Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Carwer

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W piatek kochałem się z dziewczyną ( seks analny ) ..

Uprawiałem z nią seks w ciuchach ,a ponadto na sobie miałem prezerwatywę...

Potem bawiłem się jej pochwą , tzn wsadzałem jej palce (około 10 sekund) , a następnie bawilem sie wibratorem ( około 20 sekund)

Dodam ,ze przed kazda czynnoscią myłem starannie ręce

Dziewczyna robiła mi jeszcze loda ( około 2-3 minut ) , ale nie zakonczył sie wytryskiem ....

Niestety nie zauwayzlem ,ze podczas zabawy w ciuchach mialem wytrysk (przynajmnie tak mi sie wydaje ) , ale prezerwatywa była sucha tylko lekki śluz był w majtkach...

Po 16 godzinach od tego czasu , dziewczyna wzięła jeszcze Escapelle ....

Czy istnieje jakas szansa , ze zaszła w ciąże ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie
niecierpliwa

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie z facetem w nocy z piatku na sobote (2-3 pazdziernik) ok 12 w piatek i pozniej ok 5 nad ranem w sobote. dwa razy bez zabezpieczenia. dwa razy doszedł z tym
ze ani razu nie skonczyl we mnie i pozeniej nie dotykał mnie rekoma
w okolicach narzadow plciowych.

byl to 4 (przedostatni) dzien miesiaczki. spanikowałam i poszlam w poniedzialek z rana do lekarza ktory przepisal mi escapelle. wzielam ja ok 60h po stosunku. (tak pozno poniewaz nie bylam w polsce podczas weekendu)

po tygodniu od zazycia tabletki (w niedziele 11 pazdziernika dostalam krwawienia ktoro twalo do wczoraj (14 pazdziernik) i bylo dosc obfite

dzis zrobilam test quick vue wyszedl negatywny... ale nie weim czy to nie za wczesnie...
okres powinnam dostac ok 24 pazdziernika

jakie jest ryzyko zajscia w ciaze? prosze o odpowiedz....
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym się tylko chciała dowiedzieć po co brałaś tabletkę?

Jak chcesz zajść w ciążę bez wytrysku i po wzięciu escapelle?
nie panikuj. Przeczytaj sobie wszystkie części tego tematu. Dowiesz się wszystkiego...

Jeśli Twój partner nie umyłby się po pierwszym stosunku i nie oddałby moczu to minimalne ryzyko by istniało...Aczkolwiek przy tak długiej przerwie między stosunkami plemniki powinny wszystkie już nie żyć mimo wszystko...
niecierpliwa

PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 12:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka dziekuje za odpowiedz :*
Panikuje ze wzgledu na to ze
-faktycznie sie nie umyl po pierwszym wytrysku... bylo to na imprezie
-z tego co wiem to nie musi dojsc do wytrysku w srodku zeby doszlo do zaplodnienia. jak bylam u ginekologa to argument ze doszlo do wytrysku poza mna nie mial dla lek zadnego znaczenie... tzn "co z tego ze poza Toba"
-ciaza zrujnowalaby moje zycie... to nie byl moj staly partner.. raczej wakacyjna znajomosc... spotykalismy sie ok 2 mies i podczas naszej ostatniej nocy po raz pierwszy sie kochalismy... szczerze mowiac nie bylam przekonana co do tego... uleglam... a teraz juz od 2 tygodni ten stres... nie da sie go odpedzic Sad

naczytalam sie bardzo wiele na tym forum ale wiecie jak to jest kazdy i tak przezywa najbardziej swoj stres...
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niecierpliwa napisał:
dzis zrobilam test quick vue wyszedl negatywny... ale nie weim czy to nie za wczesnie...
okres powinnam dostac ok 24 pazdziernika

po cholerę robiłaś test? Rolling Eyes
przecież wzięłaś tabletkę po Neutral
co do tego okresu- raczej się nie niego nie nastawiaj o tej porze. po wzięciu tabletki Twój cykl jest pewnie bardzo rozregulowany- stąd ostanie krwawienie.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnie krwawienie to było klasyczne krwawienie wywołane escapelle. I teraz okresu można się spodziewać później...
niecierpliwa

PostWysłany: Nie Paź 18, 2009 2:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim razie bede czekala...
Powrót do góry
dominika0713

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh ;( po escapelle miałam krwawienie dość mocne przypominające okres, teraz misiączka spóźnia mi się już ponad tydzień, zrobiłam 2 testy jeden 14 dni po stosunku i jeden w dniu spodziewanej misiączki oba negatywne ileż można czekać, chce wrócić do pigułek a nie mogę ;/
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 1:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powinnaś wyliczyc termin spodziewanej miesiaczki od wystapienia krwawienie wyw. escapelle.
musisz jeszcze poczekac...a czekac mozna dluuugo...bo nawet 3-4 miesiace...

P{oczytaj wszystkie czesci tego tematu...tu naprawde jest juz wszystko Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 31 z 40