Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no spoko Smile dzien po okresie to nawet nie bylo blisko owulacji. lekarz ma racje Smile nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
braveheart22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie martwie sie juz tak bardzo ale zawsze jest ryzyko Sad ale czytajac tutaj czasami sie uspokajam a czasami jeszcze bardziej sie stresuje bo niektorym tabletka nie pomogla niestety ...Sad
Powrót do góry
posti

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po ileu dniach od wziecia Escapelle mozna zrobic test ciazowy...zeby miec pewnosc,ze wynik jest wiarygodny???? Question
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w którym dniu cyklu była wpadka?
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

braveheart to prawda ze nigdy nie ma sie pewnosci, niestety Rolling Eyes ale badz dobrej mysli ze u Ciebie zadziala - tu uspokaja Smile
Powrót do góry
posti

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wpadka byla w najgorszym momencie bo w 14 dniu cyklu a cykle mam 30 dniowe Sad

Ejj masakra dziewczyny,...ja juz odchodze od zmyslow....bo wyczytalam tu na forum, ze mimo wziecia tabsy dziewczyny byly w ciazy...i ze tez robily testy ktore na poczatku wychodzily negatywnie,ale pozniej juz nie. Nie wiem co mam o tym myslec. Przez kilka dni od zrobienia testu bylam w miare spokoja...az do dzis Confused

A dodam, ze tabse wzielam dopiero ok 44 godz po wpadce...co wy o tym wszystkim myslicie... Question

-----edited by emilka-----
wszystkie posty połączyłam

Ostatnio zmieniony przez posti dnia Sob Lut 16, 2008 9:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szanse zawsze sa. I na ulotce jest to napisane nawet Rolling Eyes wazne ze wzielas wogole tabletke po. Miej nadzieje ze zadziala. Zmiescilas sie w czasie wiec mysle ze bedzie ok. Test mozesz zrobic ale mysle ze lepiej bedzie jak poczekasz na okres i juz Smile teraz i tak juz nic nie zrobisz wiec pozostaje Ci sie uspokoic i czekac. Pamietaj ze stres opozni Ci tylko jeszcze bardziej okres Confused powodzenia Smile

a i tak odnosnie regulaminu to nie pisz dwoch postow pod rzad. uzywaj opcji zmien w prawym gornym rogu Twojego posta.
Powrót do góry
posti

PostWysłany: Sob Lut 16, 2008 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm..no w sumie racja..i tak juz nic nie zdzialam...to odezwe sie po zrobieniu testow..czyli za jakies 2 tyg...mam nadzieje,ze to beda dobre wiadomosci czego zycze kazdej kazdej z was bedacej w takiej sytuacji Wink Buziaki!!
Powrót do góry
holding on

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 12:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka pewnie ze nie planowalam ciazy, ale jesli rzeczywiscie mieszcze sie w tym 1 % nieskutecznosci escapele to bede musiala... trzeba sie liczyc z konsekwencjami swoich decyzji... chcialabym juz byc po wizycie, ta niepewnosc mnie wykonczy! a wsystkim innym dziewczynom piszacym tu zycze wiecej szczescia i niezawodnosci tabletki :*
Powrót do góry
calineczka23

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 11:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mimo ze zazylam escapelle, jestem w 6 tygodniu ciazy, wiec mozecie mi pogratulowac dziewczynki Smile)))) ale nie rozpaczam a nawet sie ciesze !!!!!
I uwazajcie i pamietajcie o zabezpieczeniu !!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 29 z 42