Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Paź 05, 2007 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

będzie dobrze:)tak stwierdzam z tego co wyczytałam! główka do góry

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 06, 2007 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Acha,dzieki za odpowiedz,zaspokoiłaś moją ciekawośc Very Happy Tak nie mylisz się tabletki anty zaczełam brać po krwawieniu,a nie po właściwej miesiaczce.Pozdrawiam jeszcze raz dzięki:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
BitterSweet

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wzięłam escapelle dzisiaj, po 30 godz od stosunku, i po 8 godz od zażycia nie odczuwam żadnych skutków ubocznych, przynajmniej narazie... Exclamation troche sie boje, bo stosunek miał miejsce w 14 dniu cyklu, owulacjaaaaa Rolling Eyes jestem jednak dobrej myśli! jak dostane okres to napisze Very Happy
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja Ci moge napisac ze napewno bedzie wszystko ok Very Happy zmiescilas sie w czasie wiec glowa d gory Exclamation jak pewnie przeczytalas w tym temacie wypowiedz to ja wlasnie pisalam ze dostalam o czasie okres Smile a skutkow ubocznych tez nie miala (czyli tych opisanych w ulotce) czasem tylko klulo mnie w brzuszku. pozdrawiam Wink
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 7:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez po tabletce "po" nie mialam zadnych skutkow ubocznych a okres przyszedl co do dnia Smile zmiescilas sie w czasie wiec spokojnie Smile
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też stosowałam tabletke "po" ale był to postinor. Zero skótków ubocznych. Brałam tabletke po 26godzinach i też miałam wtedy owulacje. W ciąże niezaszłam więc głowa do góry
notforlosers

PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czytam i czytam i widze co raz to mniej szans dla siebie, gdyz ja pigulke zazylam 60h po podczas gdy wy tutaj wzielyscie ja najpozniej 40h po....; /
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

działanie jest to 72 godzin;) wiec spoko;] mieścisz sie w normie
jajeczko które o ile wogóle zostało uwolnione musi dotrzeć do macicy a to tez troche trwa , poczytaj na czym polega działanie tej pigułki:d to moze Ci sie humor poprawi:D
Powrót do góry
pinezka
Gość

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napewno bedzie dobrze Wink
Powrót do góry
notforlosers

PostWysłany: Czw Paź 25, 2007 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czytalam ze dwadziescia razy conajmniej; D tak jak i fora podobne do tego. i wyszlo ze jestem najpozniejsza jesli tak to ujac mozna z dziewczyn o ktorych czytalam slyszalam etc. i dlatego sie martwie.

przyznaje tez, iz sklamalam lekarzowi ktorego prosilam o recepte i powiedzialam ze to zdarzylo sie 24h pozniej niz bylo rzeczywiscie w obawie ze moze powiedziec ze to za pozno

ale raz sie zyje, bycie mloda matka ma tez swoje plusy... moze w wieku lat 18 mniej niz wiecej ale heh/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 6 z 42