Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lenoir
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 3:54 pm Temat postu: |
|
|
po prostu najbardziej martwi mnie ten preejakulat, bo dziewczyny często i gęsto piszą, że gdy się facet nie mył ani nie oddawał moczu po pierwszym dojściu to sperma w jego moczowodzie zostaje, ale wydaje mi się, że sprzyjające dla plemników środowisko to przede wszystkim jądra i pochwa, a nie moczowody?
faktycznie racja, skoro nie doszło do wytrysku to skąd ciąża, ale po prostu muszę uspokoić swoje myśli, bo ze stresu nawet nie jem, a teoretycznie wiem, ze nie mam sie co martwić... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 5:05 pm Temat postu: |
|
|
lenoir - no to wykonaj test i wszystko będzie jasne. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Nie w moczowodach tylko w cewce moczowej...W której po wytrysku znajduje się sperma a nie same plemniki...
Ale nie martw się bo to bez sensu. Ze stresu okres się będzie spóźniał w nieskończoność _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenoir
|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 10:52 pm Temat postu: |
|
|
no tak, moja biologiczna wiedza niestety pozostawia wiele do życzenia
staram się nie martwić i już obiecalam sobie, że jak bedzie mi sie dlugo spoznial okres to ide w końcu po test, ale od paru dni mam typowe oznaki okresu, bo dodatkowo wzmożył mi się trądzik wiec mysle, ze powinnam sie uspokoić i po prostu cierpliwie czekać... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 6:40 pm Temat postu: |
|
|
lenoir - co racja to racja, uspokój się i czekaj, jeśli dalej go nie będzie to wykonaj test, jeśli będzie negatywny i nadal nie będzie okresu to udaj się do ginekologa, ale jestem pewna, że nadejdzie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenoir
|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 7:31 pm Temat postu: |
|
|
dzieki bardzo, za uspokojenie:)
dzis odczulam bol podbrzusza oraz wilgotnosc, ktora czesto u mnie wystepuje przed okresem.
jednak kupilam tez tescik i mam zamiar wykonac go jutro z rana jezeli przez noc nic nie nadejdzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lila19
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 8:35 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny. mam problem. kochałam się z chłopakiem (był to 5 dzień cyklu- jeszcze okres) ale prezerwatywywa była uszkodzona. mój chłopak nie szczytował. byliśmy u ginekologa i dała mi escapelle. zaczynam się jednak martwić, ale nie o możliwą ciąże, bo szanse były znikome gdyż mam długie cykle powyżej 30 dni. chodzi mi o to czy któraś z was miała coś takiego,że po tabletce czuła się jakby przeziębiła pęcherz? czuję ciągłe parcie na pęcherz. wiem,że to głupie, ale byłam u lekarza i ona powiedziała,że to zapalenie (nie mówiłam nic o escapelle). chyba trochę zaczynam panikować. ehh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Mogłaś się go nabawić wcześniej tylko objawy dopiero teraz sie pojawiły. Nie ma co tego łaczyć. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenoir
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 5:37 pm Temat postu: |
|
|
test zrobilam wczoraj rano i negatywny, a dzis juz przyszedł okres i umieram... ale wole umierac niz sie stresowac pozdrawiam was dziewczyny! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 6:19 pm Temat postu: |
|
|
lenoir - a mówiłyśmy
lila19 - mnie się wydaje, że to zapalenie pęcherza nie ma nic wspólnego z zażyciem escapelle .. po prostu nabawiłaś się zapalenia wcześniej i stopniowo zaczęło się ono rozwijac aż do teraz kiedy dało o sobie znac .. nie ma co panikowac tylko zacząc leczyc ten stan zapalny, żeby nie przekształciło się to w coś poważniejszego. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|