Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Cze 16, 2019 9:40 am Temat postu:
Do takiego odchudzanie też poza ćwiczeniami potrzebna jest odpowiednia dieta, u mnie rozpisała ją Elżbieta Horba, dietetyk kliniczny z wykształcenia i zamiłowania, która ma także akredytację na porady udzielane online
Powrót do góry
Priscilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 10:46 am Temat postu:
No wlasnie sama miałam spory problem z brzuchem po ciąży. Nie lenilam się i ćwiczyłam jednak nie mogłam się pozbyć tego okropnego brzuszka. Co ciekawe to po prostu wisiała mi skóra ale rozstępów miałam bardzo niewiele.
W koncu wybrałam się do gabinetu medycyny estetycznej bo myślałam, że jedynie liposukcja mi pomoże. Jednak na miejscu doradzili mi zabieg skin tyte.....
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Paź 11, 2019 12:41 pm Temat postu: Re: Jak się pozbyć brzuszka?
oliwia napisał:
mam problem , ogolnie mam ladna sylwetke jestem dosc szczupla osoba ale od dawna nie moge sie uporac z odstajacym brzuchem poradzcie mi co mam zrobic aby sie go pozbyc jakie cwiczenia oprucz brzuszkow polecacie moze cos jeszcz eoprucz cwiczen z gory dziekuje pozdro dla wszystkich papa:)
MASAZE
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dieta i odchudzanie
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10