Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
agatka128
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 10:22 pm Temat postu: czy mozna poronić biorąc tabletki antykoncepcyjne
heej mam 17 lat i 12 lutego urodzilam synka teraz przy kazdym stosunku boje sie to robic ze znow zajde od pierwszej mniesiaczki po ciazy zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne ale nadal mam stres !! Wiec mam takie pytanko czy przez tabletki antykoncepcyjne mozna poronic ?? oczywiscie biorac je nieiesz ze jestes w ciazy !! czekam na szybka odpowiedz
aga
------edited by emilka------
temat przeniosłam do odpowiedniejszego działu i tematu pokrewnego
Powrót do góry
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 11:01 pm Temat postu:
nie, nie poroni się. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci"
Powrót do góry
agatka128
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 1:34 pm Temat postu:
ahaa zieki bardzo za odpowiedz
Powrót do góry
kotek2359
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:28 am Temat postu: tabletki i ciaza
wiem ze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przy tabletkach jest male ale mimo to zastanawiam sie czy jesli bym byla w ciazy,nie wiedziala o tym i brala tabletki to zaszkodzi to dzidzi.
-----edited by emilka------
korzystaj z wyszukiwarki, bo takie pytania już się pojawiały. proponuje przeczytać ten temat, do którego przyłączyłam Twój
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9