Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dominika0713
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 9:12 pm Temat postu: |
|
|
tak tylko u mnie sie nawet nie zapowiada na okres ;/ ani brzuch mnie nie boli, moze jajniki kłują i to nawet mocno, ani nie jem wiecej, ani też mniej, nie bolą mnie piersi jak zawsze.. jestem wściekła poczekam do konca pierszego tygodnia listoapada, jesli nic to do gina po cos przyspieszającego, bo minie już 40 dni od czasu krwawienia wywołanego escapelle a ponad 50 od czasu normalnego okresu; / mam nadzieje ze 2 różne testy nie mogły sie mylic;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 1:06 am Temat postu: |
|
|
No to już możesz iść do ginekologa...
A co do ciąży...nie ma o niej mowy... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dominika0713
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 5:07 pm Temat postu: |
|
|
hehe ku mojemu zdziwieniu okres przyszedl dzis rano:) takze ciesze sie jak gwizdek;p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niecierpliwa
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 4:29 pm Temat postu: |
|
|
gratulacje.
a ja dalej czekam na okres...
zrobilam testy quick vue jeden jakies poltora tyg temu - wynik negatywny drugi wczoraj- wynik niewiadomo jaki... pojawila sie jedna kreska a druga to taka prostopadla do niej--- czyli test niewazny... no wiec rano dzis zrobilam i wynik wyszedl negatywny.
test o czulosci 25 quick vue... jest to juz 27 dni od stosunku i 4 dni po spodziewaniej miesiaczce... czy jest to wynik pewny? czy jest mozliwosc zeby test sie mylil? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 5:16 pm Temat postu: |
|
|
tak, wynik powinien być już wiarygodny _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niecierpliwa
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 12:10 pm Temat postu: |
|
|
wreszcie dostalam wczoraj okres... koniec tego koszmaru
dziekuje za wszystkie odpowiedzi :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Isztar2
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Witam. jak zwykle odkad odstawilam tabletki mam problem:(
Mianowicie zaczelam brac tabletki nei czekajac na okres w zeszla niedziele. Dzisiaj wiec biore 9 tabletke z blistra. Niestety wczesniej juz bo 9 pazdziernika wzielam dwie tabletki mylac plamienie z okresem i zaprzestalam brania.
Wczoraj mial miejsce krotki stosunek przerywany, do wytrysku co prawda nie doszlo ani we mnie ani w ogole ale ...
Dzisiaj mialam zaplanowana wizyte u ginekologa, powiedzialam mu o tym. A on mi na to ze po tym zawirowaniach hormonalnych ktore zafundowalam sobie, tabletki nawet po 7 dniach wciaz moga nie dzialac jak trzeba a stosunek przerywany jest oczywiscie ryzykowny i jednak radzi przyjac tabletke p. Przepisal mi escapelle i mam go odwiedzic po 2 tygodniach. I nie przestawac brac tabletek hormonalnych. I nie przestawac brac tabletek hormonalnych. i zrobic normalna 7 dniowa przerwe (dobrze mowi?) Wiec wzielam to escapelle.
I teraz mam pytanie, co z tymi tabletkami anty co przyjmuje, kiedy one beda dzialac juz normalnie?
i mam pytanie, bo boli mnie cos z boku z prawej strony powyzej pepka. jajniki sa chyba gdzies nizej , bo juz sie martwie ze sie zagniezdza cos uhm
czy escapelle nie bedzie falszowac wyniku testu ciazowego? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 12:38 am Temat postu: |
|
|
Nie będzie fałszowała wyniku testu. aczkolwiek nie ma sensu go teraz wykonywać..Bo jest zbyt wcześnie...
Poza tym w sumie bez sensu ta tabletka była brana...Bo niby z czego ciąża...Skoro wytrysku nie było....ale z lekarzem dyskutować nie będę...Przynajmniej na razie moim zdaniem niepotrzebni zafundował Ci taką dawkę hormonów...ale cóż... Stało się. Teraz trzeba poczekać do następnego opakowania tabletek.
Co do tabletek. Przy następnym opakowaniu powinny działać już. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Isztar2
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 9:20 am Temat postu: |
|
|
Lekarz stwierdzil ze moglo "cos skapnac" uhm .
na szczescie nie mam zadnych skutkow ubocznych i czuje sie znakomicie
przypuszczam ze wszystko bedzie oki. Przed wizyta u lekarza 16 listopada zrobie test, choc mam nadzieje ze zobacze te 1 kreske |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 2:13 pm Temat postu: |
|
|
Isztar2 napisał: | Wczoraj mial miejsce krotki stosunek przerywany, do wytrysku co prawda nie doszlo ani we mnie ani w ogole ale ... |
Cytat: | Wiec wzielam to escapelle. |
po co chcesz wydawać niepotrzebnie kasę na test?
przecież wiadomo, że w ciąży nie będziesz. bo niby jak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|