Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak się pozbyć brzuszka?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Lip 19, 2009 2:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rolling Eyes same brzuszki nie daja rzezby itd
one tylko wzmacniaja miesnie ew przy zmniejszonej ilosci jedzenia dzialaja podobnie do aerobow ale o wiele wolniej
tak ciezko isc na 40min na silownie ?
wiadasz na rower na 15min na bieznie na 15 min i na steper na 10min
codziennie dokladasz do jednego z cwiczen 1min
po jakims czasie zmieniasz lekko diete i po problemie
trzeba tylko chciec i jak juz sie za cos zabierac to konkretnie a nie na pol gwizdka Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 19, 2009 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj helllo juz nie marudz Razz lepszy rydz niz nic Razz Mr. Green

Dodano po 41 sekundach:

ja ost jezdze na rolkach z godzine Razz to lepsze niz rower Wink

Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lip 19, 2009 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing nie marudze tyklo mowie fakt
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pamiętam czasy kiedy też chciałam pozbyc się ,,brzuszka"..
i powiem Wam,że mi się udało i do tej pory jestem zadowolona Smile
po pierwsze zmniejszyłam porcje posiłków (jadłam normalnie wszystko, ale o 1/3 mniej), brzuszków masę robiłam i a6w Smile pomaga naprawdę, wiem to po sobie, wystarczy tylko silna wola Smile teraz to już, że tak powiem nie mam czasu, a nawet ochoty przejmowac się takimi rzeczami, bo są inne o wiele ważniejsze teraz dla mnie, a brzuszek jak mi się podobał tak i nadal podoba.

Wind i masz rację w tym co powiedziałaś, dobrze, że masz chęci, oby tak dalej, z czasem sama będziesz wiedziała co jeszcze i jeszcze by zdziałac dla kształtnego brzuszka:)

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KOBIETA napisał:
Brzuch jest ta czescia ciala kobiety gdzie odczuwa emocje-te dobre i te zle. Kiedy sie denerwujesz boli cie brzuch kiedy sie zakochasz czujesz laskotanie w brzuchu.Tam nosisz dziecko i tam odczuwasz rozkosz. To piekna czesc ciala. Kobiety przewaznie maja brzuch lekko zaokraglony.To normalne.To co ogladasz w gazetach na zdjeciach modelek wcale nie jest naturalne.A mysle ze wielu facetow powiedzialo by tez ze wcale nie jest piekne.Jesli twojemu facetowi twoj brzuszek sie podoba to nie szukaj problemu w sobie na sile.Jestes piekna kochana i akceptowana.A twoj brzuch jest napewno bardzo kobiecy.Dbaj o ta swoja najcieplejsza najwrazliwsza czesc ciala. Bo bycie dobrym wobec swojego brzucha oznacza bycie dobrym wobec siebie Very Happy

Zgadzam się z tą wypowiedzią.
Sama kiedyś intensywnie ćwiczyłam,zgubiłam brzuszek i jakieś 5kg przy okazji.
Minęło już trochę czasu od momentu jak przestałam ćwiczyć i brzuszek się znowu zrobił większy. Mam ochotę ćwiczyć ponownie i zapewne zacznę.
Jednak nic na siłę. Prawda jest taka,że narzeczonego poznałam jak miałam spory brzuszek. Kochamy się i narzeczony często lubi się przytulać do brzusia. Jemu on nie przeszkadza zatem tak naprwdę nie muszę go zmniejszać. Mimo wszystko zrobię to dla siebie.
pozdrawiam
Powrót do góry
andzik

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o tak ćwiczenia jak najbardziej, ale koleżanka robiła też sobie w klinice , nieoperacyjnie ultradźwiękami brzuszek i jest bardzo zadowolona , także można i w ten sposób .
Powrót do góry
Agata23

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewni brzuszki są niezastąpione, ale trzeba je ćwiczyć na koniec treningu, bo tylko wtedy są skuteczne. Myślę że zdrowa dieta owoce, warzywa, chleb pełnoziarnisty to dobry sposób. Do tego należy odłożyć słodycze i napoje gazowane i soki słodzone.
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 16, 2010 1:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked brzuszki to nie jest cwiczenie na zrzucenie brzucha
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Mar 16, 2010 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jakie cwiczenia sa na to zeby zgubic brzuchol?

Dodano po 3 minutach:

w sumie musze chyba tylko jesc mniej slodyczy lub wcale ; p, wracam do czerwonej herbaty i brzuch zazwyczaj mi sam sie zmniejsza.. Uda tez mam w porzasiu, ale chcialabym sie wyrzezbic ładnie, troche uda uszczuplić, wygladzic, macie jakis pomysl?
plus oczywiscie co z tym brzuchem, jakie cwiczenia wyszczuplaja brzuszek?
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 16, 2010 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aeroby ogolnie pojete.
Nie ma cwiczenia ktore spowoduje spadek poziomu tluszczu z jednego miejsca Wink
zeby waga zaczeła spadac podstawa to dieta + odpowiednie cwiczenia.
Co polecam ?
- silownia (jakies lekkie cwiczenia na rozruch a potem..)
- rowerek
- bieganie
- plywanie
- cwiczenia ogolnowydolnosciowe (sklony, pompki brzuszki)

o co tu chodzi.
Glownie o podkrecenie metabolizmu - innymi slowy bedziesz jesc tyle co zawsze a bedziesz odczuwac glod - metabolizm przyspieszyl wiec teoretycznie powinnas jesc wiecej.
W calym treningu chodzi o to zeby byl on na tyle intensywny by zaczelo palic tluszcz )przy zlej diecie zleci woda, popalisz miesnie itd a tluszcz zostanie)

generalnie.
kolega zaczal biegac na poczatek 25minut i codziennie zwiekszal czas o 1 minute - efekt - -10kg po 2miesiacach. Dieta ? unikanie bialego pieczywa, ziemniakow itd (jesli juz o male porcje) minimalne porcje po 18:00
to co polecam od siebie
Na poczatek
z rana lekka przebiezka (po lekkim sniadaniu)
popoludniu silownia (lekkie cwiczenia) zaraz po silowni rowerek lub bieganie.
Do tego choc 1x w tyg basen.
Dieta.
sniadanie w miare syte (chyba ze biegasz to lekkie) weglowodany do 18maks 19. .
przedstaw diete poprawie
(podaj wage tryb zycia itd)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 7 z 10