam ze mnie juz tak brzuch dlugo nie boli w okresie, zawsze sie skrecalam i wymiotowalam a teraz to mnie chwilke poboli i juz Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe Pituszka widocznie sperma ma na Nas zbawienny wpływ Cool Very Happy mi tam sie podoba Smile oby tak było zawsze hihi Razz pzdr.

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 6:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musze poczytac o tym , moze znajde jakies ciekawe informacje o "zbawiennych" wlasciowsciach spermy Smile
bo na razie wiadomo ze wytwarza sie dzieki niej hormon "szczescia" dlatego jest nam tak super po sexie, no i jak termin porodu sie przedluza to sperma moze pomoc w jego wywolaniu Wink
no ale nie tworzmu offtopicu Cool
Powrót do góry
wi$ienka

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 6:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kiedy sie kochalam(2 razy) za kazdym razem podczas stosunku leciala okres(nie duzo) i po tez. Dowiedzialam sie ze moze to byc nadzerka, mialam wtedy dni plodne, ale zabezpieczylismy sie,Zreszta jak odczuwalam bol wiec stosunek nie byl dlugi. Teraz powinanm dostac okres a nie mam, pierwszy raz spotykam sie z nadzerka to dodatkowy stres a jeszcze ten spozniajacy sie okres....
Powrót do góry
kati898

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 5:00 pm    Temat postu: seks w dni nie plodne? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy seks w dni nieplodne jest calkowicie bezpieczny? bez zabezpieczenia?

---- edit by Pituszka
temat przenosze do dzialu "metody naturalne" tematu bardziej pokrewnego "Kiedy są dni niepłodne?!".
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 83 z 97