Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 6:30 pm Temat postu: |
|
|
będzie dobrze:)tak stwierdzam z tego co wyczytałam! główka do góry _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alishia19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Acha,dzieki za odpowiedz,zaspokoiłaś moją ciekawośc Tak nie mylisz się tabletki anty zaczełam brać po krwawieniu,a nie po właściwej miesiaczce.Pozdrawiam jeszcze raz dzięki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BitterSweet
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Ja wzięłam escapelle dzisiaj, po 30 godz od stosunku, i po 8 godz od zażycia nie odczuwam żadnych skutków ubocznych, przynajmniej narazie... troche sie boje, bo stosunek miał miejsce w 14 dniu cyklu, owulacjaaaaa jestem jednak dobrej myśli! jak dostane okres to napisze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 7:12 pm Temat postu: |
|
|
To ja Ci moge napisac ze napewno bedzie wszystko ok zmiescilas sie w czasie wiec glowa d gory jak pewnie przeczytalas w tym temacie wypowiedz to ja wlasnie pisalam ze dostalam o czasie okres a skutkow ubocznych tez nie miala (czyli tych opisanych w ulotce) czasem tylko klulo mnie w brzuszku. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 7:40 pm Temat postu: |
|
|
ja tez po tabletce "po" nie mialam zadnych skutkow ubocznych a okres przyszedl co do dnia zmiescilas sie w czasie wiec spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Ja też stosowałam tabletke "po" ale był to postinor. Zero skótków ubocznych. Brałam tabletke po 26godzinach i też miałam wtedy owulacje. W ciąże niezaszłam więc głowa do góry _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
notforlosers
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 10:43 am Temat postu: |
|
|
czytam i czytam i widze co raz to mniej szans dla siebie, gdyz ja pigulke zazylam 60h po podczas gdy wy tutaj wzielyscie ja najpozniej 40h po....; / |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 1:34 pm Temat postu: |
|
|
działanie jest to 72 godzin;) wiec spoko;] mieścisz sie w normie
jajeczko które o ile wogóle zostało uwolnione musi dotrzeć do macicy a to tez troche trwa , poczytaj na czym polega działanie tej pigułki:d to moze Ci sie humor poprawi:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 7:43 pm Temat postu: |
|
|
napewno bedzie dobrze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
notforlosers
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 9:02 pm Temat postu: |
|
|
czytalam ze dwadziescia razy conajmniej; D tak jak i fora podobne do tego. i wyszlo ze jestem najpozniejsza jesli tak to ujac mozna z dziewczyn o ktorych czytalam slyszalam etc. i dlatego sie martwie.
przyznaje tez, iz sklamalam lekarzowi ktorego prosilam o recepte i powiedzialam ze to zdarzylo sie 24h pozniej niz bylo rzeczywiscie w obawie ze moze powiedziec ze to za pozno
ale raz sie zyje, bycie mloda matka ma tez swoje plusy... moze w wieku lat 18 mniej niz wiecej ale heh/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|