Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jujka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłam u ginekologa, ale jak widać niewiele mi pomógł Embarassed Wychowałam się na wsi, gdzie wiedzę na takie tematy zdobywa się od baaaardzooo doświadczonych lasek z liceum,a gdzie indziej to temat tabu. A jak pisałam, ginekolog też nie za bardzo. Crying or Very sad
nastja: Mnie piersi pobolewają, np teraz (27 dzień cyklu).

Dzięki za wszytkie odpowiedzi :*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaaro Twoje dni płodne wypadaja miedzy 11-19 dniem cyklu Smile wtedy powinnas uwazac najbardziej. dziwne ze tylko obserwujesz sluz niepłodny... Rolling Eyes najbezpieczniej jest sie kochac ok.10 dni przed okresem Smile jak zaczna cyculki bolec Wink

Powrót do góry
kaaro

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 2:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm, czyli to że w był ten biały śluz w 11,12,14,17 i 18 dniu nie oznacza,że do zapłodnienia dojść nie może Question
Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie ..ja tu znowu z problemem .. jak zwykle kochałam się bez zabezpieczenia,no i oczywiscie nie doszedł we mnie.To powinnam wogole mysleć o strachu? Mój chłopak kiedy już ma wystrysk (na zewnątrz) jest bardzo sotrożny i zwykle już po nie uprawiamy sexu. Czy myślicie,że mam powody do obaw mimo tego ,że do wytrysku we mnie nie doszło? Confused
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie siemanko. dawno Cie nie było u Nas Razz. po pierwsze: jesli masz niepłodne,obserwujesz sluz i uwazacie to nie mysl o ciazy. Mysle ze wiesz jak liczyc płodne,owulacje itp. W te najbardziej płodne trzeba uwazac. jak mina to mozecie nawet do konca sie sexic :Razz ale nie polecam heh. zeby nie było na mnie. podsumowujac: napisz w ktorym dniu cyklu to było i jak długie masz cykle bo zapomniałam Smile Very Happy pzdr.

Powrót do góry
Zagubiona_

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 8:21 pm    Temat postu: 4 dni przed miesiaczką. Płodne czy niepłodne? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy mógłby mi ktoś wreszcie pomóc?
W internecie kazdy pisze co innego i ja juz nie wiem
Moj cykl miesiaczkowy trwa 25 dni czy na 4 dni przed okresem mam dni plodne czy nie?? blagam pomocy bo ja juz sama nie wiem

---edit by Wind_Of_Hope---
temat przenosze do odpowiedniego dzialu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

4 dni przed okresem to napewno nieplodne. umiesz obserowac swoj sluz? jesli nie to zacznij. to duzo ulatwia. jesli masz sucho tzn. ze sa nieplodne, natomiast jesli sluz jest ciagliwy i wyglada jak kurze bialko oznacza to ze masz dni plodne i zbliza sie owulacja Wink

Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 4:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind dostałam okresu ;p jEst normalnie jak powinien byc Smile tzn 29 dnia cyklu . A wtedy kiedy się kochalismy to był 12 dzień . Taki niebezpieczny ,ale bylismy bardzo uważni. Do wytrysku we mnie nie doszło. Mój chłopak jest bardzo ostrożny . Teraz mam okres tzn ,że wszystko gra ?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak okres jest taki jakz wykle to jest ok Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postanowilam polaczyc te dwa tematy - sa podobne Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 86 z 97