Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak się pozbyć brzuszka?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natajla

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 11:49 am    Temat postu: Aerobiczna "6" Weidera Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej
czy są tu dziewczyny które zdecydowały się na ten 42-dniowy cykl ćwiczeń? Ja cwiczylam dzis drugi dzien i juz odczuwam ból mięsni brzuszka... chciałabym wysłuchać spostrzezen i wyników innych... mam tez wrazenie jakby "spuchly" mi okolice przepony Confused nigdy nie byłam gruba, mialam zawsze płaski brzuszek ale po pigułkach anty nieco mi sie przytyło w okolicach brzuszka i chciałabym go ładnie wyrzeźbić sporotem a duzo dobrego słyszałam o a6W... czy jest ktoś kto chciałby podzielić się spostrzezeniami? bo ciekawią mnie doswiadczenia innych na ten temat...

------edit by emilka-------
przyłączam tutaj Twój temat, ponieważ dotyczy rzeźbienia brzuszka no i poza tym była mowa w tym temacie o 6stce weidera;) pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ćwicz i ćwicz Smile Naprawdę warto. Nie przejmuj się przeponą to skutek ciagłych skurczów mięśni. Musisz być regularna a efekty.... Piękny "kaloryfer" Smile PzD
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale to musisz caly czas cwiczyc a nie tylko miesiac dwa albo trzy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie.... Confused Rolling Eyes Rolling Eyes ciezkie cwiczenia, ja probowałam ale padłam i narazie zestaw cwiczen lezy w szafce i czeka Razz

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja uwielbiam brzuszki Smile Jak się zacznie to już idze, a efekty całkiem, całkiem Smile PzD
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyyyy no ja zaczelam kiedys robic brzuszki i jaki z tego efekt byl.... pocwiczylam miesiac.... efektow za duzo nie bylo i mi sie znudzilo hehhe Laughing
Powrót do góry
natajla

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlaśnie brzuszki to pikuś... nic nie dają, a nie ma lepszej motywacji dla kobiety niż widoczne efekty Very Happy myśle ze dam rade wytrwac przez te 42 dni ale co potem? to trzeba powtarzac? ale jak tak to co ile?
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma efektu?? Shocked No jak to nie. Gram 7 lat w tenisa zimnego. Nawet bez brzuszków na korcie mieśnie się zrobiły na brzuchu Smile A jak dochodza treninigi na sali to juz wogóle jest ładnie Smile Nie ma co się załamywac tylko ćwiczyć Razz
Powrót do góry
happyslim

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 4:26 pm    Temat postu: goraco polecam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystkim odchudzajacym sie lub planujacym odcudzanie polecam bardzo wartosciowa strone, na ktorej znajdziecie mnoswto przydatnych informacji
--link został skasowany. forum to nie miejsce na reklamę----------emilka
pozdrawiam
Powrót do góry
aramentis

PostWysłany: Wto Paź 30, 2007 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiecie, zaczełam cwiczyc 6 weidera:) w tej chwili jestem na 15 dniu i przyznam ze zadowolona z siebie jestem bo nigdy wczesniej nie udało mi się tak długo regularnie cwiczyćVery Happy a co mogę powiedziec? cwiczenia dobre, mam nadzieje ze z brzuszka zniknie mi duuzo, bo juz da się zauważyć efekty;)
no i fakt ze ciągle rosnie liczba powtorzen działa na mnie motywująco:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 5 z 10