Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak się pozbyć brzuszka?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kama02

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 22, 2019 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może trening interwałowy by pomógł? Poczytaj o nim, np. tutaj http://jestesmyzdrowi.eu/interwaly-wszystko-co-trzeba-o-nich-wiedziec/. W sieci znajdziesz wiele informacji na ten temat, a myślę, że to dobrze podziała na Twój problem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pldi

PostWysłany: Nie Cze 16, 2019 9:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do takiego odchudzanie też poza ćwiczeniami potrzebna jest odpowiednia dieta, u mnie rozpisała ją Elżbieta Horba, dietetyk kliniczny z wykształcenia i zamiłowania, która ma także akredytację na porady udzielane online
Powrót do góry
Priscilla

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Cze 27, 2019 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie sama miałam spory problem z brzuchem po ciąży. Nie lenilam się i ćwiczyłam jednak nie mogłam się pozbyć tego okropnego brzuszka. Co ciekawe to po prostu wisiała mi skóra ale rozstępów miałam bardzo niewiele.

W koncu wybrałam się do gabinetu medycyny estetycznej bo myślałam, że jedynie liposukcja mi pomoże. Jednak na miejscu doradzili mi zabieg skin tyte.....

polecam bo efekt super, na tej stronie poczytacie sobie jak wyglada:
https://cliniqmed.pl/oferta/skin-tyte-ujedrnianie/
Powrót do góry
rozan

PostWysłany: Pią Paź 11, 2019 12:41 pm    Temat postu: Re: Jak się pozbyć brzuszka? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oliwia napisał:
mam problem , ogolnie mam ladna sylwetke jestem dosc szczupla osoba ale od dawna nie moge sie uporac z odstajacym brzuchem poradzcie mi co mam zrobic aby sie go pozbyc Question Question jakie cwiczenia oprucz brzuszkow polecacie Question Question moze cos jeszcz eoprucz cwiczen Question Question z gory dziekuje pozdro dla wszystkich papa:)Smile

MASAZE
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10