Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marry
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 5:27 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za szybka odpowiedz troche podnioslas mnie na duchu licze ze bedzie ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
steku
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Czy po wzięciu tabletki cykl może się rozregulować? Jeśli tak to jak wygląda takie rozlegulowanie i jak częste są to przypadki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 11:06 pm Temat postu: |
|
|
prawie w każdym przypadku cykl się rozregulowuje. przeważnie właściwa miesiączka pojawia sie później _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 11:57 pm Temat postu: |
|
|
chcialabym jeszcze nawiazac do swojego poprzedniego postu mianowicie bralam ta tabletke jeszcze jakies pol roku temu i okres przyszedl mi normalnie w czasie. Tym razem okresu powinnam dostac dzisiaj ale go ejszcze nie dostalam bola mnie tak jak juz mowilam piersi i brzuch tak ja zawsze przed okresem natomiast teraz nurtuje mnie pytanie czy kobiety ktore sa w ciazy maja takie same objawy ze tak to nazwe przedokresowe czy nie maja zadnych dolegliwosci ? Jezeli je mamy to znacyz ze powinnam czekac spokojnie na okres czy istanieje jakies ryzyko ... ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 12:28 am Temat postu: |
|
|
Na to nie ma reguły. Jeśli wzięłaś tabletkę zanim minęło 72 h to czekaj spokojnie na okres.
Organizm to nie maszyna. I raz na dane hormony zareaguje tak, a następnym razem inaczej. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 12:30 am Temat postu: |
|
|
wzielam tabletke po godz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 12:38 am Temat postu: |
|
|
No to czym się martwisz...Żeby każda pacjentka tak szybko reagowała, to nie było by mowy o nieskuteczności antykoncepcji "po"...
Czekaj spokojnie na okres. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 12:40 am Temat postu: |
|
|
no to w takim razie czekam spokojnie. Czyli ze wziecie tej tab;etki po godz gwantuje niemalze 100% pewnosc ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 3:19 am Temat postu: |
|
|
Tak.W pierwszej dobie skuteczność jest bardzo wysoka. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia-leszna
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że nie masz czym się martwić. W twoim przypadku ta tabletka na 99% zadziała! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|