Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bujany007
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 9:52 pm Temat postu: |
|
|
ufff wkoncu przeczytałem cały temat No to tak ... Chcemy z Moja Kicia zacząć współżycie ... można powiedzieć że nastawiamy sie na tą sobote ... wtedy powinien byc 2 dzien jej miesiaczki ... noi pewnie zastosujemy gumke dla pewnosci ... noi mysle czy by jeszcze globułek ... sam nie wiem doradźcie jak będzie najlepiej... Z góry dziękuje :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 10:49 pm Temat postu: |
|
|
hejka Rossieee no widzisz mowiłam ze wszycho ok i czego bylo sie zamartwiac tak? a to ze brzucho nie boli to nie martw sie! wazne ze ciotka jest. Tym lepiej dla Ciebie ze nie cierpisz. Ja od paru miechow miewam "cudowne" okresy hehehe . Moze dlatego ze jedziemy do konca i wogole mnie brzuch nie boli...no moze z 2h gora a tak meczylam sie pare dni . pozdrofffki i nie martw sie niczym _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 10:52 pm Temat postu: |
|
|
yyy chcecie sie kochac w 2gi dzien okresu no nie wiem czy to good idea... moze złapac infekcje..poza tym to niehigieniczne..ale zrobisz jak uwazasz . mozna zabezpieczyc sie gumka i dodatkowo globulka,dla pewnosci. zycze samych przyjemnosci! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:40 am Temat postu: |
|
|
Uważam, że globulka tu nic nie pomoże a jeszcze będzie przeszkadzać...
Jeżeli będzie wyciekać krew z niej, to globulka się zagęści razem z krwią i zostanie gdzieś w pochwie. Nie osiągnie też ona takiej skuteczności jak powinna.
Co do samego pomysłu na pierwszy raz w miesiączkę.. może pomyślcie o innym niepłodnym dniu? Wiem, wiem ... trudno się powstrzymać ?
No jak dla mnie to nic dziwnego - seks w miesiączkę, nie mam uprzedzeń.
No ale wtedy brzusio boli.. i jeżeli ona jest dziewicą, to dodaj drugi ból ten "od pierwszego razu". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 11:20 am Temat postu: |
|
|
buras20 nie moge powiedziec ci czy miala plodne dni czy nie bo nie wiem ile trwaja jej cykle i czy s aregularne... ale jezeli mieliscie gumke i bylo z nia wszysto ok to nie ma powodow do zmartwien
bujany007 ja tez sie kocham podczas okresu ale nigdy nie na poczatku poniewaz wtedy jest najwiecej krwi i brzuszek boli... moze poczekacie na 4 dzien?? a jezeli twoja dziewczyna ma krotkie mieisaczki to moze juz 3 dzien bedzie dobry podczas misieczki dziewczyna nie zajdzie w ciaze, do puki krwawi to sie zluszcza macica wiec o dzidzi nie ma mowy, gumka to dobre rozwiazanie- to wasz pierwszy raz wiec nie bedzie stresu ale globulki nie polecam
a jezeli chodzi o mnie to moj okres ma zazwyczaj 6-7 dni, zaczynamy sie kochac od 4,5 bo wteyd jest najmniej krwi juz no i nie uzywamy gumek, moj mezczyzna konczy w srodku
i musze jeszcze wam powiedziec ze w tych ostatnich dniach jezeli dochodzi do stosunku to podczas samego stosunku krew nie leci ale jak tylko sie wyciagnie penisa ze srodka to moze byc troche brudny i krew zaczyna leciec odrazu... a jak sie uzwya tamponow to po wyciagnieciu go troche czasu minie zanim krew wydostanie sie z szyjki macicy i dojdzie do wylotu pochwy poniewaz tampon jest w srodku i odrazu po wyplynieciu krwi z szyjki ja pochlania i dlatego jak sie go wyciagnie troche czasu mija:)
mam nadzieje ze ktos mnie zrozumial hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 11:35 am Temat postu: |
|
|
Wind wiesz ze ja tez po tym jak moj mezczyzna zaczol konczyc w srodku zauwazylam ze mnie juz tak brzuch dlugo nie boli w okresie, zawsze sie skrecalam i wymiotowalam a teraz to mnie chwilke poboli i juz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:41 pm Temat postu: |
|
|
hehe Pituszka widocznie sperma ma na Nas zbawienny wpływ mi tam sie podoba oby tak było zawsze hihi pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 6:09 am Temat postu: |
|
|
musze poczytac o tym , moze znajde jakies ciekawe informacje o "zbawiennych" wlasciowsciach spermy
bo na razie wiadomo ze wytwarza sie dzieki niej hormon "szczescia" dlatego jest nam tak super po sexie, no i jak termin porodu sie przedluza to sperma moze pomoc w jego wywolaniu
no ale nie tworzmu offtopicu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wi$ienka
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 6:34 am Temat postu: |
|
|
Kiedy sie kochalam(2 razy) za kazdym razem podczas stosunku leciala okres(nie duzo) i po tez. Dowiedzialam sie ze moze to byc nadzerka, mialam wtedy dni plodne, ale zabezpieczylismy sie,Zreszta jak odczuwalam bol wiec stosunek nie byl dlugi. Teraz powinanm dostac okres a nie mam, pierwszy raz spotykam sie z nadzerka to dodatkowy stres a jeszcze ten spozniajacy sie okres.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kati898
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 5:00 pm Temat postu: seks w dni nie plodne? |
|
|
czy seks w dni nieplodne jest calkowicie bezpieczny? bez zabezpieczenia?
---- edit by Pituszka
temat przenosze do dzialu "metody naturalne" tematu bardziej pokrewnego "Kiedy są dni niepłodne?!". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|