Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
miss rice

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lip 24, 2009 6:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kobietki czekam na jakas rade.. wyzej opisalam ten swoj pechowy przypadek. odchodze od zmysłow...Sad(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
damaged

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 24, 2009 6:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby nie miałam,tak z tego wynika,ale nie mam regularnych więc wszystko jest możliwe.

infekcji nie mam,ale nadżerka to jednak żywa rana,i w dzień zamrożenia jej odbyłam stosunek,podejrzewam,że to naruszyłam i to ostro i ból promieniuje.. no bo przecież ciąża nie boli,prawda? tzn wiem,że jajniki lekko kłują czasem niektóre dziewczyny,ale mnie to BOLAŁO przez duże B nast dnia po stosunku.

yh,a co do ciązy,za 7 dni powinnam dostać okres,wiem ,że po esapelle sie przesówa. ratuje mnie tylko fakt,że nie doszło do wytrysku.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Lip 24, 2009 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brzuch może boleć gdy rozciąga się jama macicy i zmienia się położenie narządów wewnętrznych, ale u Ciebie byłoby to stanowczo zbyt wcześnie :

W Twoim przypadku NIE MA MOWY o ciąży Smile Nie denerwuj się Smile Wszystko będzie ok Smile
damaged

PostWysłany: Pią Lip 24, 2009 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki,słowa otuchy bardzo mi teraz pomagają. Smile
No nic pozostaje mi czekać na okres,chciałabym dostać te plamienia po escapelle (zawsze jakiś krok do przodu) ale narazie cisza.. żadnych skutków ubocznych. Mam nadzieje,że okres dostane w termine czyli za 7 dni bo oszaleje chyba. Gdyby za 7 dni go nie było,moge zrobić test,w sensie będzie on wiarygodny?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lip 24, 2009 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym zaczekala na Twoim miejscu dluzej bo escapelle moze ale nie musi opoznic okres. Ciesz sie ze nie masz tych skutkow ubocznych. Tzn ze organizm "dobrze" przyjal tabletke, pozdrawiam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Lip 24, 2009 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dołaczam się do wypowiedzi pinezki

Aco do testu...Jest wiarygodny najwcześniej po 14-16 dniach od ostatniego stosunku.
miss rice

PostWysłany: Pią Lip 24, 2009 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

damaged jeszcze niedawno tez byłam zaniepokojona brakiem jakichkolwiek skutkow ubocznych, a gdy je dostalam to jeszcze bardziej sie zaczelam denerwowac. Mialam plamienia 3 dni, cos 'ala okres' chociaz konsystencja nie ta i dlugosc tez troche krótka.. skonczylo sie dzis i jest jeszcze gorzej ze mna bo teraz czekam na okres .. jutro powinnam dostac, a jestem pewna ze nie nadejdzie. nie boli mnie podbrzusze, zadnych skurczów...jajnik czasem tylko pobolewa...

probuje tlumaczyc sobie ze to tak juz jest po tej konskiej dawce hormonow ale i tak jestem cala w nerwach. tez prosze o rade.. moze jakas z was miala tai przypadek ze okres wlasnie wygladal troche dziwnie po zazyciu leku i byc moze to wcale nie skutek uboczny tylko to byl wlasciwy okres.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 1:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miss rice Bo to jest przez tabletkę...

Najpierw mogą występować plamienia, a okres może przyjść w terminie ale nie musi. Może przyjść po 2-3 miesiącach...

Poczytaj sobie wszystkie 5 części tego tematu...

Tu naprawdę jest już wszystko napisane...

Smile

I głowy do góry dziewczyny!!! Będzie dobrze! Smile
damaged

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 9:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najgorsze jest czekanie.. masakra.
Powrót do góry
miss rice

PostWysłany: Sob Lip 25, 2009 10:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekanie i ta niepewność czy wogole jest na co czekać..Sad u mnie tym gorsza sytuacja..wpadka nie z facetem z ktorym jestem..
Dzis jest termin okresu a tu ani widu ani słychu... no ale nie jestem sama widze.. no musi byc dobrze innej opcji być nie może, nie ma prawa:P
a za lekture tych wszysktich 5 częsci biore sie zaraz może mnie oświeci i stwierdze ze tak byc juz musi .. 3mam kciuki za nas !! Fingers crossed
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 10 z 40