Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pilar
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 5:51 pm Temat postu: pomóżcie !! |
|
|
Witam, chciałabym Was dziewczyny serdecznie prosić o pomoc. Opisze tu moją sytuacje w Wy prosze powiedzcie co o tym sadzicie i jakie jest prawdopobieństwo że jestem w ciazy.
otóż....
17 lutego miałam pierwszy dzień okresu, trwał on 5 dni. Cykl moj jest nie bardzo regularny 28,29,30 dni. 2 marca baraszkowałam z moim chłopakiem. kochaliśmy sie bez prezerwatywy ani innego środka anty, ale wytrysk nastąpił nazewnątrz. Moj partner dokładnie sie wyczyscił, ja "pocałowałam" jego interes i po jakiś 15 minutach znów zaczęliśmy sie zabawiać. zabawa jednak polegała na wkładaniu i wyjmowaniu członka, nie doszło już do wytrysku. mój chłopak obawiał sie ze jakieś znikome (bo nie wyczuwalne ani nie widzialne gołym okiem ) ilości spermy mogły zostać, wiadomo plemnik jest mikroskopijny. cała ta zabawa odbyła się 15 dnia cyklu. tabletke escapelle zażyłam wczoraj, czyli 6 marca (71 godzin po stosunku). nie mam żadnych objawów typu bóle głowy,podbrzusza,wymioty itp.
Prosze powiedzcie mi !! czy jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciąze?? już nie wiem co myśleć... czy takie znikome ilości spermy jaka mogła wtedy zostać są groźne ??Prosze o jak najszybszą odpowiedź...
Chciałabym się wreszcie uspokoić... choć troche |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oOMonikaOo
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 6:05 pm Temat postu: |
|
|
PROSZĘ O POMOC...
Stało się tak że nie czułam się pewna (nie będe opisywać całej sytuacji...) więc 1.03 parę godzin po... zażyłam escapelle... okres powinnam dostać w sobotę (8.03) a dziś (6.03) rano bolał mnie brzuch i czułam się źle tak jak przed okresem i faktycznie coś przyszło jakiejś krwawienie tylko że czytam i czytam rożne fora na ten temat i nie jestem pewna czy to już ten wymarzony okres czy tylko efekt uboczny tzn krwawienie po escapelle?! Proszę niech ktoś kto wie albo miał podobną sytuację odpowie na moje wachania bo strasznie się denerwuję z góry dziękuję za każdą odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 7:51 pm Temat postu: |
|
|
pilar, 71 godzin minęło? od 2ego lutego do 6tego? coś mi tu nie gra... jakieś szanse z tego pierwszego stosunku są (do wytrysku doszło od razu po wyciągnięciu z Ciebie penisa czy od razu?). test w dniu spodziewanej miesiączki powinien być już wiarygodny.
oOMonikaOo, skoro okresu miałaś dostać 8mego, to były to Twoje dni niepłodne i nie wiem, czy było warto brać escapelle. jeżeli krwawienie wygląda normalnie tak jak okres, to może to on, choć szczerze mówiąc równie dobrze może to być krwawienie poescapellowe. ciężko wyczuć. hm... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pilar
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Stosunek odbył się 2 marca ok godz 20.00, a tabletke zażyłam 5 marca o godz 18.30. Przepraszam za pomyłke, ale to ze stresu wiem że tabletke zażyłam późno, ale niestety nie było możliwości zrobienia tego wcześńiej. Czy jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży ? czy te ilości spermy (tak jak podkreśliłam poprzednio-znikome) były groźne?? Do wytrysku doszło nie od razu po wyciągnięciu penisa, ale kilka minutek później (parter bezpiecznie dokończył to sam...) prosze poradź !! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 9:10 pm Temat postu: |
|
|
pilar moim zdaniem jest wszystko ok. wytrysk byl na zewnatrz i to dlugo po czasie od wyciagniecia penisa. Wiec moim zdaniem tak jak Emilki troche niepotrzebnie bralas tabse. Ale rozumiem ze sie stresowalas. Czekaj spokojnie na okresik - zobaczys ze przybedzie (oczywiscie moze byc spozniony troche po escapelle ale bedzie)
głupiomądra tak na marginesie dostalas juz odp na swoje pytanie wiec po co drazyc temat czekaj na okres. i Nie pisz tych samych postow po kilka razt. Uwierz ze to forum jest czytane |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 9:51 pm Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: | pilar moim zdaniem jest wszystko ok. wytrysk byl na zewnatrz i to dlugo po czasie od wyciagniecia penisa. |
tutaj się zgodzę. skoro wytrysk nie nastąpił od razu po, to wydaje mi się, że powinno byc dobrze.
pinezka napisał: | Wiec moim zdaniem tak jak Emilki troche niepotrzebnie bralas tabse. |
a to chyba było do oOMonikiOo ? bo w przypadku pilar to sama bym wzięła escapelle _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
głupiomądra
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 10:43 pm Temat postu: |
|
|
przepraszam was najmocniej, ale troche sie denerwuje. pobolewa mnie no i nie wiem na 100 czy wystko bedzie dobrze. I tak wam bardzo dziękuje za odp, bo za kazdym razem kiedy znow mnie nachodza czarne mysli to odpalam te strone i czytam i jakos sie podbudowuje, ale skoro twierdzicie, ze bedzie ok to wierze... Jeszcze raz przepraszam za upierdliwość. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oOMonikaOo
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 12:24 am Temat postu: |
|
|
Wiecie co? za bardzo bym się bała żeby nie wziąść może niepotrzebnie... ale jak to się mówi... "Strzeżonego Pan Bóg strzeże..." martwi mnie to co się dzieje bo nie jestem pewna co to jest a bardzo bym chciała się dowiedzieć... a może ktoś miał taki sam przypadek i np się dowiedział co by to było? PROSZĘ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 11:38 am Temat postu: |
|
|
emilka fakt co mi sie pomieszalo.. dzieki za poprawe. Pisalam to do Moniki
monika to roznie bywa. Ja np dostalam jakos 3 dni po escapelle plamienie ale wiedzialam ze to ono bo do okresu bylo jeszcze daleko. Plamienie bylo krotkie i jak mowi sama nazwa byly to tylko plamki takie brazowe. A okres przyszedl normalnie o czasie i byla to juz krew i trwal dosc dlugo z tego co sobie przypominam. Musisz poczekac i zobaczyc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
głupiomądra
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 5:01 pm Temat postu: |
|
|
od czasu kiedy wzięłam escapelle minęło 3 dni a ja nie mam plamienia tylko zielonkawą wydzieline i ból po prawej stronie. no i w ogole stres na maksa. escapelle nie pomogło?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|