Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie Exclamation Exclamation widzisz. mowiłam Cool Laughing ciesze sie ze wszystko ok. uwierz ze jak uwazacie to nie ma mowy o ciazy. 12 dzien fakt troche ryzykowny ale na szczescie wsio ok. Smile powodzonka i upojnych nocek zycze ehe Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lover

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 10:59 pm    Temat postu: docielkiwy... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiele można przeczytać o dniach płodnych i niepłodnych u kobiety ale jak to pojąć na ‘’chłopski’’ rozum? A mianowicie jeśli mojej dziewczynie skączył się okres w piątek a my kochaliśmy się w sobotę to czy był to dzień płodny czy nie? Z góry dziękuje za informacje pozdrawiam....

-----edited by emilka-----
temat został przeniesiony do odpowiedniego działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 16, 2007 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lover hehe dla facetow rzeczywiscie to moze byc ciezkie do zrozumienia. Zalezy jak długie cykle ma dziewczyna...po sluzie mozna poznac jakie dni sa Smile. mam nadzieje ze ona umie rozpoznawac i nie kochacie sie w owulacje? Smile. napisz jakie ma cykle to ja postaram sie wytłumaczyc tak zebys pojał Smile

Powrót do góry
wi$ienka

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 7:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czemu zawsze jak sie kocham to pozniej okres mi sie spoznia? Za kazdym razem tak jest, ze kolejne okresy maja dluzsze cykle. Tym razem tez tak jest, Troche to niepokojace, bo niby wszystko dobrze poszlo ale ten spozniajacy okres daje tyle do myslenia...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wi$ienka stosujesz globulki? przez nie własnie czesto okres sie spoznia...hmmm jesli nie to nie wiem dlaczego tak sie dzieje...moze jeszcze nie wyregulował sie do konca? jesli uwazacie to nie ma obawy ze mozesz byc w ciazy Wink

Powrót do góry
wi$ienka

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nie uzywam globulek. Nie kocham sie czesto wiec zabezpieczamy sie prezerwatywami. 4 ostatnie moje cykle byly 26-dniowe i myslałam, ze beda juz regularne. Tymczasem teraz jest juz 2 dni po 26-dniowym cyklu i nie wiem co myslec...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ee 2 dni to nie tragedia...moze wydłuza Ci sie poprostu. jesli nie było sytuacji w ktorej doszłoby do zapłodnienia to pozostaje Ci tylko czekac na ciotke Smile. jestem pewna ze bedzie lada dzien Cool

Powrót do góry
wi$ienka

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 6:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To dlaczego sie spoznia? A moze dojsc do zaplodnienie nie podczas stosunku lecz podczas pieszczot, np.jak pozostanie na palcu sperma a chlopak pozniej bedzie mnie piescil palcem? Juz glupieje i wszystkie opcje biore pod uwage...
Powrót do góry
am.100

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 9:36 am    Temat postu: okres sie spóźnił tydzień jak więc obliczyć dni płodne? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich, mam pytanko ponieważ okres spóźnił mi sie o tydzień, więc nie wiem jak teraz działa ten kalendarzy , czy wogule w takiej sytuacji mogę z niego korzystać? bo nie wiem kiedy przypadają teraz dni płodne i owulacja? czy mam policzyć normalnie jak zwykle od pierwszego dnia cyklu plus długość cyklu? czy może inaczej? albo w takiej sytuacji to teraz będzie mi ciężko obliczyć te dni???dodam że nigdy mi sie tak długo okres nie spóźniał a zależy mi na tym bo z chłopakiem staramy sie o dzidzie???i nie wiem jak sobie z tym mam poradzić. proszę wszystkich znających się na tym o pomoc. z góry dziękuję!!!

----edited by emilka----
proszę używać max 3ech znaków przestankowych obok siebie
temat został przyłączony do tematu specjalnego
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wi$ienka... watpie..chyba ze miałas owulacje i miał duzo tej spermy na palcach i mega mega speeeda...Smile wg mnie spoznia sie przez stres. napewno bedzie Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 87 z 97