Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak się pozbyć brzuszka?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z biegami jest pewien problem - to głównie obciązenie dla stawów Sad

ale na czczo - brń boże - to spowoduje odwodnienie i wycieńczenie organizmu - najlepiej zjeść jakieś lekkie śniadanko,wypić coś ciepłego - poczekać z 20-30 min i przystapić do ćwiczeń.

Po tym - myju myju i 2 - pożywniejsze śniadanko Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
CiociaTori

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na plaski brzuszek najlepiej nic nie jeść po 17-18 a ptrzed snem wypić jakś ziołową albo owocową herbatke. no i cwiczenia - bo bez nich ani rusz...oczywisćie najlepsze sa brzuszki, tylko trzeba je tak wykonywać, by nie obciążyć szyji. i dobrze jeszcze nogi mieć uniesione nad zimią pod kątem prostm. wystarzy że dziennie zrobisz 100, 200 i po tygodniu już będzie różnica...powodzenia
Powrót do góry
DonMateok

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za wasze wypowiedzi Smile znaczy sie brzuszki to ja robie od jakis paru dni codziennie ale robie cos takiego ze 4 razy na dzien robie 10 pompek , 20 przysiadow i na koniec 20 brzuszkow ... nie wiem czy to jest dobrze tak jak ja robie . Co do sportow to biegac moge ale nie szybko przez moja noge bo nie wiem co z nia jest ... ( na forum jest o tym temat ) .
Jezeli bedzie trzeba to moge robic te 200 brzuszkow na raz bo to dla mnie nie jest zbyt wieki problem byle sie pozbyc tych pare kilo ! Very Happy
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Paź 27, 2006 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia39 napisał:
z biegami jest pewien problem - to głównie obciązenie dla stawów Sad

ale na czczo - brń boże - to spowoduje odwodnienie i wycieńczenie organizmu - najlepiej zjeść jakieś lekkie śniadanko,wypić coś ciepłego - poczekać z 20-30 min i przystapić do ćwiczeń.

Po tym - myju myju i 2 - pożywniejsze śniadanko Smile

no nie mowie ze rano :/ na czcczo czyli ok 1godz - 1,5 godz od ostatniego posilku wiadomo wziac mineralke i jazzda.
Ogolnie przeciez jazde odchudzanie czy tycie to dieta:d
Powrót do góry
DonMateok

PostWysłany: Pią Paź 27, 2006 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ej no , ale ile brzuszkow trzeba robic na dzien i powinno sie to robic na raz czy po pare razy na dzien i o jakiej porze ? Very Happy
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 27, 2006 1:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rób na poczatek po 50 - potem po np. 3 - 4 dniach zwiększ do 100 , potem do 200

a co do pry - najlepiej jako poranna gimnastyka Smile
Powrót do góry
neta101

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2007 2:55 pm    Temat postu: Re: Jak się pozbyć brzuszka? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oliwia napisał:
mam problem , ogolnie mam ladna sylwetke jestem dosc szczupla osoba ale od dawna nie moge sie uporac z odstajacym brzuchem poradzcie mi co mam zrobic aby sie go pozbyc Question Question jakie cwiczenia oprucz brzuszkow polecacie Question Question moze cos jeszcz eoprucz cwiczen Question Question z gory dziekuje pozdro dla wszystkich papa:)Smile

mam 15 lat i nazywam sie zaneta kubiak.... w wieku 12 lat niemoglam sie poruszac bylam tak gruba teraz wtroslam na szczuplą i atrakcyjna dziewczyne za ktora chlocy ogladaja sie na ulicy:) uwazam ze nalezy siebie zakceptowac taka jaka sie jest.... nie przyjmowalam zadnych antybiotykow czy sie nieodchudzlama....z wiekiem samo mi to przeszlo:) a co do ćwiczeń to znam ich bardzo dużo no ale trudno je opisac.... teraz keidy jestem szczupla musze szczegolnie uwazac na to co jem bo mam bardzo duza tendencje do tycia:) WIEC WSZYSTKIE LASKI KTORE CHCECIE SCHUDNAC ZASTANOWCIE SIE PO CO TO ROBICIE!! CZY DLA SIEBIE CZY DLA JAKIEGOS CHLOPAKA:)
Powrót do góry
Alisa

PostWysłany: Sob Cze 23, 2007 11:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mądrze gadasz kobieta:) zaciekawił mnei temat bo ja też mam mały brzuszek i do jakiegoś czasu mi to przeszkadzało i wogle uważałam że jestem grubsza niż jestem w rzeczywistości, zresztą słyszałam że praktycznie każda kobieta widzi siebie z paroma dodatkowymi kilogramami i centymetrami. A zdanie zmieniłam jak popatrzyłam na swoje zdjęcia z walkacji rok temu i stwierdziłam ze tak naprawde to swietnie wygladam, jestem zgrabna szczupla, a ze mam bioderka i nie jestem plaska deska to i dobrze przynajmneij widac że prawdziwa kobitka ze mnie:) i wiecie co? jestem dumna ze swoich kobiecych kształtów i ja siebie akceptuje, podobam sie dla chłopaka i jest dobrze:) zreszta kiedys przez odchudzanie schudlam tak bardzo ze nawet nie widzialam jak ja wygladam i uwazalm ciagle ze musze chudnac i chudnac a teraz jak patrze na stare zdjecia to bylam szkieletem na szczescie w pore zdalam sobie z tego sprawe i teraz nie chciala bym tak wygladac, nie podoba mi sie figura takiego wieszaka. teraz tylko brzuszkami pracuje na ladniejsze miesnie brzuszka no i chce sie jeszcze pozbyc celulitu ale z tym to chyba wiekszasc kobitek ma problem.
Powrót do góry
neta101

PostWysłany: Sob Cze 23, 2007 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A celulitem to sie nie przejmuj teraz sa takie kosmetytki ze go w 50% redukuja przynajmiej u mnie zredukowaly w 50 % ale to wydawanie kasy w bloto bo za jakis czas znowu sie pokazuje Sad ale ja uzywam z NIVEA Goodbey celulite (czy jakos tak) to co reklamuja ;DVery Happy , wybralam ten bo cenie sobie kosmetyki z Nivea z serii Nivea wisage young Smile Na mnie działaja bardzo dobrze... no ale kazdy przypadek jest inny .... Mozesz sprobowac jak CI sie podoba ten pomysl Very HappyVery Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Cze 23, 2007 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wystarczy jesc z umiarem..o 18 mowimy STOP Wink . Jesli chce sie dalej jesc najlepiej zapic woda Wink no i cwiczenia..ja robie brzuszki codziennie po pare serii i mam sama skore bez tłuszczyku Laughing grunt to silna wola Exclamation

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 3 z 10