FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 6:30 pm Temat postu: |
|
|
y.. wzrost 167, waga stała to 48, lecz przez zime zaczelam sie objadac i przez chlopaka jem syfy jak kfc i pizze :p no i przybylo mi 3kg, czyli waze 51 kg i mam delikatnie otluszczony brzusio. Wczoraj mi moj powiedzial ze mam prawie idealne cialo, idealne by bylo gdyby bylo wysportowane. Chcę się dla siebie przede wszystkim trochę poruszac, bo z tluszczem nie mam problemu, a sama czuje sie troche ociezala po zimie (i tak trwa, a ja wlasnie siedze na tylku wcinam krówki, jadlam przed chwila na obiad 2 hamburgery wlasnej roboty i marudze ze mi brzuch urosl : D )
A jak juz bede ładnie wyrzezbiona to tym fajniej bedzie uslyszec ze mam idealne ciało : ) trzeba się troche dowartosciowac ;p
konkretnie: chcę się wysporcić bez zwiększania masy. (kiedys przez rok trenowałam kankana, uda mi mi od tego urosły, strzyknelo mi w biodrze i nic nie robilam, pozniej w grudniu 2008 bylam na wfie, zrobilam krok do przodu i naderwałam sobie w ten sposob wiezadlo krzyzowe i ogolnie od tamtej pory sie w ogole nie ruszam, jak przebiegne 5m to mam kolke i zadyszke : D
Dodano po 1 minutach:
z metabolizmem nie mam zadnych problemow, jest szybki, gdyby nie byl to bym chyba z 10kg przytyla ;p
Dodano po 3 minutach:
drugim moim powaznym problemem jest to, że powinnam byc caly czas na diecie lekkostrawnej (wątrobowej) no i w sumie to sama nie wiem co mam jesc, w domu nikt nigdy pode mnie nie gotował pomimo ze od 4go roku zycia powinnam byc na takiej diecie.. ;/
i jak szukam jakiegos przepisu na necie do jakiegos lekkostrawnego dania to znajduje jakas mexykanska potrawe z pomidorem czosnkiem i cebula to strzela mnie i wylaczam przegladarke. Bo co niby mozna przygotowac z lekkostrawnych rzeczy? sucharka? i problem tez w tym ze przy takiej diecie musialabym chyba podlaczyc swoj zoladek do jakiejs maszyny z jedzeniem bo za sekunde po lekkostrawnym jedzeniu jestem znowu głodna ;/ _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 11:55 pm Temat postu: |
|
|
fasolka napisał: | Wczoraj mi moj powiedzial ze mam prawie idealne cialo |
ja bym mu kopa w dupe dała za taki text,
prawie idealna?~! pfff... to on patrzy na wyglad tak? jakby KOCHAŁ to taka jaka jestes, i bez zadnego "prawie"...
przepraszam za off'a ale mnie podniosło.. ;/
Fasolka Ty nic nie rob ze soba tylko dlatego zeby jemu pasowało...;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 12:31 am Temat postu: |
|
|
nie no, to wyszlo podczas rozmowy, bo gadalismy o dziewczynach z naszej bylej szkoly ktore byly ładne ktore nam sie podobaly, bo ja lubie o tym rozmawiac, nie mam z tym problemu gdy on mi powie ze ta jest ladna albo brzydka, bo sama mowie gdy jakas dziewczyne uznam za ładną.. i gadalismy o takiej milenie i stwierdzil ze ona to miala idealne ciało, to sie pytam, a co ja nie mam idealnego? no masz prawie idealne, idealne by bylo gdyby bylo tylko wysportowane. Niby dlaczego mialby mnie oklamywac ze jest idealne. faceci sa wzrokowcami - owszem, ale dla D. nie liczy sie tylko wyglad. Nie wiem w tym momencie sama co mam o tym myslec.. namieszalo mi sie w glowie.. chcialam cwiczyc i sie doprowadzic do porzadku ale braklo mi motywacji, to bylo dla mnie impulsem, bo chcialabym zeby szczerze powiedzial ze mam idelane ciało. bo co mi stoi na przeszkodzie zeby sobie je wyrzezbic i czuc sie idealna? moj facet?
ale mi zle i dziwnie.. az sie rozkleilam
przepraszam za off.. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 11:03 am Temat postu: |
|
|
Fasolka no ja patrze na to z innej perspektywy.
czytajac Twoj post odnioslam wrazenie ze on dazy do tego zeby Cie "ulepszyc" bo cos tam nie pasuje,
jak tak mozna?
moj R nigdy w zyciu nie powiedzial do mnie ze mam prawie idealne. dla niego jestem najpiekniejsza i nie musze nic zmieniac bo kocha mnie taka jaka poznał.
porownuje słowa mojego do słow Twojego i nie miesci mi sie w głowie takie postepowanie.
wiem ze faceci sa wzrokowcami,no ale bez przesady.co Ty jestes jak słoń rozlazła? napewno nie. jestes zgrabna kobieta i powinien kochac Cie taka
a zrzucic brzucha mozna- pewnie ze tak,ale tylko dla samej siebie a nie dla niego.
przepraszam jesli Cie uraziłam ,ale az sie zdenerwowałam jak to przeczytałam...
prawie idealne.
pfff
3maj sie i nie becz ;*** _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 12:40 pm Temat postu: |
|
|
hm... ale to nie brzmialo jak Ola idz sie wysportuj bo nie masz idealnego ciała.. to bylo raczej patrzenie krytycznym okiem i nie odczułam z jego strony czegos takiego jak nakłonienie mnie do tego zebym się wziela za siebie. To raczej z mojego mozgu przyszlo, to bylo impulsem, taka chec pokazania: zobacz tez mam idealne i co z tego ;p
Dodano po 1 minutach:
w kazdym razie, ma ktos jakies pomysly jak sie odzywiac lekkostrawnie, smacznie i odzywczo?
Dodano po 7 minutach:
aa i tak mi sie jeszcze nasunelo. jak wytrwam z ta szostka weidera i bede ładnie wygladac to ja bede bardzo zadowolona. jesli nie wytrwam, to nie bedzie to mialo zadnego znaczenia dla naszego zwiazku, bo dalej bede mu się podobac (chyba..) ale masz rację wind, powiedziec swojej kobiecie ze ma prawie idealne cialo to niezbyt fajnie, tym bardziej ze byla wspomniana ta co ma idealne.. dobrze ze nie odebralam tego wtedy zle bo bylismy na obiedzie, ze dla mnie wyglad i cialo sie tak bardzo nie liczy.
(p.s. ale chyba do niego dotarlo z placeniem, bo jak stalismy w poczekaniu na stolik spytal czy jestem glodna, powiedzialam ze szkoda mi kasy, ale mimo to dalej stalismy i bez slowa pozniej zaplacil za calosc widocznie chlopak musi sie jeszcze wiele nauczyc bo jestem jego pierwsza powazną dziewczyna i nie mial wczesniej do czyniena z takimi sytuacjami _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 8:53 pm Temat postu: |
|
|
nie offtopowac dzieci
a powazniej prosta sprawa:
- lepiej klamac i udawac ze jest ok
- lepiej delikatnie zwrocic uwage ze cos nie tak ?
prosta sprawa - klepanie po plecach nigdy nic dobrego nie przynioslo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 9:54 pm Temat postu: |
|
|
gadalam dzisiaj z nim i powiedzial to samo: a co mialem Cie kłamac? jest estetykiem i zwraca uwage na detale wiec nie zdziwilo mnie ze mi tak powiedzial. Powiedzial ze moje ciało jest najlepsze dla niego, najfajniejsze i ze podoba mu sie.
a to ze moje cialo nie jest idealne to sama wiem i tyle fajnego, ze jest prawie :- )
Do rozmów na temat zwiazkow przeznaczony jest dział HydePark wiec dziewczynki z takimi rozmowami proszę tam kontynuować
Mala_mi
_________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 11:59 pm Temat postu: |
|
|
ojej juz sie bujaja.. i tak smietnik jest na forum.
Mi to przenies te posty do hyde. ja kontynuuje tam gdzie one sa ... jak znikna a pojawia sie u mnie to bede tam pisała
hellowen ja musze swoje 3 gr wtracic
a jakby Ci laska powiedziala wprost ze masz niezbyt idealne rozmiary tam na dole to jakbys zareagował? miło by Ci było? chyba nie. jestes jaki jestes i powinna zaakceptowac.. albo jak kobieta ma małe piersi, a sa faceci cyckofile to co ona ma zrobic zeby im dogodzic? chyba nie powiekszy sobie bo jemu sie tak podoba, no jeszcze co...
dobra koncze tutaj ta rozmowe bo mi głowe urwa
wytrwałosci w 6stce!!!
ja nie dałam rady. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Piotrowa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 9:08 pm Temat postu: |
|
|
No to ja z innej beczki...
Pisałam o tym w innym temacie, ale brak odpowiedzi.
Nie myślałyście kiedyś ozabiegach u kosmetyczki jak endermologia, czy ultracontour? Ponoć kilkanaście wizyt i problem z głowy.
Chciałabym pójść, ale potrzbuje paru opinii. Któraś z was była?
Czytałaś regulamin forum?! O pisaniu w ODPOWIEDNICH DZIAŁACH?! Bo to nie jest na pewno odpowiednie miejsce! A skoro tam nikt ci nie udzielił odpowiedzi to pewnie nikt aktualnie nie jest w tej tematyce obeznany!
Mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Cecylia Sztabowska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 4:25 pm Temat postu: |
|
|
oliwia napisał: |
mam problem , ogolnie mam ladna sylwetke jestem dosc szczupla osoba ale od dawna nie moge sie uporac z odstajacym brzuchem poradzcie mi co mam zrobic aby sie go pozbyc Question Question jakie cwiczenia oprucz brzuszkow polecacie Question Question moze cos jeszcz eoprucz cwiczen Question Question z gory dziekuje pozdro dla wszystkich papa:)Smile |
Nie ma tak że brzuszki pomogą spalić Ci tłuszcz z brzucha. Organizm spala tłuszcz z całego ciała równomiernie i nie da sie tego zmienić. Musisz zadbać o całokształt, zmienić myślenie bo Twoje jest błędne ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|