Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 9:15 am Temat postu: |
|
|
z biegami jest pewien problem - to głównie obciązenie dla stawów
ale na czczo - brń boże - to spowoduje odwodnienie i wycieńczenie organizmu - najlepiej zjeść jakieś lekkie śniadanko,wypić coś ciepłego - poczekać z 20-30 min i przystapić do ćwiczeń.
Po tym - myju myju i 2 - pożywniejsze śniadanko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
CiociaTori
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 3:02 pm Temat postu: |
|
|
na plaski brzuszek najlepiej nic nie jeść po 17-18 a ptrzed snem wypić jakś ziołową albo owocową herbatke. no i cwiczenia - bo bez nich ani rusz...oczywisćie najlepsze sa brzuszki, tylko trzeba je tak wykonywać, by nie obciążyć szyji. i dobrze jeszcze nogi mieć uniesione nad zimią pod kątem prostm. wystarzy że dziennie zrobisz 100, 200 i po tygodniu już będzie różnica...powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DonMateok
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki za wasze wypowiedzi znaczy sie brzuszki to ja robie od jakis paru dni codziennie ale robie cos takiego ze 4 razy na dzien robie 10 pompek , 20 przysiadow i na koniec 20 brzuszkow ... nie wiem czy to jest dobrze tak jak ja robie . Co do sportow to biegac moge ale nie szybko przez moja noge bo nie wiem co z nia jest ... ( na forum jest o tym temat ) .
Jezeli bedzie trzeba to moge robic te 200 brzuszkow na raz bo to dla mnie nie jest zbyt wieki problem byle sie pozbyc tych pare kilo ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 9:33 am Temat postu: |
|
|
agusia39 napisał: | z biegami jest pewien problem - to głównie obciązenie dla stawów
ale na czczo - brń boże - to spowoduje odwodnienie i wycieńczenie organizmu - najlepiej zjeść jakieś lekkie śniadanko,wypić coś ciepłego - poczekać z 20-30 min i przystapić do ćwiczeń.
Po tym - myju myju i 2 - pożywniejsze śniadanko |
no nie mowie ze rano :/ na czcczo czyli ok 1godz - 1,5 godz od ostatniego posilku wiadomo wziac mineralke i jazzda.
Ogolnie przeciez jazde odchudzanie czy tycie to dieta:d |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DonMateok
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 1:26 pm Temat postu: |
|
|
ej no , ale ile brzuszkow trzeba robic na dzien i powinno sie to robic na raz czy po pare razy na dzien i o jakiej porze ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 1:57 pm Temat postu: |
|
|
rób na poczatek po 50 - potem po np. 3 - 4 dniach zwiększ do 100 , potem do 200
a co do pry - najlepiej jako poranna gimnastyka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neta101
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 2:55 pm Temat postu: Re: Jak się pozbyć brzuszka? |
|
|
oliwia napisał: | mam problem , ogolnie mam ladna sylwetke jestem dosc szczupla osoba ale od dawna nie moge sie uporac z odstajacym brzuchem poradzcie mi co mam zrobic aby sie go pozbyc jakie cwiczenia oprucz brzuszkow polecacie moze cos jeszcz eoprucz cwiczen z gory dziekuje pozdro dla wszystkich papa:) |
mam 15 lat i nazywam sie zaneta kubiak.... w wieku 12 lat niemoglam sie poruszac bylam tak gruba teraz wtroslam na szczuplą i atrakcyjna dziewczyne za ktora chlocy ogladaja sie na ulicy:) uwazam ze nalezy siebie zakceptowac taka jaka sie jest.... nie przyjmowalam zadnych antybiotykow czy sie nieodchudzlama....z wiekiem samo mi to przeszlo:) a co do ćwiczeń to znam ich bardzo dużo no ale trudno je opisac.... teraz keidy jestem szczupla musze szczegolnie uwazac na to co jem bo mam bardzo duza tendencje do tycia:) WIEC WSZYSTKIE LASKI KTORE CHCECIE SCHUDNAC ZASTANOWCIE SIE PO CO TO ROBICIE!! CZY DLA SIEBIE CZY DLA JAKIEGOS CHLOPAKA:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alisa
|
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 11:30 am Temat postu: |
|
|
Mądrze gadasz kobieta:) zaciekawił mnei temat bo ja też mam mały brzuszek i do jakiegoś czasu mi to przeszkadzało i wogle uważałam że jestem grubsza niż jestem w rzeczywistości, zresztą słyszałam że praktycznie każda kobieta widzi siebie z paroma dodatkowymi kilogramami i centymetrami. A zdanie zmieniłam jak popatrzyłam na swoje zdjęcia z walkacji rok temu i stwierdziłam ze tak naprawde to swietnie wygladam, jestem zgrabna szczupla, a ze mam bioderka i nie jestem plaska deska to i dobrze przynajmneij widac że prawdziwa kobitka ze mnie:) i wiecie co? jestem dumna ze swoich kobiecych kształtów i ja siebie akceptuje, podobam sie dla chłopaka i jest dobrze:) zreszta kiedys przez odchudzanie schudlam tak bardzo ze nawet nie widzialam jak ja wygladam i uwazalm ciagle ze musze chudnac i chudnac a teraz jak patrze na stare zdjecia to bylam szkieletem na szczescie w pore zdalam sobie z tego sprawe i teraz nie chciala bym tak wygladac, nie podoba mi sie figura takiego wieszaka. teraz tylko brzuszkami pracuje na ladniejsze miesnie brzuszka no i chce sie jeszcze pozbyc celulitu ale z tym to chyba wiekszasc kobitek ma problem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neta101
|
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 1:08 pm Temat postu: |
|
|
A celulitem to sie nie przejmuj teraz sa takie kosmetytki ze go w 50% redukuja przynajmiej u mnie zredukowaly w 50 % ale to wydawanie kasy w bloto bo za jakis czas znowu sie pokazuje ale ja uzywam z NIVEA Goodbey celulite (czy jakos tak) to co reklamuja ;D , wybralam ten bo cenie sobie kosmetyki z Nivea z serii Nivea wisage young Na mnie działaja bardzo dobrze... no ale kazdy przypadek jest inny .... Mozesz sprobowac jak CI sie podoba ten pomysl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 2:44 pm Temat postu: |
|
|
wystarczy jesc z umiarem..o 18 mowimy STOP . Jesli chce sie dalej jesc najlepiej zapic woda no i cwiczenia..ja robie brzuszki codziennie po pare serii i mam sama skore bez tłuszczyku grunt to silna wola _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|