Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Carwer
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 8:37 pm Temat postu: |
|
|
W piatek kochałem się z dziewczyną ( seks analny ) ..
Uprawiałem z nią seks w ciuchach ,a ponadto na sobie miałem prezerwatywę...
Potem bawiłem się jej pochwą , tzn wsadzałem jej palce (około 10 sekund) , a następnie bawilem sie wibratorem ( około 20 sekund)
Dodam ,ze przed kazda czynnoscią myłem starannie ręce
Dziewczyna robiła mi jeszcze loda ( około 2-3 minut ) , ale nie zakonczył sie wytryskiem ....
Niestety nie zauwayzlem ,ze podczas zabawy w ciuchach mialem wytrysk (przynajmnie tak mi sie wydaje ) , ale prezerwatywa była sucha tylko lekki śluz był w majtkach...
Po 16 godzinach od tego czasu , dziewczyna wzięła jeszcze Escapelle ....
Czy istnieje jakas szansa , ze zaszła w ciąże ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 9:43 pm Temat postu: |
|
|
nie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niecierpliwa
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 2:48 pm Temat postu: |
|
|
kochalam sie z facetem w nocy z piatku na sobote (2-3 pazdziernik) ok 12 w piatek i pozniej ok 5 nad ranem w sobote. dwa razy bez zabezpieczenia. dwa razy doszedł z tym
ze ani razu nie skonczyl we mnie i pozeniej nie dotykał mnie rekoma
w okolicach narzadow plciowych.
byl to 4 (przedostatni) dzien miesiaczki. spanikowałam i poszlam w poniedzialek z rana do lekarza ktory przepisal mi escapelle. wzielam ja ok 60h po stosunku. (tak pozno poniewaz nie bylam w polsce podczas weekendu)
po tygodniu od zazycia tabletki (w niedziele 11 pazdziernika dostalam krwawienia ktoro twalo do wczoraj (14 pazdziernik) i bylo dosc obfite
dzis zrobilam test quick vue wyszedl negatywny... ale nie weim czy to nie za wczesnie...
okres powinnam dostac ok 24 pazdziernika
jakie jest ryzyko zajscia w ciaze? prosze o odpowiedz.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym się tylko chciała dowiedzieć po co brałaś tabletkę?
Jak chcesz zajść w ciążę bez wytrysku i po wzięciu escapelle?
nie panikuj. Przeczytaj sobie wszystkie części tego tematu. Dowiesz się wszystkiego...
Jeśli Twój partner nie umyłby się po pierwszym stosunku i nie oddałby moczu to minimalne ryzyko by istniało...Aczkolwiek przy tak długiej przerwie między stosunkami plemniki powinny wszystkie już nie żyć mimo wszystko... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niecierpliwa
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 12:29 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka dziekuje za odpowiedz :*
Panikuje ze wzgledu na to ze
-faktycznie sie nie umyl po pierwszym wytrysku... bylo to na imprezie
-z tego co wiem to nie musi dojsc do wytrysku w srodku zeby doszlo do zaplodnienia. jak bylam u ginekologa to argument ze doszlo do wytrysku poza mna nie mial dla lek zadnego znaczenie... tzn "co z tego ze poza Toba"
-ciaza zrujnowalaby moje zycie... to nie byl moj staly partner.. raczej wakacyjna znajomosc... spotykalismy sie ok 2 mies i podczas naszej ostatniej nocy po raz pierwszy sie kochalismy... szczerze mowiac nie bylam przekonana co do tego... uleglam... a teraz juz od 2 tygodni ten stres... nie da sie go odpedzic
naczytalam sie bardzo wiele na tym forum ale wiecie jak to jest kazdy i tak przezywa najbardziej swoj stres... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 2:38 pm Temat postu: |
|
|
niecierpliwa napisał: | dzis zrobilam test quick vue wyszedl negatywny... ale nie weim czy to nie za wczesnie...
okres powinnam dostac ok 24 pazdziernika |
po cholerę robiłaś test?
przecież wzięłaś tabletkę po
co do tego okresu- raczej się nie niego nie nastawiaj o tej porze. po wzięciu tabletki Twój cykl jest pewnie bardzo rozregulowany- stąd ostanie krwawienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnie krwawienie to było klasyczne krwawienie wywołane escapelle. I teraz okresu można się spodziewać później... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niecierpliwa
|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 2:08 pm Temat postu: |
|
|
w takim razie bede czekala... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dominika0713
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 9:12 pm Temat postu: |
|
|
ehh ;( po escapelle miałam krwawienie dość mocne przypominające okres, teraz misiączka spóźnia mi się już ponad tydzień, zrobiłam 2 testy jeden 14 dni po stosunku i jeden w dniu spodziewanej misiączki oba negatywne ileż można czekać, chce wrócić do pigułek a nie mogę ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 1:17 am Temat postu: |
|
|
powinnaś wyliczyc termin spodziewanej miesiaczki od wystapienia krwawienie wyw. escapelle.
musisz jeszcze poczekac...a czekac mozna dluuugo...bo nawet 3-4 miesiace...
P{oczytaj wszystkie czesci tego tematu...tu naprawde jest juz wszystko _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|