Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 3:04 pm Temat postu: |
|
|
nie no spoko dzien po okresie to nawet nie bylo blisko owulacji. lekarz ma racje nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
braveheart22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 4:29 pm Temat postu: |
|
|
no nie martwie sie juz tak bardzo ale zawsze jest ryzyko ale czytajac tutaj czasami sie uspokajam a czasami jeszcze bardziej sie stresuje bo niektorym tabletka nie pomogla niestety ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
posti
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 9:43 pm Temat postu: |
|
|
Po ileu dniach od wziecia Escapelle mozna zrobic test ciazowy...zeby miec pewnosc,ze wynik jest wiarygodny???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 9:46 pm Temat postu: |
|
|
a w którym dniu cyklu była wpadka? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 9:51 pm Temat postu: |
|
|
braveheart to prawda ze nigdy nie ma sie pewnosci, niestety ale badz dobrej mysli ze u Ciebie zadziala - tu uspokaja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
posti
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Wpadka byla w najgorszym momencie bo w 14 dniu cyklu a cykle mam 30 dniowe
Ejj masakra dziewczyny,...ja juz odchodze od zmyslow....bo wyczytalam tu na forum, ze mimo wziecia tabsy dziewczyny byly w ciazy...i ze tez robily testy ktore na poczatku wychodzily negatywnie,ale pozniej juz nie. Nie wiem co mam o tym myslec. Przez kilka dni od zrobienia testu bylam w miare spokoja...az do dzis
A dodam, ze tabse wzielam dopiero ok 44 godz po wpadce...co wy o tym wszystkim myslicie...
-----edited by emilka-----
wszystkie posty połączyłam
Ostatnio zmieniony przez posti dnia Sob Lut 16, 2008 9:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 10:03 pm Temat postu: |
|
|
szanse zawsze sa. I na ulotce jest to napisane nawet wazne ze wzielas wogole tabletke po. Miej nadzieje ze zadziala. Zmiescilas sie w czasie wiec mysle ze bedzie ok. Test mozesz zrobic ale mysle ze lepiej bedzie jak poczekasz na okres i juz teraz i tak juz nic nie zrobisz wiec pozostaje Ci sie uspokoic i czekac. Pamietaj ze stres opozni Ci tylko jeszcze bardziej okres powodzenia
a i tak odnosnie regulaminu to nie pisz dwoch postow pod rzad. uzywaj opcji zmien w prawym gornym rogu Twojego posta. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
posti
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm..no w sumie racja..i tak juz nic nie zdzialam...to odezwe sie po zrobieniu testow..czyli za jakies 2 tyg...mam nadzieje,ze to beda dobre wiadomosci czego zycze kazdej kazdej z was bedacej w takiej sytuacji Buziaki!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
holding on
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 12:30 am Temat postu: |
|
|
pinezka pewnie ze nie planowalam ciazy, ale jesli rzeczywiscie mieszcze sie w tym 1 % nieskutecznosci escapele to bede musiala... trzeba sie liczyc z konsekwencjami swoich decyzji... chcialabym juz byc po wizycie, ta niepewnosc mnie wykonczy! a wsystkim innym dziewczynom piszacym tu zycze wiecej szczescia i niezawodnosci tabletki :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
calineczka23
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 11:20 am Temat postu: |
|
|
A ja mimo ze zazylam escapelle, jestem w 6 tygodniu ciazy, wiec mozecie mi pogratulowac dziewczynki )))) ale nie rozpaczam a nawet sie ciesze !!!!!
I uwazajcie i pamietajcie o zabezpieczeniu !! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|